Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 18/03/19 in all areas

 1. 1 point
  Thorowgood er jo lik Kent and Masters bare at det er syntet. Der får man mye sal for pengene altså om hesten skulle passe en slik sal. Hadde selv Thorowgood til min i flere år før jeg byttet til Kent and Masters for et år siden og har vært kjempefornøyd!
 2. 1 point
  Det er stooor forskjell på wintec og feks en Bates new dressage, selv om de er fra samme fabrikk. Bare styr unna Bates Caprilli, den ligner wintec mer.
 3. 1 point
 4. 1 point
  Hesten hos oss virker helt frisk i dag så vi krysser fingre og tær for at det var en "fis på tvers" Den viste milde kolikksymptomer igår formiddag. Veterinæren kom og etter at fôrrytteren hadde leid den en halvtimes tid så virket den heldigvis fin igjen. Men better safe than sorry! Viktig å ta eventuell smitte alvorlig så det ble så klart tatt prøver og disse er sendt inn.
 5. 1 point
  Tror du er inne på noe der. Hester spiser jo for eksempel ikke engsoleie på beite, men når det kommer i høyet går det ofte ned. Det er jo giftig i mengder det også. For ikke å snakke om alt mulig anna. Div trær, sopp osv. For to år siden bekymret vi oss over PN. Kanskje det også er ikke en, men flere sykdomsbilder. Og har alle de vært testet for EHV? Ikke alle på en stall blir syke der heller?
×
×
 • Create New...