Jump to content

Nybegynner

Medlem
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About Nybegynner

 • Rank
  Føll
 1. Ja. Det kan hente. Men jeg hadde ridetime med ridelærer. Regner med at hun hadde sagt i fra hvis sitsen min ikke var korrekt. Nevnte flere ganger at det gjorde vondt. Men da sa hun at jeg heller kunne ri lett i trav. Det hjalp litt men allikevel så sårt jeg får investere meg i en sykkelshorts [emoji28] og en ny ridebukse. For den jeg har er muligens litt slakk rundt låret. Ikke mine stiv å ha på seg (mountain horse). For musa ser ikke bra ut nå stakkar [emoji26] Sent from my iPhone using Tapatalk
 2. Jeg brukte ikke blondetruser. Men en hipster fra hm. Hadde også ridebukse på meg. Er det noe bukser/truser du anbefaler? Herregud så vondt det gjør. Fortsetter det slik så kan jeg glemme å ri!
 3. Jeg var å rei litt dressur i går og etter økta måtte jeg gå hjulbeint for å ikke få vondt i skrittet. Det har blitt sårt og det gnager. I dag klarer jeg ikke å sitte pga såret. Alt er Hovnet opp. Hva kan jeg gjøre for å ikke få så vondt når jeg rir? Sitter jeg feil i salen. Jeg klarte heller ikke å sitte nede i trav. Jeg blir veldig lett sår der nede. Flere som sliter med det samme? Kunne jeg ha brukt en sykkelshorts med padding under ridebuksen?
×
×
 • Create New...