Jump to content

Sunniva

Medlem
 • Content Count

  992
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Sunniva last won the day on July 3

Sunniva had the most liked content!

Community Reputation

727

About Sunniva

 • Rank
  Innridd

Profile Information

 • Fra
  Trøndelag, nåværende bosted 13
 • Hesterase
  Islandshest

Recent Profile Visitors

650 profile views
 1. Ideal Rebecca til hesten til barnet. Og en ny TR-ridebukse som jeg kan få plass til ull under.
 2. Nå har jeg fått buksa og fått prøvd den på. Den er ikke like behagelig (stretchy) som TR, men behagelig nok. Tror egentlig denne buksa funker best om man går opp en størrelse og kan bruke ull under - da er den nok helt perfekt for høstvær! Ser for meg at den tåler regnvær hakket bedre enn TR. Jeg tror dessverre at den blir for kort for @Legaat, for den var ikke spesielt lang i beina. Bittelitt lenger enn standardmodellen til TR.
 3. Jeg har en softshell fra TR, men den er ganske så slitt, så da prøver jeg et rimelig alternativ før jeg evt. investerer i ny.
 4. Jeg har kjøpt den nye jodphur-ridebuksen i softshell fra Hööks. Spent på hvordan den er! Krysser fingrene for at den er såpass god at jeg ikke må kjøpe Top Reiter. La til en Trinity voilock i handlekurven da jeg kjøpte buksen. Veldig glad de har kommet med coilock i tillegg til sjabrak. Kjedelig som jeg er kjøpte jeg sort, men de to andre fargene de har var og utrolig fine! Liker fargepaletten til Hööks i høst.
 5. Jeg kjøpte voilock fra Top Reiter til meg selv (hesten) og en Fleck pisk til min datter i helgen.
 6. Glemte at jeg har kjøpt en hest.
 7. Hadde jeg hatt flere hester måtte jeg nok ha gjort det. Heldigvis noe vind om dagen!
 8. Kanskje ikke helt seriøst, men det har blitt kjøpt en del fluespray.
 9. Nye stigbøyler fra Safestyle, 14 liter fluespray, nye fluemasker, bio n'ix. Stort sett bare kjedelige ting.
 10. Jeg har en Humbaur, veldig fornøyd med den! Har kommet frem til at min hest skal slippe å stå på Gaupenhenger igjen. Han trivdes IKKE.
 11. Sunniva

  Sal-snikksnakk

  Jeg skal ha salsjekk på salen jeg kjøpte for tre måneder siden i dag - spent på hvordan det går! Hesten har endret seg litt i ryggen siden vi kjøpte salen (heldigvis) - men tror ikke det skal bli nødvendig med endring av stopp. Håper dog de kan lage hull i kappa slik at stigbøylefestet kan komme under kappa, liker ikke å ri med stigbøyler over kappa...
 12. Absolutt! Jeg merker stor forskjell om jeg har vært dårlig på å tøye i en periode.
 13. Jeg har lasta ned appen skadefri, der er det et kort treningsprogram for ryttere som jeg er veldig fornøyd med. Mange tøyeøvelser, så man blir ikke så sliten, men det går jo an å legge til noen flere øvelser for ekstra utfordring.
 14. Sunniva

  Utstyrstråden

  Jeg kjøpte Amerigo sin lærbalsam da jeg var på Norsk Salsenter, jeg synes den er veldig god. Karianne anbefalte den siste der da jeg var på Norsk Salsenter - rart hun anbefaler den når den oppfører seg sånn. Når det gjelder CDM sin spraybalsam, la hun ned forbud mot å bruke det på kalvelær. Pga. glyserininnhold. https://www.skoies.no/hesteutstyr-rideutstyr/pleiemidler/l-rpleie/cdm-belvoir-tack-conditioner
 15. Sunniva

  Utstyrstråden

  Jeg bruker også skuresvamp til å sette inn salen med lærbalsam. Kjøpte nylig en brukt sal, som tydeligvis ALDRI hadde blitt pussa på undersida, da måtte jeg bruke skuresida på svampen. Måtte vaske med biotex for å få den helt ren. Når jeg skal vaske av såpe (bruker salsåpe som kommer på sprayflaske) bruker jeg klut, gjerne av et gammelt håndkle.
×
×
 • Create New...