Jump to content

LillianK

Medlem
 • Posts

  1,724
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

LillianK last won the day on January 8

LillianK had the most liked content!

About LillianK

 • Birthday 18/12/1985

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Fra
  Næs i ringsaker
 • Hesterase
  Døl
 • Gren
  Allrounder

Recent Profile Visitors

2,409 profile views

LillianK's Achievements

Innridd

Innridd (3/4)

413

Reputation

 1. Når Julie kommer fra beite må jeg kjøpe fluedekken, hun tåler dårlig kleggbitt å får Digre hevelser av disse. Sett på trinity til 999 noen mer erfaringer ?
 2. Oki så om jeg går for 44 så kan det muligens passe har 46 i vanlig ridebukse men den er ikke god men passer ok
 3. Hvordan er horze og hooks sine ? Jeg er lang og brei ser horze har tilbud kun 44 igjen av de jeg liker. Bruker xl i vanlig tights. Må være helskinn/ grip, er de små i str eller vil det event gå bra?
 4. Julie har masse man hun også men liker å ha hals på de værste dagene, fletter opp mana( i dag fikk hun stå uten fletter etter en kjapp dusj)
 5. Ser finnes uten hals men de har ikke feste til hals å da vil vel halsen snurre rundt/ ikke ligge stabilt. Ponny dekken passer ikke dølen som bruker 155
 6. Finnes det hw dekken i 50 g med hals?
 7. Har siste månedene/ halve året slitt med mugg på Julie, fått behandlings plan får det nesten bort men blusser opp, foranalyse viser godt for, ok på proteiner men H1 kvalitet får 7-8 kg av dette per dag samt halm inne( ute spiser hun ikke det og mye må kastes) brukt vitamin og betfiber og spenst fra Felleskjøpet( etter oppstart på det jeg føler det blussa skikkelig opp) ettersom jeg reiser forbi Strand brenneri hver dag til og fra jobb så tenkte jeg å prøve ut deres for da Felleskjøpet stenger før jeg rekker dit, kjøpte i dag med betfiber fra Strand samt en sekk med spillers speedy mash fibre for å smaksette litt. Speedy mash har vitaminer og mineraler men Julie vil aldri få optimal mengde med dette da hun ikke trenger det kun for smakens skyld. Er det da greit å gi er halvt beger med multivitaminer så jeg vet hun får i seg optimalt med vitaminer/ minnetaler. Hun får ikke saltsten da hu. Spiser opp på få dager men får salt i maten. Noen med erfaring ?
 8. LillianK

  Utstyrstråden

  Har multibridle å liker det Godt, har vanlig hodelag også å kjørehodelag men multibridle brukes desidert mest.
 9. Uffda her venter jeg( 1 mnd med venting) på hansker fra rockel vinterhansker så jeg skulle få trent i den kuldeperioden vi har vært i gjennom, Grime og msm men pakken ja den lar seg vente på. Også bestilt zilco elite i full da ideal sela mi er for liten for Julie å låner nå søstern sin sele. Ideal sela skal selges å når det ver -10% på skoies på valentinsdag slo jeg til. Også kjøpt tilskudd typ kamille, ringblomst og brennesle nei det er noe som går litt av i perioder
 10. Ridehjelm med god polstring som er god på hodet men ikke koster veldig mye( rir skjeldent men kjører litt og bruker da dog hjelm) gjerne med justering bak. Fleste hjelmene presser på panna , skal seff prøves men greit å vite hva man skal se etter.
 11. LillianK

  Zilco elite

  Må bytte ut ideal sela mi som er akkurat for snau i ny sele, sela mi er av lær dog lux modell så er sydd med nylon på utsatte plasser men blir fort tung, pga kroppen så er det å smøre og vaske sela et slit samt tung å få på så til sommeren blir det større sele tenker da på zilco elite. Erfaringer?
 12. Hesteprodukter har noe på salg gensere, ridebukser og jakker samt litt shabraker og div.
 13. Ja skuffet men skal ikke ha noe, leietau.no hadde tilbud på hansker men ikke den modellen jeg ser etter så ble ikke kjøp der heller. Får heller spare penga.
 14. LillianK

  Sal-snikksnakk

  https://www.horze.no/dressurgjorder#prefn1=size&prefv1=85|90& På horze i alle fall.
 15. LillianK

  Sal-snikksnakk

  Herrejesus hva skal det brukes på? Kjøpt deg elefant?
×
×
 • Create New...