Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/11/19 in all areas

 1. 1 point
  ELT er undermerke av Waldhausen, så alle som fører Waldhausen kan ta den inn til dere Feks tilhest.no fører merket. Tror også Skoies fører det.
 2. 1 point
  Tenk for a matching hell med grønn sal da. Enten blir du hun som aldri matcher, eller så blir du "hun grønne"
 3. 1 point
  Haha, jeg tror du var mer gira på at jeg skulle ha grønn enn meg altså Ja, den er ganske pen i svart og altså, så jeg blir nok fornøyd med den
 4. 1 point
  Ikke i det hele tatt Jeg vurderte veldig sterkt Havanna med svart sete, men det var så vanskelig å finne ut av nøyaktig hvordan den fargen var og det var en sal jeg så som hadde den fargen, og den var ikke så fin. Så jeg turte ikke å ta sjansen på å kjøpe en så dyr sal og så bli skuffet når jeg åpner pakka Så det blir helt svart, med nubuck i setet Haha, ja, det er mange som liker å kalle de det og Det er en barokksal, Deuber & Partner er merket og Bückeburger er modellen Det er samme som f.eks. Siri her inne har, lik som denne jeg lånte på kurs i sommer(bare at min blir helsvart da):
 5. 1 point
  Helt normal. Jeg har M i min.
 6. 1 point
  Alene, ca 45 min økt. Skritter gjerne opp i et kvarter før timen begynner, men jeg varmer ikke opp. For min del ønsker jeg hjelp til «oppvarmingen» også. Da blir 30 min for kort tid. De gangene jeg har ridd på time med flere (ikke rideskole altså, men to eller tre på samme time) føler jeg ikke at jeg har fått særlig mye ut av pengene jeg har betalt. Det kan godt være instruktøren(e) som ikke har mestret å undervise flere av gangen, men det har føltes som totalt bortkasting av både penger og tid. Da tenker jeg jo «vanlig» dressur, som jeg rir og betaler for undervisning for. Om jeg teoretisk sett skulle ha forsøkt meg på bomarbeid (litt noob) eller sprang (totalt livredd noob), hadde det nok vært helt ok å være flere. Og gjør man ting som krever at man er flere, typ to nybegynnere denger rundt med sverd fra hesteryggen, må man jo også være to fra hesteryggen
 7. 1 point
  Forundrer meg ikke, jeg blir ekstremt mye mer obs på hvordan jeg sitter når jeg har på rustning, spesielt med ekstra kg på hodet som må balanseres Men jeg innvirker ekstremt mye mer med full rustning enn uten.
×
×
 • Create New...