Jump to content

Edith

Medlem
 • Content Count

  1,625
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Edith last won the day on November 6 2018

Edith had the most liked content!

Community Reputation

1,403

About Edith

 • Rank
  Innridd

Recent Profile Visitors

943 profile views
 1. Edith

  Sal-snikksnakk

  Renser ny sal med salsåpe og bruker deretter lærbalsam.
 2. Edith

  Hvitt pass

  Trenger ikke å kjenne til foreldre, de blir uansett ikke registrert når hesten får hvitt pass. Min er resultatet av en tjuvparring mellom welsh og sportsponni, med kjente foreldre med disse er ikke registrert i passet.
 3. Edith

  Bitt-tråden

  Synes også bittet ser et par str for stort ut.
 4. Her er det faktisk mindre insekter enn vanlig. Siste kjøp er en prestige happy ponni sal, håper rytter og ponni blir fornøyd. Sparte mange tusen på å kjøpe den på L ø wen borg fremfor Sko i es, lurt å sjekke litt rundt på nettet.
 5. Er det noen av dere som har erfaring med PS of Sweden Paladin? Og hva med Schockmole sine antomiske hodelag, fungerer de etter intensjonen?
 6. Balansetrening på balansematte er veldig nyttig synes jeg. Trenger ikke å være veldig avansert. Et og to bein, lukkede øyne, isolert bevegelse av overkropp osv.
 7. Er på utkikk etter sal til welsh A ponnien, og vurderer pessoa pony eller prestige happy pony. Noen som har erfaringer med disse? Tenker at Pessoa kan være kjekk siden den har utskiftbar bom, men er usikker på om den kan bli for lang? Har Pessoa 17" fra før og den har relativt lang anleggsflate. Prestige salen passer kanskje rytteren og lengden på ryggen til hesten best? https://www.skoies.no/hesteutstyr-rideutstyr/hesteutstyr-saler/ponnisal-id-394/prestige-happy-pony-small https://www.hooks.no/hest/hesteutstyr/saler/sprangsal-genx-pony-pessoa
 8. Hadde også tatt turen til Lisel.
 9. Hun fikset hjelm på en fridag
 10. Litt langt unna for å stikke innom, sånn ca 8 timers kjøring. De andre som er godkjent er ikke inne på lager ser det ut til, får ringe de i morgen.
 11. Tror heller ikke det. Ser også at de hevder at alle hjelmene er godkjente, men ser ut til at dette var skrevet i 2016. Får ta en e-post/ringerunde, men skulle gjerne hatt ny hjelm til påske... Ser også at forsikringsselskapet krever godkjent hjelm, og da blir det plutselig litt ekstra viktig.
 12. Blir ikke helt klok på google... Er en hjelm med standarden PAS015:2011, SEI to ASTM F1163 godkjent etter den nye standarden? Det er snakk om denne hjelmen https://www.skoies.no/for-rytteren-rideutstyr-hesteutstyr/hjelmer/ridehjelmer/charles-owen-ayr8-leatherlook-hjelm-mange-fargemuligheter Trenger ny hjelm akutt, så må ha en som er lagerført.
 13. Vi er veldig fornøyd, et godt hode er det viktigste for barneponnier.
×
×
 • Create New...