Jump to content

Sunniva

Medlem
 • Content Count

  933
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Sunniva last won the day on January 11 2018

Sunniva had the most liked content!

Community Reputation

677

About Sunniva

 • Rank
  Innridd

Profile Information

 • Fra
  Trøndelag, nåværende bosted 13
 • Hesterase
  Islandshest

Recent Profile Visitors

589 profile views
 1. Sunniva

  Utstyrstråden

  Jeg kjøpte Amerigo sin lærbalsam da jeg var på Norsk Salsenter, jeg synes den er veldig god. Karianne anbefalte den siste der da jeg var på Norsk Salsenter - rart hun anbefaler den når den oppfører seg sånn. Når det gjelder CDM sin spraybalsam, la hun ned forbud mot å bruke det på kalvelær. Pga. glyserininnhold. https://www.skoies.no/hesteutstyr-rideutstyr/pleiemidler/l-rpleie/cdm-belvoir-tack-conditioner
 2. Sunniva

  Utstyrstråden

  Jeg bruker også skuresvamp til å sette inn salen med lærbalsam. Kjøpte nylig en brukt sal, som tydeligvis ALDRI hadde blitt pussa på undersida, da måtte jeg bruke skuresida på svampen. Måtte vaske med biotex for å få den helt ren. Når jeg skal vaske av såpe (bruker salsåpe som kommer på sprayflaske) bruker jeg klut, gjerne av et gammelt håndkle.
 3. Lurer på om Rytter'n har? Mangler dog bilde av produktet..: https://www.ryttern.no/product/bates-stigboyleremmer/ Ellers finner du jo på eBay.
 4. Sunniva

  Fluemaske

  Jeg kjøpte uten ører, men hva er vitsen med en islandshest som har megafluffy pannelugg? Ørene ville nesten ikke inn i hullene. Jeg kjøpte str. M, tenkte det var passende. Her var også åpningen nede så stor at det var fritt fram for alle fluer. Jeg bytter i tilsvarende type som jeg allerede har, og er fornøyd med tenker jeg.
 5. Det var vel en veldig våt sommer på Island i fjor..
 6. Fluespray og fluemaske måtte til. Kjøpte for litt siden en Trinity sjabrak og jodphur ridebukse fra Hööks. Veldig fornøyd med begge deler! Men skulle ønske jeg kjøpte ridebuksa i en størrelse mindre.
 7. Noen som har todelt D-ringsbitt i str. 10,5 for salg? Tredelt kan også funke, men ønsker helst todelt.
 8. To saler! Skal ha en ryddeøkt på utstyr snart, håper virkelig jeg får solgt noe av det.
 9. Sunniva

  Sal-snikksnakk

  Hvordan behandler man solbleket lær? Er snakk om et mindre område på en sal.
 10. Embla er solgt! Har fortsatt gelsalen, og den er prutbar.
 11. Sunniva

  Fluemaske

  Hvordan er disse i størrelsen? Trenger ny maske til islandshest som er et sted mellom cob og full. Edit for å skrive at nå har jeg lest tråden, og ser at det går greit å gå opp en størrelse.
 12. Sunniva

  Dressurprat

  Har noen tips til løsgjørende øvelser for frampart? Gjerne på bøyd spor, fra bakken og ryggen.
 13. Sunniva

  Ridestøvler

  Hva gjør man med ridestøvler man bare akkurat får på, som er så sykt vonde at man gråter etter å ha brukt dem i ti minutter? Det er ikke strikk i de, kun en 7 cm høy kile øverst. Vil det være noe vits i å blokke de hos skomaker?
 14. Sunniva

  Sal-snikksnakk

  Helt vanvittig.
 15. Er det lang ventetid på Gjøvik nå? Min skal godkjennes i løpet av høsten. Kan hende det er litt småfiks på den, så jeg burde vel ta en tur i god tid før datoen kommer.
×
×
 • Create New...