Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 28/06/18 in all areas

 1. 7 points
  Helt fersk hingst e. Dille Belamigo/Fürstenball/Blue Hors Romancier
 2. 2 points
  Det skal mye til for å skremme en klengete hest. Første fallgruva du går i er at du " ikke vil skremme henne". Allerede der blir du underbevisst for ukonsekvent og forsiktig i håndteringen.
 3. 1 point
  Fantastisk rått med tospannet i løypa! Bare skikkelig synd dei blei eliminert pga feilkjøring i siste hinder!
 4. 1 point
  Gratulerer, Kjersti!
 5. 1 point
 6. 1 point
  Jeg skal prøve å formulere meg bedre i morgen, men enig med Elisabeth. Det skal myyyye til for å skremme dem. Man skal ikke være så redd for å være fysisk heller, når man ser hvor hardt hestene snakker til hverandre. Da tenker jeg selvsagt ikke på å banke løs med pisken, men å faktisk bruke sin egen kropp og armer (og forlengelser av disse) til å kreve plassen sin. Slik hestene prøver å bruke kroppen sin til å kreve plass fra meg.
 7. 1 point
  Det var mer ment som et generelt innspill fra min side, Marte. Men, som nevnt måtte vi være veldig tydelig med den lille frøkna vi hadde her. Hun ble ikke noe mindre tillitsfull av den grunn, men skjønte at mennesker ikke var noe man drev og fløtta på.
 8. 1 point
  Uff, beklager at jeg kupper tråden her altså.... ser ut til at det er enighet om at det er best med hest ved skulder :). Da prøver vi det fremover. De gangen jeg har forsøkt dette, så har hun blitt vel klengete. Må da heller jobbe med at hodet skal være i god avstand fra min skulder(skjønte det slik at det er der de fleste som ikke har hesten bak, velger å ha hesten?). Har jo ikke hatt føll på 20 år, og den treningsformen man den gang benyttet(hardbarka travkaller som levde etter vil du ikke så skal du) vil jeg helst ikke bruke denne gangen. Lærer mens man går ;). Super takknemlig for at folk som jobber mer jevnlig med unghester er villige til å dele erfaring!! Vesla her er en svamp, så ønsker å bruke dette til min fordel . Hadde satt stor pris på et par ekstra hender/øyne en dag du har tid, @Catie1 . Starter jobb neste uke, men skal bare jobbe 2 uker før det er 3 uker sommerfri igjen(sånn i tilfelle dagtid var best for deg). Hvordan jobber du holde avstand ved klengete hest, @KatrineH? Jeg har tidligere brukt pisk med pose til korrigering av kroppsdeler.
×
×
 • Create New...