Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 23/09/18 in all areas

 1. 8 points
  Ny dressurhelg er gjennomført, og jeg digger hesten min også driter jeg litt i janteloven og er litt stolt av meg selv som har ridd inn og til den hesten denne gangen ble det mye pirk,og det var veldig gøy! Sliter mye med skuldrene mine, faller sammen mot venstre side. Utrolig hvor mye en liten oppretting av skuldre og overkropp hadde å si, hele hesten rettet seg opp! Jobbet masse i gallopp. Hun har brytt mye gallopp, og jeg har vært redd for å presse for mye. Fikk en del værktøy der, og jobbet ettervært med samlet gallopp. Jobbet storvolte, så inn på 10 meters volte. Kjempetungt, og utrolig vanskelig er så støl og hele overkroppen nå. Må jobbe mye med skuldrene mine, ikke lene meg frem i galloppen, men «tørre» å sitte godt oppreist, uten å prøve å overkompensere for galloppen. Og wow, vi fikk frem en stor og luftig gallop. Plutselig satt hun seg skikkelig og følte jeg nesten hadde hesten i fangetgøy gøy!!
 2. 2 points
  Grattis, det er styrkeprøve det! Vi var også ute i går, A startet på Drammen etter å hatt pause siden april. Og det kunne ikke endte bedre, han vant på direkten, tross hardt trykk fra den utvendig hele veien. Gikk bare unna til slutt, herlig følelse! Den er så ærlig, flink og gullegod den hesten.
 3. 1 point
 4. 1 point
  Og gårdagens fangst endte i en 2.pl i sulky og 1.pl i monte
 5. 1 point
  Jeg er veldig glad i roeckl polartec når det er ned mot 5-10 minus. Kjempegode hansker med god bevegelighet i. Er det kaldere enn det har jeg noen fra roeckl med primaloft i, husker ikke navnet på modellen. De er også gode, men siden de er tykkere er de også litt mer klumpete. Edit: Kjempesalg på Roeckl hos Horze i dag!
 6. 1 point
  Jeg som er 36 kjøpte en sånn i 40. Etter noen uker ble den behagelige også
 7. 1 point
  Koster 999 i nettbutikken til norsk hovslagersenter
 8. 1 point
  Høøks har salg på JH kolleksjonen nå, var flere svarte der. Hvis man kan innom og prøve (og slipper å gamble på størrelseskaoset ) kan man kanskje finne noe der?
 9. 0 points
  Styr unna Skoies generelt er mitt råd. Min roadcart fra Skoies har det vært masse trøbbel med, sist nå knakk qh feste!
 10. 0 points
  Ponnipads er HÅPLØSE å finne, si fra om du kommer over noe.
×
×
 • Create New...