Jump to content

Edith

Medlem
 • Content Count

  1,691
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Edith last won the day on November 6 2018

Edith had the most liked content!

Community Reputation

1,448

About Edith

 • Rank
  Innridd

Recent Profile Visitors

1,028 profile views
 1. Olaf Nyby? Eller har han bare ferdig kranser?
 2. Edith

  Dressurprat

  Noterte meg denne på Instagram for en liten stund siden. Hvordan en lærer inn spanskeskritt annet enn som ttiks vet jeg ikke.
 3. Jeg finner ikke noe oppdatert program for Oslo Horse Show. På hjemmesiden deres kan en kjøpe billetter for 2019, men det er programmet for 2018 som ligger der. Vurderer å ta en tur, men vil jo ikke kjøpe billett når jeg ikke vet hva de har på programmet.
 4. Edith

  Unghest født 2016

  Den hesten er helt nydelig @LisaFi og hun høres overhode ikke ut som ei "rød hoppe" heller. Du kommer sikkert til å få mye glede av henne.
 5. Edith

  Bitt-tråden

  Takk for innspill. Er nok rulla hesten liker, har prøvd en liten håndfull andre sprenger bitt som ikke faller i smak. Dette bomber bittet kan kanskje være god variasjon: https://www.skoies.no/bomber-trinsebitt-mchardy Enig i at det er verre å bruke et bitt hesten ikke liker bare for variasjon. Hva er egentlig grunnen til at en ikke skal bruke rulle daglig? Kan hesten bli stum?
 6. Edith

  Bitt-tråden

  Det er ikke så lett å finne bitt som hesten min liker, den er i grunn bare fornøyd med et slikt sprenger bitt med rulle: https://www.horze.no/trinsebitt/sprenger-wh-ultra-trinsebitt-sensogan-16mm/13381.html Hesten kom med et bitt med kobberruller, jeg foretrekker sprenger bittet fordi jeg tror det er mildere? Sprenger bittet kommer med advarsel om at det ikke skal brukes daglig. Er det noen av dere som tips til hva vi kan variere med? Eller er det kanskje ikke så farlig å bruke et slikt som hovedbitt?
 7. Er den ikke til dette altså? Så slipper en at glidelåsen siger nedover i bruk. Jeg bruker i alle fall mine slik
 8. Holde glidelåsen oppe og beskytte knappeflappen mot den stygge bulken som glidelåsen gir har jeg antatt.
 9. Edith

  Bitt-tråden

  Tusen takk, det vil være veldig til hjelp
 10. Edith

  Bitt-tråden

  Er det noen av dere som vet om NS bittene måler lengden på en annen måte enn andre bitt? Ser ut til at de begynner på 12 eller 12,7 cm. Er det da med helle "svingen", og hvordan kan en finne ut rett over lengden til sammenligning med andre bitt? Finner ikke ut mer på NS sine egne sider... Her er link til bittet jeg vurderer: https://www.skoies.no/ns-starter-14-mm
 11. Noen som vet hvor jeg kan finne dette schockemohle hodelaget i str full? https://www.horze.no/engelske-hodelag/schockemöhle-slimford-hodelag/322320.html
 12. Edith

  Unghest født 2016

  Flott unghest, skal bli gøy å følge dere @LisaFi
 13. Bare ikke kjøp direkte fra PS of sweden sin egen nettbutikk så, de er ikke spesielt gode på service... Never mind, fikk faktisk akkurat e-post av de nå etter 14 dager + som løser problemet..
×
×
 • Create New...