Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 01/08/20 in all areas

 1. 7 points
  Her blir det shettisføll på stallen. Træthaugs Simone. Etter godt premierte foreldre, så tanken er å dra på utstillinger og etterhvert sette føll på henne. Innkjøres skal hun også.
 2. 4 points
  Jeg tenker at en 4åring er voksen, og skal kunne håndteres, reises med, gå LC osv. Får litt fnatt når folk har 6-7-8-9åringer som er "unghest".
 3. 3 points
  Mens jeg igjen synes det kan kreves for mye av 6-7-8-9 åringer. Ofte er vi ikke gode nok ryttere/kusker til å forvente oss den fremgangen. Om du tenker på å oppføre seg rundt folk, er jeg derimot veldig enig. Det er ikke synd på en fireåring som ikke får lov å gå ned folk.
 4. 1 point
  Siden jeg elsker avalanche, så ble det det. Skal oppdatere om det viser seg at de ikke er så smal som håpet
 5. 1 point
  Ja, de er smale i front med halvhals og tilpasningsmuligheter. Vet ikke hvorfor det gnager på skuldrene på min hest, det ser tilsynelatende ut til å sitte fint. Men jeg har gitt det opp på grunn av skuldergnag, og bruker bare Bucas..
 6. 1 point
  Hadde glemt avalanche. jeg opplever at de kan justeres til å passe godt på smale hester, men de kan også justeres ut såpass at de kan vokse litt i dem (det med halvhals). Det er først nå vinteren som var, at hesten har begynt å vokse en del i bredden, og det begynner å bli knapt. Men vi bruker fremdeles bucas med vanlig halsåpning, så der varierer passformen litt etter hvilken modell man har, er min opplevelse.
 7. 1 point
  Kingsland er smale og små i størrelsen. Og RBH (rider by horse?).
 8. 1 point
  Horseware trot pgroos har de blant annet
 9. 1 point
  Bucas er ofte smale foran. Smartex-modellene sitter godt på min som er veldig smal i front. Til Sandy brukte jeg også dekken fra Heimer.
 10. 1 point
  At det damper av hesten er vel bare naturlig regulering av kroppstemperaturen - det trenger jo ikke bety at det er ubehagelig for den?
 11. 1 point
  Noe så nydelig! Gratulerer!
 12. 1 point
  Håndteringsmessig skal en fireåring være som en voksen, synes jeg. Alle basics skal være greie da. Ridemessig er det vel anslått st «fireårsnivå» skal være ca LC (og 1m). Jeg synes kanskje 1 m er litt høyt hvis du ikke har en spesialavla sprang-elg, men synes st hesten kan være introdusert for hopping etter sommeren (fylt fire, ikke bare fireårs på kalenderen). Min er snart der sånn dressurmessig, har endel å jobbe med med galoppfatninger, litt mer å jobbe med sprangmessig.
 13. 1 point
 14. 1 point
  Jeg har jo bare vallak, så jeg har ikke produsert noe selv, men jeg skal hente denne på nyåret
×
×
 • Create New...