Jump to content

Sunniva

Medlem
 • Content Count

  1,045
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by Sunniva

 1. hææææ, bruker du støvler når det er kaldt!?
 2. Ikke direkte relatert til spørsmålet ditt, men nå når denne buksen har blitt romsligere, så synes jeg den er veldig god. Litt mer foret enn de andre softshellbuksene med fleece som jeg har: https://www.hooks.no/rytter/dameklaer/ridebukser/bukse-duchesse-crw
 3. Sunniva

  Utstyrstråden

  Jeg har stigbøyler fra safestyle, jeg er veldig fornøyd. Disse skrår ifht hvordan man holder foten. https://www.norsksalsenter.no/produkter/utstyr/safestyle/ Du kunne jo ha lånt og testa de en gang.
 4. Last ned skadefri-appen. Der finner du treningsprogram for ryttere.
 5. Sunniva

  Utstyrstråden

  Jeg regna med du mente tøltrider ja Vi får se hva det blir til!
 6. Sunniva

  Utstyrstråden

  De har jeg ikke tenkt på å sjekke ut, men det skal jeg gjøre! Den som skal ha ny gjord kan jo kanskje spare litt, og låne gjord av Mamman sin enn så lenge - Mamman har jo mer enn nok utstyr.
 7. Sunniva

  Utstyrstråden

  Noen som har erfaring med denne gjorden fra Hööks? https://www.hooks.no/hest/hesteutstyr/salgjorder/dressurgjord-fairfield-1
 8. https://www.skoies.no/hrimnir-wing-gjord-103380
 9. Selger en Hrimnir Wing gjord (45 cm), da den ble for kort til hesten den skulle brukes til. Bare brukt et fåtall ganger.
 10. Hvordan er den i størrelsen?
 11. Tag gjerne meg også om du får respons på mail, @Reaper
 12. De kursene jeg deltar på er lagt opp slik at vi har 30 minutter alene før lunsj og 40 minutter sammen med andre etter lunsj på dag 1. På dag 2 har vi 40 minutter alene. Tidsbruk er ikke fastsatt, så om man bruker 20 minutter eller 60 minutter tar vi som det kommer.
 13. Er du fornøyd? Hvordan er den i størrelsen?
 14. Takk for tipset! 12% rabatt er jo superkupp da
 15. Dette har blitt spurt om flere ganger før, men jeg spør allikevel: Jeg er ute etter ny vinterjakke som kan holde meg varm på de kaldeste dager, som ikke koster en halv arm (ca 1500 kr). Den bør være romslig slik at jeg kan ha tykk ullgenser under. Hvis den er litt lang må den selvsagt ha splitt slik at den kan brukes når man rir.
 16. Lite stretchy. Skulle ønske jeg gikk opp en størrelse, så jeg kunne hatt bedre plass til longs. I og med at den er for tettsittende, ble den klam/tett å ha på. Kjøpte forresten en Top Reiter ikke lenge etterpå.
 17. Jøss. Jeg har brukt dem ved flere anledninger, og alltid vært fornøyd. Det ser dog ut til at de har voldsomt mye å gjøre, så de har kanskje tatt seg vann over hodet.
 18. Jeg leverte et par ridestøvler til blokking 16. mai og sa at det ikke hasta å få de klare. Har enda ikke fått beskjed om at de er ferdige...
 19. Dersom kontrakten for sesongen er underskrevet først nå, så ser jeg ikke hvorfor han ikke skal kunne kreve økt stalleie fra 1. sept. Det er både oppstallør og stalleiers ansvar at kontrakt er på plass, det er dumt å leie noe uten å vite hvilke forutsetninger utleier har i sitt utleieforhold.
 20. Jøss - har du brannvesenet til å sko?
 21. En sal, en varmekjeledress og et stalldekken!
 22. Ideal Rebecca til hesten til barnet. Og en ny TR-ridebukse som jeg kan få plass til ull under.
 23. Nå har jeg fått buksa og fått prøvd den på. Den er ikke like behagelig (stretchy) som TR, men behagelig nok. Tror egentlig denne buksa funker best om man går opp en størrelse og kan bruke ull under - da er den nok helt perfekt for høstvær! Ser for meg at den tåler regnvær hakket bedre enn TR. Jeg tror dessverre at den blir for kort for @Legaat, for den var ikke spesielt lang i beina. Bittelitt lenger enn standardmodellen til TR.
×
×
 • Create New...