Jump to content

Nimbus

Medlem
 • Content Count

  1,696
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

Nimbus last won the day on December 18 2019

Nimbus had the most liked content!

Community Reputation

3,325

About Nimbus

 • Rank
  Innridd

Recent Profile Visitors

868 profile views
 1. Til å vasse ville jeg definitivt hatt filtsal, tror den tåler bedre å bli våt... Jeg solgte ibericaen min da jeg kjøpte filtsal, men mulig jeg kjøper ny iberica til loffeturer i skogen etterhvert... (siden jeg har filtsalen fortsatt) Man får helt klart mye bedre sits i filtsalen.
 2. Fleece er jo helt ubrukelig. Klemmer pelsen flatt, gir ikke noe varme, og strør mikroplast. Ull eller ingenting! Jeg er ikke enig i at man aldri skal ri med ridedekken da. Det er ytterst sjeldent jeg rir en hest svett, og når ryggen står i bue oppover fordi den er så kald er det veldig vanskelig å skritte avslappet. Orker ikke å sitte på en tikkende bombe. Men de gangene jeg rir hesten varm tar jeg jo av ridedekkenet når den begynner å bli varm, og tar det på igjen før den skritter av. Men det er en del hester som trenger ridedekken til oppvarming. Og enkelte rideøkter ER strengt tatt bare oppvarming.
 3. Nimbus

  Komme over redsel

  Men det er ikke kjempelenge siden det uhellet i vogn, er det? Er det etter det du ble redd, eller har det vart lenge? For om redselen har kommet sånn siste måneden er jeg ikke enig med de som sier det bare er å selge, da tenker jeg det er god sjangs for å klare å jobbe seg gjennom det. Har du innerst inne vært redd helt siden du kjøpte ham så blir det noe annet.
 4. Nimbus

  Sal-snikksnakk

  Og man må passe på at det går så lenge som mulig før den oppdages, i hvert fall noen dager. «Ny sal? Nei... Den har jeg da hatt lenge...»
 5. Nimbus

  Bitt-tråden

  Jeg er jo langt i fra Smaaen og Elisabeth sitt nivå, men jeg fikk meg også en skikkelig oppvekker med stang på Katla, og måtte revurdere det jeg har lært om at trinse er best og snillest.
 6. Nimbus

  Sal-snikksnakk

  Nice! Noe fancy farger eller? Har veldig lyst på jeg også. Har veldig god tid å spare da
 7. Det kan komme litt an på med unghest også, hvis den typ bruker et kvarter på å lande og være mottakelig for læring så er det jo kjipt om timen er på 20 minutter.
 8. Jeg vil ha undervisning alene, liker ikke at det er noen andre på ridebanen i det hele tatt egentlig, og i hvert fall ikke at instruktørens fokus er del. Me me me! Lengde på økt kommer litt an på hva man jobber med tror jeg. Men med unghest er uansett to korte bedre enn en lang.
 9. Jeg har ikke fått føll, men jeg har kjøpt føll! Sportsponni (tysk rideponni) fra Danmark, men tipper hun blir en liten hest. Både mor og far er maxet kategori 1, men hun er ganske stor. Veldig god dressurstamme på både mor og farssiden. Jeg skulle jo ikke ha føll, men så ble det det likevel. Hun er fantastisk søt og herlig!
 10. Fordi det var det føllet fikk der hun kom fra, så tenkte å bare fortsette med samme. Og da det viste seg vanskelig å få tak i spurte jeg om anbefalinger
 11. Kanskje jeg må ta en tur til charlottenberg da, enten det blir spillers eller brogaarden *more news coming soon*
 12. Vet noen om en forhandler av Brogaarden Growth Balancer kraftfor her i Norge? Evt tips om et annet kraftfôr som ligner?
 13. Jeg også. Både da Katla fikk spjæret opp hele brystkassa og da Stampe fikk et dypt stikksår, så skulle vi putte streptocillin inni såret.
 14. Nimbus

  Vekst

  Pus var 143 da hun var 1 år, 158 da hun var 2 år, og fortsatt 158 da hun var 7 år...
×
×
 • Create New...