Jump to content

Nimbus

Medlem
 • Content Count

  1,658
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

Nimbus last won the day on November 2

Nimbus had the most liked content!

Community Reputation

3,261

About Nimbus

 • Rank
  Innridd

Recent Profile Visitors

790 profile views
 1. Nimbus

  Sal-snikksnakk

  Nice! Noe fancy farger eller? Har veldig lyst på jeg også. Har veldig god tid å spare da
 2. Det kan komme litt an på med unghest også, hvis den typ bruker et kvarter på å lande og være mottakelig for læring så er det jo kjipt om timen er på 20 minutter.
 3. Jeg vil ha undervisning alene, liker ikke at det er noen andre på ridebanen i det hele tatt egentlig, og i hvert fall ikke at instruktørens fokus er del. Me me me! Lengde på økt kommer litt an på hva man jobber med tror jeg. Men med unghest er uansett to korte bedre enn en lang.
 4. Jeg har ikke fått føll, men jeg har kjøpt føll! Sportsponni (tysk rideponni) fra Danmark, men tipper hun blir en liten hest. Både mor og far er maxet kategori 1, men hun er ganske stor. Veldig god dressurstamme på både mor og farssiden. Jeg skulle jo ikke ha føll, men så ble det det likevel. Hun er fantastisk søt og herlig!
 5. Fordi det var det føllet fikk der hun kom fra, så tenkte å bare fortsette med samme. Og da det viste seg vanskelig å få tak i spurte jeg om anbefalinger
 6. Kanskje jeg må ta en tur til charlottenberg da, enten det blir spillers eller brogaarden *more news coming soon*
 7. Vet noen om en forhandler av Brogaarden Growth Balancer kraftfor her i Norge? Evt tips om et annet kraftfôr som ligner?
 8. Jeg også. Både da Katla fikk spjæret opp hele brystkassa og da Stampe fikk et dypt stikksår, så skulle vi putte streptocillin inni såret.
 9. Nimbus

  Vekst

  Pus var 143 da hun var 1 år, 158 da hun var 2 år, og fortsatt 158 da hun var 7 år...
 10. tips til gode barnestigbøyler? Må få tak i til 6-åringen...
 11. Nimbus

  Dressurprat

  Jeg er ikke helt enig. Man kan klikke inn spansk skritt og likevel be om mer eller mindre - man gjør jo det med f.eks. fremdrift, eller bøyning? Med mindre man tenker på de som driver ren klikkertrening og da er helt passive i kroppsspråket sitt og kun gir et signal, men de jeg kjenner som driver med klikkertrening av hest bruker det som et av mange verktøy.
 12. Nimbus

  Fjordhesten

  Jeg tenker at med en ung eller urutinert hest må det være lov å starte lavere klasser enn man har ridd på en annen hest, evt at en rytter som ikke har startet før må få lov å starte med LC på GP hesten sin, men ja det er sært å starte lave klasser med en ekvipasje som vanligvis starter høyere.
 13. Dere er superfine sammen @LisaFi
 14. Jeg rir ofte i skjørt, både helt vanlige sommerskjørt og rideskjørt. Aldri tenkt over at lettridning er noe annerledes i dem.
×
×
 • Create New...