Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/06/14 in all areas

 1. 2 points
  SB blir trolig solgt. Når det gjelder den andre, så får tiden vise hva som skjer.
 2. 2 points
  Brandur merket ikke'no, han var like bjarne før, under og etter graviditeten. Han klemte meg også inn i en vegg med ræva si, da jeg var en 3-4 mnd på vei. Heldigvis hadde jeg ingen mage enda og jeg fikk ganske kjapt bokset han vekk. Toskete hest.
 3. 1 point
  Jeg brukte Irja, første hesten min, til litt terapiridning. Hun var en klok hest. Med meg kunne hun være en riktig håndfull å ri, men satt man en liten unge på ryggen hennes, eller en ustø mann med downs syndrom, så var hun så forsiktig, så forsiktig... Husker en gang, hadde henne med på et stort arrangement som runderidningshest. Plutselig, ut av det blå og totalt uten å advare oss, begynte arrangøren å kjøre fyrverkerishow.. Fjordingen vi hadde med tok helt av, ungen han hadde på ryggen falt av, og det kunne blitt en veldig farlig situasjon... Irja leet ikke et øre. Hun var på jobb. Jeg løftet av den lille jenta og fikk henne utafor gjerdene for syns skyld, men jeg hadde nok ikke trengt det. For en hest..!!
 4. 1 point
  Oi, godt det gikk bra når han kom løs i hvert fall! Kjedelig med løpet... Vurderer du å ta ham tilbake selv når du starter opp nå eller? Hva med S ann a B, ser du står som eier på henne? Hun var god til seier sist!
 5. 1 point
  Oppdrettslaksen ble nr 4 i monteløp på tirsdag. Og skal ut i nytt monteløp på torsdag på Bergen. Også oppdaget jeg at han var på 7 plass over de raskeste montehestene over sprint i år.
 6. 1 point
  Så leit Ennovy! Godt han er en smart hest, og ikke lagde problemer når han kom løs i det minste. Her blir det start igjen på torsdag. Spent etter en god stund uten løp. Trener de ilag nå, og håper det hjelper på. Odin Frøkna er i kanonform, men Jerkeld Frøkna har litt ekstra på kroppen, så jeg er usikker på hvordan hun kommer til å være i løpet.
 7. 1 point
  skarru dra vogna fram og tilbake mellom dem sjøl da, eller?
 8. 1 point
  Har jo tooo hester, Nova er hoppe! Sådetså!
 9. 1 point
  Jeg bruker vind: helt gratis og masser av det. Særlig nordavinden
 10. 1 point
  Etter litt tørketid () kjøpte jeg meg ei lita lett vogn i dag. Den skal bygges litt om, fikses og pusses litt på før det legges ut bilder. Dere trenger ikke gjette fargen engang................ +at jeg skal prøvelåne et bitt i morgen i håp om at det funker på Nea, rett fullsjekk Ei venninne prøvde det på hesten sin og den likte det ikke, så da arver vi Men ja.. VOGN!!
 11. 1 point
  Helt utrolig hvordan kick man får av ei knallgod dressurøkt[emoji7] I går red jeg trening med Rainbow, jobbet med piruettene, mer bæring, bedre bydning og balanse, og så versader/traverser i trav, og så enerbytter på slutten. Begynner virkelig å bli sving på sakene der altså! Og i dag med Louis. Der begynner det også å ligne noe altså! Jobbet med changementene, få de større og luftigere. Og det skal jeg bare love at de ble og [emoji5]️ Litt piruettarbeid her og, versader og traverser i trav, og til slutt litt passage[emoji5]️ Det er så herlig når hestene bare VIL! Og det gjelder seriøst begge to[emoji1] Sent from my iPhone using Tapatalk
 12. 1 point
  Bra. Jeg ville gitt vann, da. Og latt skoa være på. Det kan være farlig å ta de av. Så vidt jeg vet finnes det ingen måte å nærme seg forfangenhet på som ikke involverer mange vurderinger underveis. En hest som har vært forfangen men ikke har rotasjon, kan brukes om lamellene er inntakte. Personlig ville jeg brukt hesten forsiktig, sånn for sikkerhets skyld. Sko ofte, evt ha den barfot det første året.
 13. 1 point
  Min har fint, grønt fra mallilen [emoji7] Eli via Iphone
 14. 1 point
  Kjenner til en veterinær som tror hester blir friske av forfangenhet, etter 5 dg med smertestillende...
 15. 1 point
  FjåseB gjorde akkurat som Vesla di da jeg skulle ha førstemann. Så jeg rei faktisk en god del under det svangerskapet. Som takk for at han hadde vært så grei når jeg var gravid heiv han meg av i ei snøfonn på første turen etter at veslemor var ute da Vet ikke om dyr kan sanse at man har bolle i ovnen jeg, men mistenker det. oppfordrer alikevel ikke til store stunt Og forresten: GRATTIS! Så gøy
 16. 1 point
  Jeg hadde ikke ridd 7 mnd på vei, det er bare ikke verdt risikoen. Hva om du får deg en smell, og fødselen starter? En ting kan jeg love deg, at du ønsker deg IKKE en for tidlig født baby
 17. 1 point
  Nja, jeg hadde ikke gjort det med mindre du er i stand til å komme deg av kjapt og vet du har kontroll på tempoet. Hvis hun plutselig skvetter og du går i bakken går det som regel greit, men plutselig gjør det ikke det. Er utrolig mange meninger om dette, jeg er 4,5 mnd nå og hadde tenkt meg på hesteryggen om et par ukers tid hvis jeg orker:p Ifooon
×
×
 • Create New...