Jump to content

New activity

Showing all content posted in for the last 365 days.

This stream auto-updates

 1. Today
 2. Forrige henger var Gaupen 1994-modell, så relativt oppgradert nå! Ellevill og Gutten tok jomfruturen, flinke, og godt fornøyd med doningen!
 3. Yesterday
 4. Nina

  Dekkentråden

  Var noen hundrelapper å spare i hvert fall.
 5. Hvordan går det med denne hesten @Milljon?
 6. Last week
 7. Torhild

  Ny hest

  Ingen av oss kjenner deg, så det er vel vanskelig for oss å svare på....
 8. Tone regnes vel som Norges beste veterinær på alt som har med høver å gjøre, sånn som jeg har forstått det Vet om flere som har slitt med forfangenhet som har hatt god hjelp av henne! Min erfaring med henne var heldigvis ikke relatert til forfangenhet, min hest har hatt dårlige vinkler på høvene i bakbeina og hun og hovslagerne hun samarbeider med kom og tok røntgen og skodde etter det et par ganger. Det har tatt lang tid å få en ordentlig endring på min hest. Men det har vært uvurderlig å få hjelp av Tone undervis, og den siste tiden har ting gått fremover, så jeg tror at vi endelig skal få skikk på de høvene nå
 9. Lille Joris er endelig friskmeldt! Fikk svar på blodprøve og skylleprøve som ble sendt til lab. i Tyskland hvor de ikke fant mer bakterier og blodprøvene er helt fine. Nå er det rolig opptrening så krysser jeg alt for at ingenting blusser opp igjen!!
 10. Åhuff... "Måtte" jo ha brunt hodelag... (fikk visst kapret et av de siste... var ganske greit avslag på). Og da måtte jeg jo også ha brune tøyler... (håper cob ikke blir altfor lite, men full var utsolgt og har allerede lignende tøyler til dressurhodelaget som jeg elsker!) Og denne shabraken måtte jeg visst også ha.... Hadde ikke så mye valg
 11. Jorunn Buer! Utrolig dyktig rytter og trener. Synes å huske at det kommer på rundt 10 000pr. mnd. inkl. oppstalling og trening. Hun holder til på Riska utenfor Sandnes. Skal sende min til henne neste sommer er planen
 12. Earlier
 13. Hei! Vet ikke om dette er helt riktig kategori, men jeg prøver meg Vi har nettopp kjøpt oss småbruk med stor tomt og låve. Låven har tidligere vært brukt som verksted/lagringsplass i en del, og grisebinger i en del. Vi planlegger å bygge en del til utegang, fire bokser og et sal-/fôrrom. Det blir litt jobb med støping etc., da halve låven står på tresøyler, og vi ikke ønsker tregulv i stallen. Men vi trenger litt inspirasjon Er det noen her som har bygget om gammel låve (gjerne som i utgangspunktet hadde tregulv) som har lyst til å dele litt erfaringer og bilder?
 14. Jeg har en skoeske med Penny og Ponniblader fra hovedsakelig 91/92 som jeg gir bort. Det er også fire faktablader med, 2 Pegasus og 2 Hest og ponni. Noen blader har enda plakat i De har vært høyt elsket av ei lita hestejente for mange år siden, men nå tror jeg de skal få lov å glede noen andre, enten en nostalgiker som vil kose seg med litt lesestoff fra «gamle dager» eller en ny generasjon som liker hest og ponni over alt på jord. De kan sendes på posten for 70 kr.
 15. Ja, det kan du bruke
 16. Jeg lager bare en hale og tvinner denne med en strikk og dytter det oppi et hårnett https://www.petster.no/ryttere/stevne/stevneutstyr-tilbehor/catago-harnett-med-frill-svart?gclid=EAIaIQobChMIzY7Y0LLD8wIVggWiAx2-3Q2HEAQYAyABEgKEJfD_BwE
 17. Spørs om ikke magen er for stor for UFOen her Får prøve å slanke litt, men det er ikke så lett når de står i flokk og har ulike behov.
 18. Jeg ser Lisa nevnte dette med ulike duppeditter. Jeg bruker kun hendene mine så en behandling er en behandling.
 19. Er det noen som veit hvor man kan få tak i gummimatter til Humbaur Balios (Spirit)? Evt om noen andre matter kan passe? Er snakk om å legge matter på allerede støpt gummi over aluminium, mest for å unngå slitasje
 20. mallilen

  Utstyrstråden

  Da tar du størrelsen over igjen. Kan egentlig en poncho bli for stor? Nei. Da kan ikke en rideregnfrakk bli det heller
 21. FK oppgir vekt/volum forhold i tabellen i brosjyren sin https://ipaper.ipapercms.dk/TidRom/felleskjopet/champion-brosjyre-2018/?page=63 Det står at 1l tilsvarer ca 0,7kg, så 1 dl blir da 70 g.
 22. Issa

  Stor hackamore

  Enig med Tone Ellers kan du jo bruke en brei rem, typ den reimen under haka på lærgrimer, og tre på hacken slik at spenna kommer ca midt oppå, og event sette på en pus utenpå.
 23. Har ikke erfaringer med det samme, men hvis du lurer på om det er allergi er det jo mulig å ta en allergiprøve. Da får man svar på hva den eventuelt reagerer på.
 24. Vi har også samme prisen her hos oss hele året rundt
 25. Jeg er litt nord for Oslo og jobber i veldig rykk og napp om dagen og er ikke så ofte i Østfold. Trine Fosser som nevnt her vet jeg mange er fornøyd med. Ellers har du også Maren Lande som har gått samme utdanning som jeg på osteopati siden, hun har jo mer fra Sverige. Caroline wiig er massør og flink og holder til i son tror jeg.
 26. Er det noen som har plukket kamilleblomster og tørket disse? Hvor lenge skal de tørke?? Må de deretter knuses før man serverer de til hestene? Og tilslutt hvor lenge skal de trekke i vann før hesten spiser de?
 27. GryCat

  horse boots

  I've heard people are very satisfyed with Scoot boot and Explora boots.
 28. Åh, takk, jeg syntes jeg har sjekket over alt, men hadde tydeligvis glemt Horze
 1. Load more activity
 • Online admins

  No members to show

 • Online medlemmer

 • Forum Statistics

  • Total Topics
   5.2k
  • Total Posts
   307.5k
×
×
 • Create New...