Jump to content

LillianK

Medlem
 • Content Count

  1,577
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

375

About LillianK

 • Rank
  Innridd
 • Birthday 18/12/1985

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Fra
  Næs i ringsaker
 • Hesterase
  Døl
 • Gren
  Allrounder

Recent Profile Visitors

1,312 profile views
 1. Jeg tror hun er sårbeint , har hatt noen unormale kastanjer også som har vært blodfyllte uten at flere vet har klart å finne ut hva som er galt, i februar ish fikk vi klipt litt og litt og fikk ut masse gørr( kastanjene har vært myke men gradvis blitt hardere) det som kom ut var masse illeluktende dødt vev så har vært en relasjon der også å den lette pulseringa har jeg kjent Siden i fjor samme frekvens hele veien men ja skal få vet til å sjekke opp når hun kommer å rasper tenner . Julie får jevnt oppfølging av stalleier som er equiterapaut og en annen som har samme utdannelse.
 2. Julie er døl oki ja altså hun står Jo på mykt underlag dog rekker ikke tørke opp slik det er nå men meget varierende vær som i og for seg er bra? Mange reiser på beitet nå så blir roligere også mtp tørking av luftegården. Den snublinga merkes kun når vi går på grus typ av og til. Jeg må roe ned for sagt til Meg selv av jeg skal ikke bekymre meg at jeg nå senke skuldre for hest blir et mareritt om jeg skal lete etter noe hele tiden. Heller kose meg men blir nok slik hver sommer til hodet faktisk får til dette. Hun er ellers normal i alt av gange er kun den pulsen som ikke er økt men man kjenner den når man vet hvor, is øke fall jeg som tror jeg kjenner hesten ganske godt. Frekvens er samme som i fjor. Kjente denne i vinter også.
 3. Ja hun er ikke i noe faresone for forfangenhet så tenker ikke det men 2 år, gått på mykt underlag å ikke mye grus med sten kun litt så er sikkert det, vet kommer onsdag neste uke for rasp av tenner så da skal det sjekkes. Må bli flinkere til å gå på variert underlag også.
 4. Et annet spm, helt Iden jeg fikk Julie har hun pulsert i frambeina( som mange vet mister jeg ulla av forfangenhet) så er vel derfor jeg kjenner etter, pulserte i fjor sommer og pulserer noe på vinterstid men ingen andre tegn til noe galt m. Mer på v fram men kjennes på begge ( hun har hatt innkapslede kastanjer som har vært koko men som er på bedring etter å ha fått ut all gørra) . Hun er sikkert da sårbeint( ikke tenkt tanken men Joda det gir mening for vi har mye underlag som er mykt å grusen er skarp ) kan det komme av sårbeintheta? Pulsering? Gresser kun 7 min per dag enda( ja jeg Er hysterisk) skal ha vet som skal raspe tenner også nå så skal snakke med hu.
 5. Oki ja hun gjør jo det men samtidig går hun strekker uten å snuble å nedoverbakke uten å snuble. Er slik nytrimma og Når det har gått en stund
 6. Julie har vokst enormt siste året eller to siste åra, hatt jevn men rask vekst men hele tiden snublet( hun er dog ufokusert å snubler ikke like mye når hun konsentrerer seg) . Etter vårløsningen har padocen blitt helt jævelig da ved port og et godt stykke bak så de må gjrnnom denne å fått maten på de tørre plassene her og har tidvis halm her, stalleier utbedret i sommeren for 2 år siden da det ble lagt et kraftig bærekraftig nederst og skrapte helt til berget før dette ble fiksa så man synker ikke til Kina som om har hjulpet veldig men står i flokk med 12-15 hester gjort, blir en del belastning å rekker ikke tørke opp. Dette skal skrapes ila sommeren også. Det her har resultert i låsninger i rygg, nakke( ja når hun herjer er hun litt uforsiktig ) og bakpart, hadde behandling lørdag for 14 dager siden , tenkte jeg skulle på leietur i går å hesten går som ei klokke i kratt og over trær og rundt trær, foter seg fram, og på grusen snubler hun og er ufokusert og kommer på asfalt så går hun som ei klokke. Er det uoppmerksomhet? Samme med vekst og stive muskler som gjør at hun bare lar beina gå uten å tenke hvor ? Hun snubler ikke hele tiden men skjer nok noen ganger når hun går langs grusen. Ikke sårbeint.
 7. Tilskudd og showshine samt bestilte i dag ideal lux leather sele til Julie da skoies har -10%. Ble også med selvpustende og balsam i spray form da jeg hater utstyrspuss.
 8. Er noe dritt, kom i stallen i kveld til å finne hesten med hovent øye, skyllt med saltvann å kontakter vet i morra.. Argh
 9. Har kjørekurs i stallen å oppdaget inngår at Julie var litt kortere i steget på frambeinet gikk i gjennomlever timen ( noen andre hadde fikser henne for meg da jeg var på jobb og kom rett opp til time) avkjølte og maskerte inn arnika og hun kom ut i gjen, på utsiden av beinet under kneet, drevet på slik noen dager fant da også et lite overbein på innside av det andre frambeinet. Er litt klatring og herjing i luftegård av og til men ja jeg er hysterisk. Skal behandle Julie fredag så hun skal få se på det men samtidig er hun stagnert noe i vekst men vil disse gradvis bli borte? De er ikke kjempestore å sitter helsigvis ikke kjinkig til
 10. To flasker showshine og jerntilskudd
 11. Her kjøper jeg tilbehør før sele, salettubderlag i saueskinn fra chtist som kommer på mandag , håper sele er i boks i juni
 12. Ser etter noe med gode knestøtter el slike puter og greit sete halvdypt
 13. Vet, søss Har også døl å enkel å tilpasse med tilpasser herfra, hadde ikke god plass i søss sin men ja 17,5 blir for lite uansett. Noe saler som er 18’’ med samme støtte til sjenkel som er gode? Gjerne litt dypt sete( kjente skikkelig sitteknutene som er døde etter noen år uten ridning aktivt)
×
×
 • Create New...