Jump to content

New activity

Showing all content posted in for the last 365 days.

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Issa

  Sal-snikksnakk

  Jeg har en jc grand petit som passer en brei/flat og litt svai hest til salgs. 16" men liten i setet. Dressursal med knestøtter som passer en liten rytter. Den bør nok få ny stopp, men mye sal for pengene. Hadde tenkt å stoppe den om men siden den begynte å bli liten til rytteren kjøpte jeg heller ny sal. Tenkte 3500 kr..
 3. Last week
 4. Hvordan går det med den nå? Hva sa veterinæren?
 5. Siden jeg elsker avalanche, så ble det det. Skal oppdatere om det viser seg at de ikke er så smal som håpet
 6. ARjenta

  Dølaføll

  Jeg betalte langt over det for mine hvert fall. Synes 15.000 kr for et føll er helt vilt! Men tror og håper at flere og flere vil kjøpe dølaføll fordi de ser at det er helt umulig å få tak i den voksne dølen de ønsker seg. Tror da mange heller vil ty til føll. 25.000 er billig for et føll med bra stamme.
 7. Selger en ubrukt,lysebrun Horze Desiree ridebukse helforsterket med silikon i str 40. Dette er modellen med beltehemper. Selges for 500 kr.
 8. At det damper av hesten er vel bare naturlig regulering av kroppstemperaturen - det trenger jo ikke bety at det er ubehagelig for den?
 9. Min 4 åring er innkjørt og kan det grunnleggende innen ridning, håndtering lastes på henger. Hun kan ris på tur alene og med andre hester.
 10. Noe så nydelig! Gratulerer!
 11. Earlier
 12. Jeg vil gjerne ha den turkise! Når skal du på Starum og starte?
 13. Mens jeg forsvinner i den dype typen Har hatt begge deler ja, og merker ingen forskjell men skjønner hva du mener. Fikk veldig lyst til å prøve hjelmen min nå for å kjenne etter jeg tror ikke jeg lar justeringen eller mangelen på, lar meg påvirke neste gang jeg skal kjøpe hjelm egentlig. Er ikke særlig forskjell om man finner en hjem som passer veldig godt. Hadde lyst til å ha justerbar til barnet mitt, for hun vokser jo i hodet, men hun forsvant også i den dype typen så hun har den du linket til uten justering. Veldig god hjem for henne i hvert fall, hun klager aldri på den (noe hun har gjort med de hun har hatt før, hodepine, klemmer, klør og Gud vet what not). Jeg passet ikke helt den formen selv om jeg gjerne skulle hatt hjelm med mips.
 14. Jeg kjøpte Stowaway pommel deluxe, bare prøvd den en liten tur i regnet i går, men likte den godt! Og fin farge
 15. Særdeles vid westernsal av ukjent merke selges eller byttes. Sete tilsvarer 18» i engelsk sal vil jeg mene. Brun, hel og i orden! Kaldblodsen vår har slanka seg utav den (forøvrig eieren også), så vi trenger en litt smalere og mindre sal til dem. Har lite info om den da jeg selv kjøpte den brukt. Selges uten paden, da vi ønsker å bruke den på neste sal. 2000kr/ bud/ bytteforslag
 16. Hvit Horze Desiree ridebukse str 40. Den er kneforsterket med silikon. Ubrukt. Ny pris 990,- Selges for 500,-
 17. ukjent merke for meg, men den sto i nærheten, hadde rett pris og var i god stand.
 18. Brukte maren lande én gang kjempedyr og syns ikke hun gjorde noe fornuftig bruker Trine Ramsli Fosser, veterinær med kiropraktorutdannelse. Det hun finner og sier pleier stemme veldig godt med det jeg selv kjenner under ridning.
 19. Akkurat denne eg hadde, heilt grei sal, god å ri i og alt det. Eg angrer ganske mykje på at eg ikkje hadde saltilpasser på unghesten fra dag 1 så anbefaler virkelig det. Ein trenger kanskje ikkje sal til mangfoldig tusen, men ein bør ha ein som passer både deg og hest og der kan nok ein faglært hjelpe godt på vei. Du kan få mange råd om saler både her og der, men det som passer ein betyr ikkje nødvendigvis passer ein anna.
 20. Er samme men billigere å kjøpe den med kun et kamera og kjøpe et ekstra . Har ryggesensor så holder med en enn så lenge. Enkelt å Montere, full oversikt over hele hengern.
 21. Issa

  Hrimnir-bitt

  Nei det så ikke riktig ut. Den plata på midten skal bue seg over tunga, ikke ned i den. Edit: sjekka med mitt eget og jo, det blir riktig ut fra hvordan bittet ligger i hestens munn når den har det på
 22. https://www.ridehesten.com/nyheder/meget-naering-gar-tabt-nar-det-regner-pa-hoet/75792
 23. Ninahei

  Forsikring på sal

  Tror det er lik pris uansett sum på salen, jeg betaler litt under 700 i året for en sal til mer enn dobbelt av prisen. Giggen min derimot betaler jeg typ 300 kr i året for å forsikre.
 24. Mariell

  Utstyrstråden

  Har noen erfaring med Veredus ridesko og skaft ved siden av?
 25. Tror det er en forbannelse i alle fag som gjelder levende vesener. Skulle alltid ønske grunnutdanning var mer, bedre, lengre. Osv. Og jo mer en lærer jo mindre vet en.
 26. Denne er om sykebeslag. Bruk ørepropper. Essa bråker.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...