Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 23/09/18 in all areas

 1. Ny dressurhelg er gjennomført, og jeg digger hesten min også driter jeg litt i janteloven og er litt stolt av meg selv som har ridd inn og til den hesten denne gangen ble det mye pirk,og det var veldig gøy! Sliter mye med skuldrene mine, faller sammen mot venstre side. Utrolig hvor mye en liten oppretting av skuldre og overkropp hadde å si, hele hesten rettet seg opp! Jobbet masse i gallopp. Hun har brytt mye gallopp, og jeg har vært redd for å presse for mye. Fikk en del værktøy der, og jobbet ettervært med samlet gallopp. Jobbet storvolte, så inn på 10 meters volte. Kjempetungt
  8 points
 2. Grattis, det er styrkeprøve det! Vi var også ute i går, A startet på Drammen etter å hatt pause siden april. Og det kunne ikke endte bedre, han vant på direkten, tross hardt trykk fra den utvendig hele veien. Gikk bare unna til slutt, herlig følelse! Den er så ærlig, flink og gullegod den hesten.
  2 points
 3. Og gårdagens fangst endte i en 2.pl i sulky og 1.pl i monte
  1 point
 4. Jeg som er 36 kjøpte en sånn i 40. Etter noen uker ble den behagelige også
  1 point
 5. Koster 999 i nettbutikken til norsk hovslagersenter
  1 point
 6. Høøks har salg på JH kolleksjonen nå, var flere svarte der. Hvis man kan innom og prøve (og slipper å gamble på størrelseskaoset ) kan man kanskje finne noe der?
  1 point
×
×
 • Create New...