Jump to content

Nimbus

Medlem
 • Content Count

  1,747
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  23

Nimbus last won the day on March 14

Nimbus had the most liked content!

Community Reputation

3,382

About Nimbus

 • Rank
  Innridd

Recent Profile Visitors

948 profile views
 1. Åh, jeg ønsker meg også!
 2. Begynt med det nå siste dagene. Jeg er livredd trafikk + hest, så vi tar det veldig gradvis, nå øver vi på at hun skal ignorere at jeg får høy puls når vi møter biler Så langt bryr hun seg ikke om dem, så skal gå litt lenger for hver gang nå tenker jeg.
 3. «Lille» ponnien min ble ett år i går
 4. Helt enig, så jeg kaller min Bliss, og det funker! Vi driver med apport om dagen. De andre hestene er veldig nysgjerrige
 5. Nimbus

  Sal-snikksnakk

  Det er varmblodsridehester. En er smal, to litt bredere. Er ikke sikker på hva slags sete og kapper det er, men begge salene er ganske smale å sitte på.
 6. Nimbus

  Sal-snikksnakk

  jeg synes de er kjempegode! Jeg rir dressur og tur. Har ikke hoppet i en (har knapt hoppet i noen annen sal heller ) Stalleier foretrekker av og til sprangsal når vi er på turer med mye galopp, men jeg synes wow-dressursalen funker fint til det også.
 7. Nimbus

  Sal-snikksnakk

  Hestene jeg rir har wow-saler
 8. Er jo stor forskjell på hvor mye arrvev mennesker danner, er det ikke logisk at det er forskjell på hester også?
 9. Til å vasse ville jeg definitivt hatt filtsal, tror den tåler bedre å bli våt... Jeg solgte ibericaen min da jeg kjøpte filtsal, men mulig jeg kjøper ny iberica til loffeturer i skogen etterhvert... (siden jeg har filtsalen fortsatt) Man får helt klart mye bedre sits i filtsalen.
 10. Fleece er jo helt ubrukelig. Klemmer pelsen flatt, gir ikke noe varme, og strør mikroplast. Ull eller ingenting! Jeg er ikke enig i at man aldri skal ri med ridedekken da. Det er ytterst sjeldent jeg rir en hest svett, og når ryggen står i bue oppover fordi den er så kald er det veldig vanskelig å skritte avslappet. Orker ikke å sitte på en tikkende bombe. Men de gangene jeg rir hesten varm tar jeg jo av ridedekkenet når den begynner å bli varm, og tar det på igjen før den skritter av. Men det er en del hester som trenger ridedekken til oppvarming. Og enkelte rideøkter ER strengt tatt bare oppvarming.
 11. Nimbus

  Komme over redsel

  Men det er ikke kjempelenge siden det uhellet i vogn, er det? Er det etter det du ble redd, eller har det vart lenge? For om redselen har kommet sånn siste måneden er jeg ikke enig med de som sier det bare er å selge, da tenker jeg det er god sjangs for å klare å jobbe seg gjennom det. Har du innerst inne vært redd helt siden du kjøpte ham så blir det noe annet.
 12. Nimbus

  Sal-snikksnakk

  Og man må passe på at det går så lenge som mulig før den oppdages, i hvert fall noen dager. «Ny sal? Nei... Den har jeg da hatt lenge...»
 13. Nimbus

  Bitt-tråden

  Jeg er jo langt i fra Smaaen og Elisabeth sitt nivå, men jeg fikk meg også en skikkelig oppvekker med stang på Katla, og måtte revurdere det jeg har lært om at trinse er best og snillest.
×
×
 • Create New...