Jump to content

Sunniva

Medlem
 • Content Count

  1,025
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Sunniva last won the day on July 3

Sunniva had the most liked content!

Community Reputation

738

About Sunniva

 • Rank
  Innridd

Profile Information

 • Fra
  Trøndelag, nåværende bosted 13
 • Hesterase
  Islandshest

Recent Profile Visitors

685 profile views
 1. Hvordan er den i størrelsen?
 2. Tag gjerne meg også om du får respons på mail, @Reaper
 3. De kursene jeg deltar på er lagt opp slik at vi har 30 minutter alene før lunsj og 40 minutter sammen med andre etter lunsj på dag 1. På dag 2 har vi 40 minutter alene. Tidsbruk er ikke fastsatt, så om man bruker 20 minutter eller 60 minutter tar vi som det kommer.
 4. Er du fornøyd? Hvordan er den i størrelsen?
 5. Takk for tipset! 12% rabatt er jo superkupp da
 6. Dette har blitt spurt om flere ganger før, men jeg spør allikevel: Jeg er ute etter ny vinterjakke som kan holde meg varm på de kaldeste dager, som ikke koster en halv arm (ca 1500 kr). Den bør være romslig slik at jeg kan ha tykk ullgenser under. Hvis den er litt lang må den selvsagt ha splitt slik at den kan brukes når man rir.
 7. Lite stretchy. Skulle ønske jeg gikk opp en størrelse, så jeg kunne hatt bedre plass til longs. I og med at den er for tettsittende, ble den klam/tett å ha på. Kjøpte forresten en Top Reiter ikke lenge etterpå.
 8. Jøss. Jeg har brukt dem ved flere anledninger, og alltid vært fornøyd. Det ser dog ut til at de har voldsomt mye å gjøre, så de har kanskje tatt seg vann over hodet.
 9. Jeg leverte et par ridestøvler til blokking 16. mai og sa at det ikke hasta å få de klare. Har enda ikke fått beskjed om at de er ferdige...
 10. Dersom kontrakten for sesongen er underskrevet først nå, så ser jeg ikke hvorfor han ikke skal kunne kreve økt stalleie fra 1. sept. Det er både oppstallør og stalleiers ansvar at kontrakt er på plass, det er dumt å leie noe uten å vite hvilke forutsetninger utleier har i sitt utleieforhold.
 11. Jøss - har du brannvesenet til å sko?
 12. En sal, en varmekjeledress og et stalldekken!
 13. Ideal Rebecca til hesten til barnet. Og en ny TR-ridebukse som jeg kan få plass til ull under.
 14. Nå har jeg fått buksa og fått prøvd den på. Den er ikke like behagelig (stretchy) som TR, men behagelig nok. Tror egentlig denne buksa funker best om man går opp en størrelse og kan bruke ull under - da er den nok helt perfekt for høstvær! Ser for meg at den tåler regnvær hakket bedre enn TR. Jeg tror dessverre at den blir for kort for @Legaat, for den var ikke spesielt lang i beina. Bittelitt lenger enn standardmodellen til TR.
 15. Jeg har en softshell fra TR, men den er ganske så slitt, så da prøver jeg et rimelig alternativ før jeg evt. investerer i ny.
×
×
 • Create New...