Jump to content

xxAne

Medlem
 • Content Count

  2,155
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

xxAne last won the day on September 23 2018

xxAne had the most liked content!

Community Reputation

2,551

About xxAne

 • Rank
  Traverpower!

Profile Information

 • Kjønn
  u
 • Fra
  Bærum
 • Hesterase
  Kaldblods
 • Gren
  Trav

Recent Profile Visitors

1,147 profile views
 1. xxAne

  Sommer 2019

  Her går de på samme område hele året, men med 25 mål blir det mer en nok beite! Siden stalleier skulle spare høy ble det beite fra 1. mai, ikke helt optimalt for min del så jeg tillegsfora høy første to ukene. Nå er det mer enn nok mat, og desverre bare 2 hester på beitet. Tilla er i løpsfom og skal ikke bli for tung, den andre ser ut som den skal føde når som helst. Alt for mye gress for dem, så vi kommer til å dele av halve beitet også stripebeite framover.
 2. Chiquita så fin ut nå! Tilla er OK, men litt rund av å gå på gress. Lurer på om jeg må finne en annen løsning for henne i sommer, vil ikke ha mere vekt nå! Bildet er 3 uker gammelt, lagt på seg en del siden det
 3. xxAne

  Dekkentråden

  Jeg gleder meg til dekkensesongen er over jeg! Står kun med 50 grams nå, men er fortsatt så kaldt om natta. Hun ble barbert i oktober så hun har heldigvis noe pels nå.
 4. xxAne

  Dekkentråden

  Virker som helt OK det jeg har, men det ligger så grasalt dårlig på Tilla at det brukes lite. Har et med halvhals og fleecefor, brukes kun i den korte perioden mellom 50 g og ingenting.
 5. Ok skal snakke med hu jeg kjenner med alle ponniene
 6. Mulig jeg vet om en. Hvor mye bruk tenker du?
 7. Svetteskrape og ny hjelm, etter forrige ukes flyvetur
 8. Så morro, da sees vi! Vi planlegger distansedebut på Hadeland 12 mai, 20 km. Hesten er mer enn klar for det, rompa til rytteren er litt mer usikker
 9. Tilla i dag. Var som tidligere nevnt for tynn før jul, var hos dyrlegen for et par uker siden og hun synes hun var helt fin nå!
 10. Tilla fikk i slutten av november så jeg stresser ikke, men hadde det eks vært juli hadde jeg vurdert å revaksinere nå. Men så skal vi en del ut og farte framover
 11. Nyeste her er en ny trinityhals, og et mio 350g vinterdekken, siste kjøpt brukt. Elsker dekkendreper!
 12. Tilla tapte seg noe fryktelig i høst, hjelper ikke å stå på fri tilgang når høyet er ca like næringsrikt som halm Begynner å se OK ut igjen nå, men har dessverre mista mye musklatur osv..
 13. @LisaFi Videoen funka! Uvant å se B såppas rund
 14. Etter å ha stått og jobbet på travstall er jeg nøye. Alt sjekkes, skrives evt inn i helsekort og merkes med "OBS Doping" så ikke en intetanende hestepasser tar feil. Nå bruker jeg generelt lite tilskudd og sånn, er mere div behandlinger og kremer osv. Hun står på utegang og alle har sin egen kraftforbøtte, i tillegg har vi så få hester at jeg vet om en av de andre hestene går på eks smertestillende(har jo hørt om hester som har "smittet" andre fordi de har hatt rester i "barten" etter å ha spist).
×
×
 • Create New...