Jump to content

Edith

Medlem
 • Content Count

  1,596
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Edith last won the day on November 6 2018

Edith had the most liked content!

Community Reputation

1,389

About Edith

 • Rank
  Innridd

Recent Profile Visitors

882 profile views
 1. Hadde også tatt turen til Lisel.
 2. Hun fikset hjelm på en fridag
 3. Litt langt unna for å stikke innom, sånn ca 8 timers kjøring. De andre som er godkjent er ikke inne på lager ser det ut til, får ringe de i morgen.
 4. Tror heller ikke det. Ser også at de hevder at alle hjelmene er godkjente, men ser ut til at dette var skrevet i 2016. Får ta en e-post/ringerunde, men skulle gjerne hatt ny hjelm til påske... Ser også at forsikringsselskapet krever godkjent hjelm, og da blir det plutselig litt ekstra viktig.
 5. Blir ikke helt klok på google... Er en hjelm med standarden PAS015:2011, SEI to ASTM F1163 godkjent etter den nye standarden? Det er snakk om denne hjelmen https://www.skoies.no/for-rytteren-rideutstyr-hesteutstyr/hjelmer/ridehjelmer/charles-owen-ayr8-leatherlook-hjelm-mange-fargemuligheter Trenger ny hjelm akutt, så må ha en som er lagerført.
 6. Vi er veldig fornøyd, et godt hode er det viktigste for barneponnier.
 7. Vi kjøpte en welsh fra Molinas i Etne i fjor sommer, og kjempe fornøyd med denne ponnien. Tror hun stadig har ponnier til salgs. Ponnien vi kjøpte hadde stort sett tidligere blitt brukt til avl og show, men har et knall godt hodet og fungerer perfekt som barneponni.
 8. Vurdere å selge plassen min på Eidskog 13-14 april, noen som er interessert?
 9. Edith

  Spesielle gjorder

  Jeg er kjempe fornøyd med equisoften og synes den er verdt pengene. Byttet sal og gjord likt, så kan ikke være helt sikker på hva som ga effekt. Men hesten gikk i alle fall fra å legge på ørene ved stramming av salgjord til ikke å bry seg overhode.
 10. Fant aldri ut dette. Endte opp med en prestige selv.
 11. Edith

  Forsikring

  ? Gjenside er helt kategoriske på at det gjelder alt av konkuranser.
 12. Edith

  Forsikring

  Det dreier som om alt av konkuranser, selv klubbstevner.
 13. Edith

  Forsikring

  Min ble også stående som deaktivert knyttet opp til lisens, chip og fei pass. Vet ikke om det går automatisk eller om det er tidligere eier som har sørget for dette, for det er den som har fått utbetalt forsikring som er juridisk og økonomisk ansvarlig for at vilkårene overholdes.
×
×
 • Create New...