Jump to content

Edith

Medlem
 • Content Count

  1,788
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Edith last won the day on November 6 2018

Edith had the most liked content!

Community Reputation

1,526

About Edith

 • Rank
  Innridd

Recent Profile Visitors

1,350 profile views
 1. Bruker kraiburg belmondo tendens gummimatter med kalk under. Mattene er så tette at det siver minimalt med urin i skjøtene, kalken for å hindre ammoniakk utvikling dersom det skulle sive ned. Kjøpte de tykkeste og mykeste Kraiburg mattene, de kostet mye men ser fortsatt ubrukte ut etter 5 år med skodde hester på toppen. Kan også redusere noe på flisen siden mattene er myke, veldig kjekt for hester som graver bort flisen. Kan legge til at vi tar ut mattene en gang i året når stallen vaskes, kalken har da vært helt hvit og tørr. Så i praksis vil jeg tro at det ikke trekker ned noe
 2. Fjernet noen for å se hva det var, samt i plagsomme områder. Gjør ellers ikke noe med de så fremt de ikke er på områder som gir gnag.
 3. Min har noe lignende, tilstoppede talgkjertler.
 4. Tusen takk @Issaog @ME&FB. Grått dekken funker bedre med hvite hår enn mørkeblå dekken
 5. Er på jakt etter grått ulldekken med avtagbare gjordstropper, evt uten stropper. Finner kun et hos skoies, men det har rosa kantbånd og det vil jeg helst ikke ha...
 6. Om du ikke har noen annen hest å ri sammen med, så kan du jo få en person til å være med som støttekontakt fra bakken? Jeg har god erfaring med støttekontakt på bakken, både for hesten og min egen del
 7. Henger meg på tråden for å få tips. Her har det vært frustrasjon nedover på rangstigen. Sjefen er tydelig og rettferdig, men nr 2 på stigen er en skikkelig mobber og slipper ikke den med lavest rang.
 8. Vipps, vipps. Så har dere på konto til neste gang
 9. Edith

  Komme over redsel

  Da hadde jeg ikke vært i tvil. God kjemi og gjensidig tillitt er viktig.
 10. Edith

  Komme over redsel

  Det er ikke noe gøy når det har låst seg slik. Jeg har det i grunn slik med den ene min. Har lagt ned store summer på berider, likevel er fortsatt usikker. På bakken er det ingen annen hest jeg heller vil holde på med, men klarer ikke helt å overføre det til ridningen. Løsningen for meg ble å kjøpe en hest til . Plutselig følte jeg meg helt trygg igjen. Har du drevet på med andre hester mens du har følt seg utrygg. Hvis du føler at redselen er knyttet til individet, så hadde solgt og kjøpt en som passer deg bedre.
 11. Olaf Nyby? Eller har han bare ferdig kranser?
 12. Edith

  Dressurprat

  Noterte meg denne på Instagram for en liten stund siden. Hvordan en lærer inn spanskeskritt annet enn som ttiks vet jeg ikke.
 13. Jeg finner ikke noe oppdatert program for Oslo Horse Show. På hjemmesiden deres kan en kjøpe billetter for 2019, men det er programmet for 2018 som ligger der. Vurderer å ta en tur, men vil jo ikke kjøpe billett når jeg ikke vet hva de har på programmet.
×
×
 • Create New...