Jump to content

LillianK

Medlem
 • Content Count

  1,688
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

401

About LillianK

 • Rank
  Innridd
 • Birthday 18/12/1985

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Fra
  Næs i ringsaker
 • Hesterase
  Døl
 • Gren
  Allrounder

Recent Profile Visitors

1,915 profile views
 1. LillianK

  Sal-snikksnakk

  Jeg har thorowgood t8 til mi. Måtte bytte bom til vid-x vid så låg den bra. Har bilde da den medium- vid bommen var i. Ligger ikke ille men ikke optimalt da. Har 18» sal å disse kommer i 18» fra hooks. Ikke prøvd selv da jeg er pysete og ikke vil oppå unghesten men.
 2. Hvordan er disse i str til en flodhestrumpe?
 3. Vi har en flott islandshest og søss sin døl samt Julie så Julie og den andre dølen er jo noe større enn feks islandshesten. Skal nevne det for de andre i stallen, gubben jobber på gaupenhenger så paller får jeg takni enkelt.
 4. Mye selges da Julie bruker 155 i dekken. Heimer, hw, WB, jh collection samt hg og bucas. Ikke bilde av alt enda, dette kommer .
 5. Slike i metall mallilen? Kan ikke feste sko i den? Kan være noe da vi sikkert kan få paller av gubben men pga at jeg er redd for at sko kan sette seg fast har vi ikke prøvd.
 6. Den med pallen virka ok. Vil helst st foret ikke skal være i kontakt med bakken, for å unngå sand og grus i foret.
 7. Jah hurtigfester for draliner og et par Roeckl hansker. Tannsjekk fredag. Ønska meg ridehjelm i bursdag/ julegave av gubben.
 8. Da vår hovslager er satt ut sv spill har vi fått tak i en som kommer for å sko til vår faste er tilbake, de skal skos mandagen å neste gang er da i beg av desember (8 ukers intervall) vi har fått ny hest sammen med Julie og veninna så tenker veldig på hva man skal velge av sko. Vintersko uten brodd? Er det ok å brodde opp hullene selv? Hva ville dere ha gjort?
 9. Vi må få maten opp fra bakken, Julie er den som drar med seg dunker rundt og alle 3 i flokken har sko. Må være lekesikkert og skosikkert. Hadde tenkt på 1000 liter skjært i to festet på en pall men på vinterstid blir disse kantene skarpe å kan skade. Hva bruker folk? Helst ikke så dyrt heller
 10. Vi har stor bane å startet med legge inn kommando på galopp som hun tok fort, roligere nå men tenker det ikke er hast. Vi har ikke noe vi jobber til å hastverk er lastverk men greit å snuse litt på. Hun er så kløne med beina så første bud er å Stokke disse samt få behandlinger og sjekk etter en stund med litt mer trening
 11. Jeg kjøpte kapsun med fast. Nesedel fra marcus holst? Den kan jeg selge for dølen har større grev enn kB. Myyye justeringer men likte den. Har også tøyler til fra samme butikk.
 12. Har mange mange børster men blir brukt Max 3 samt hovskrape. Jaja
 13. Salen jeg kjøpte låg bra dog vid bom ble for trangt så kjøpt to nye bommer og en sjabrak til. Nå er det stopp! El ja ønsker meg ridetights og by hjelm av gubben så se om jeg kjøper bursdagsgave til meg selv om litt
 14. Vil ha mer styrke i kroppen først , ikke ridd mye på... 5-6 ganger, ikke jeg som rir da jeg har fått litt skrekken og kroppen ikke fungerer slik den skal ( jada da skal man jo ha unghest)
 15. Hester er godt tømmekjørt så rideveier er vi vant med samt storvolter, bommer har vi ikke pdd, Hun kan rideveier da vi har tømmekjørt mye samt er også under innkjøring. Her stresser vi ikke øktene varer i 10-15 min. Hun er trent i noe Skeid så paraply og div remedier er ikke ukjent men det er noe vi kan ta med videre ja. Tusen takk for svar
×
×
 • Create New...