Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 22/04/20 in all areas

 1. Vi har det voldsomt gøy om dagen
  9 points
 2. 1 point
 3. Enig med @LisaFi over her, men jeg mener å huske at den er høy på stivelse. Hvis ikke hesten er vant med å gå på korn, ville jeg heller beholdt lucerne (evt byttet til graspellets og se om den tar opp det bedre), og gitt tilskudd med olje. Litt tilleggsinfo hvis du vil fôre med olje: - 3 dl olje tilsvarer 1 kg bygg. Men den gir bedre energi/kaloriutnyttelse for hesten, enn stivelse gir. - Vanlig rapsolje kjøpt på butikk fungerer bra, og er et rimelig alternativ til heste-produktene som selges. - Gi maks 1 dl per 100 kg hest. Maksdose 5 dl uavhengig av større
  1 point
 4. Skulle vel gjerne hatt alt i svart, men vi hadde ikke inne svarte gjorder, og jeg fikk den sjabrakken superbillig den strikkgjorden som går under magen måtte kortes ganske mye, men den som går bak lårene er i original lengde mener jeg.
  1 point
 5. Fikk mannen til å ta litt bilder i dag. Ble ei grei økt, men hadde egentlig håpt å få noe bilder fra typ samlet trav/galopptravers/bytter/piruett etc, men det fikk han ikke tatt noen gode av derimot ble det fine bilder fra nedtravingen, og nå ser jeg virkelig hvor mye bedre strekkingen og bakbeinsaktiviteten er blitt!
  1 point
×
×
 • Create New...