Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 23/02/19 in all areas

 1. 3 points
  Vi begynner å få litt meir gjennomtenkt trening og synest det begynner å vise på kroppen. Vi sliter fremdeles med å vere korrekt på høgregalopp, men bitene faller vel på plass det og Og, rein hest kommer eg vel aldri til å få
 2. 2 points
  Ifølge Severo blir de beste rytterne best fordi de er gode hestefolk. Ikke på grunn av bling eller fjongt utstyr. Det er krevende å holde toppatleter lykkelige, han har ikke vår mulighet til å bruke skog og turridning som terapi. Balansen mellom hvile og trening er eksepsjonelt viktig på toppatleter. På meg fremstår han som en reflektert ung mann som forstår fordeler og ulemper i hobby og toppatleter hesten sitt liv. Jeg liker at han vil gi enkle beskjeder. Har du ikke hesten foran deg for sjenkler og muligheter til å bremse med tøylene sliter du. Enten du sitter på Skogshuldra eller Valegro. På en og en halv time, med publikum fra "rått og røti" kunne ikke beskjeden vært bedre. Back to basic! Jeg bare digger det!
 3. 2 points
  Klippet sammen flere klipp fra treningen. Ser tydelig jeg må jobbe med å få energi, bremse, energi, bremse uten hånden slik jeg gjør for mye av her. Særlig når jeg begynner å ri med skjold vil jeg merke forskjellen tenker jeg. Da er tøyle et litt mer relativt begrep.
 4. 2 points
  Speakeren sa det da hun introduserte han som har clinicen.
 5. 2 points
  Jeg har ikke noe problem med at andre rir hesten min, spesielt ikke når de får undervisning. Da får jo også hesten mulighet til å utvikle seg, og det skjer i kontrollerte former. Hadde ikke vært aktuelt å låne ut hest til vanlig rideskole med barn og nybegynnere, men til såpass øvede og få ryttere som på ridelærerutdanning blir det noe annet. Ellers har jeg jo fôrrytter på hesten og er vant til å dele hest med andre. Da har jeg hatt voksne, ferdig innridde hester, det blir jo noe annet hvis man har unghest i utdanning.
 6. 2 points
  Ligger her https://m.youtube.com/watch?v=_JSWF5_h5wY
 7. 2 points
  Findusaurusen fikk spenst i bakbeina i dag, doinkdoinkdoink når vi dystet mot lille ferrante-kinaputten. Så det må vi øve mer på, fikk han mer på bakparten etterhvert og fikk noen kjempefine terre-a-terre steg opptil flere ganger
 8. 1 point
  Snakka veldig mye om kontakt, men også ifht å gi sjenkel og slippe, eller relax legs. Ikke sitt på med legs hele tida. Og ikke ri med brems på foran, spesielt på de yngre. La de få ha tempo så de får med seg bakparten, for det er tungt gå på såpass korte tøyler som noen av de gjorde. Sånn veldig kort fortalt. Men har du en time pluss til overs, bør du se den
 9. 1 point
  Jeg synes ikke han var så altfor krass, han var direkte. Når man ikke får til en overgang når man får beskjed om å ri en, eller riktig gangart, så må man jo få beskjed om det tenker jeg da. Ellers synes jeg han oversimplifiserer litt mye, han gjør nok ganske mye mer enn å sjenkel frem, tøyle brems selv. Minner meg veldig om min tidligere portugisiske trener, der veldig veldig få ord brukes for å prøve å beskrive noe veldig komplisert. Selv om han selv sier det er veldig enkelt, noe det er om man naturlig rir godt For alle oss andre er det mye mer i mellom der.
 10. 1 point
  Jeg har lånt bort hest til privattimer, og hatt forryttere som ikke har ridd like godt som meg. Det har ikke gjort noe negativt, noen små uvaner i håndteringen som jeg har plukket fort av, ellers har det fungert fint.
 11. 1 point
  Siden jeg tydeligvis skal være med å ri turnering i sommer i Nederland så må jeg jo starte å trene. Strengt tatt kan jeg velge på øverste hylle av gode dyst hester, men hadde jo vært best om jeg kunne ta med min egen dino på turnering. Så da trener vi. I dag jobbet vi først med quintanaen, få riktig linje, god avstand, riktig lanseføring, før vi økte vanskelighetsgraden og tok med maxi som motstander. Det gikk over all forventning og vi kommer til å fortsette med slik trening fremover, godt for både meg og hest. Ikke minst må vi få på chamfron på hesten, hjelm og skjold på meg. Iiih.
×
×
 • Create New...