Jump to content

New activity

Showing all content posted in for the last 365 days.

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Enig. De tok inn Lilly i 9,5 til meg, men har ikke fått ut fingeren enda ooog jeg tror faktisk han må ha 10,5 i det
 3. Sender deg kontaktinfo på pm
 4. Last week
 5. Siv

  Podcast

  https://open.spotify.com/episode/40WvsnIZnRvKseErjawVGt?si=T9m0EMWzQAK3-uaDNHuh5g Bra forklaring på å stramme muskulatur og å puste samtidig. Eller mer, en påminning om at det må trenes på. Blant annet.
 6. De to gutta her går ute på beite med kyrne om sommeren. I fjor var det bare ikke mulig å få fanget dem inn overhodet. Tydelig at de ville være ute. De siste 5 ukene nå har de vært ute dag og natt, Storfornøyde. Har det vært veldig surt, har de holdt seg under tak i skuret.
 7. Uten kontrakt står de vel ikke særlig sterkt? En mnd pluss den måneden man er i er normalt, hadde ikke giddet noe mer. Bare nektet å betale.
 8. Nina

  Bitt-tråden

  Noen som har bestilt bitt rett fra Fagerbits? Hvordan blir det med moms og toll?
 9. Vi prøvde det ut i går, funka helt supert! Tidligere har vi sendt film og fått tilbakemeldinger i etterkant, det har fungert såder. Men direkteoverføring med trådløse ørepropper var helt genialt. For oss med mye trafikk var det nesten bedre med lyd på øret Vi brukte en egen app, Ridesum, og der skriver instruktøren notater (gull å ha etterpå!) og så kan man betale litt for å lagre videoen med bilde og lyd. Tror vi kommer til å gjøre dette mye framover!
 10. Noen som har en anti-bit å anbefale? denne f.eks? https://www.horze.no/insektspray-til-hest/sectolin-anti-bit-spray-500-ml/315794.html Det er en hest som L står med, som tygger opp lugg, man og hale. Og det MÅ det bli en slutt på
 11. Vi begynner å få trent litt nå, men det er ikke helt optimale forhold hjemme her, så får ikke galloppert. Så vi er ikke «alderssvarende» på plass nå synes jeg. Vi har mye arbeid foran oss med overganger etc. Men så blir det nok ikke særlig med stevner på første halvdel av sommeren uansett ser det ut for. Så da får vi bare trene da, og se hva det blir til!
 12. Amy231

  Drektig?

  Haha Vell dyrlege e i alle fall bestilt, besre og vær sikker
 13. Fiiin hest og perfekt matching
 14. Earlier
 15. Spesielt på bakbein er det veldig vanskelig å bøye. Bedøve ut er mer pålitelig. Veterinær som er utdannet på å diagnostisere både på rett spor og bøyd spor (volte/longe) kan være lurt.
 16. Mener du dette ikke hører hjemme i en tråd om ridestøvler?
 17. godt og høre. Fikk beskjed om å ikke gjøre noe først- men hun har så god melkeproduksjon at jeg må melke i alle fall til det roer seg litt. Det ene juret er som sagt ikke noe problem, er det andre som er sprengt. Håper det roer seg der og!
 18. https://www.finn.no/174132863
 19. Forumhest driftes vel ikke noe særlig, så de er utsatt for spam
 20. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=173953206
 21. Issa

  boks lås

  Sånne?
 22. Issa

  Utstyrstråden

  Da vil jeg ha fortet meg å kjøpe det der Event har de er på høøks Skedsmo som er litt lengre ned på sidene. Og rosa.
 23. Er avrivning i overflatiske bøyesena Vi har full kontroll på behandling/underlag/skoing å den slags, å rehabiliteringen går fint. Scanner sena hver 8.uke, så har kontroll
 1. Load more activity
 • Today's Birthdays

 • Online admins

  No members to show

 • Online medlemmer

 • Forum Statistics

  • Total Topics
   4,941
  • Total Posts
   298,361
×
×
 • Create New...