Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Tusen takk for hjelpa alle sammen, da trur eg det blir det fra Skoies som er linket til her oppe, når lønn og forhåpentligvis bonus tikker inn igjen så kan forhåpentligvis hestusen bli fornøyd.
 3. Today
 4. Jeg har det i netting. Er nok ganske normal passform på det. Stort i fronten til min, men han er smal.
 5. Oi oi oi, takk takk takk folkens då skal eg sjå kor mykje fattigere eg skal bli framover
 6. Skoies har også: https://www.skoies.no/wahlsten-w-healing-magnet-dekken-81581
 7. Mer info her https://www.ceratex.se/sv/djur/nattacke.html Pharmalight.no -har norsk forhandler Therese Holmgren hvertfall
 8. Kjøpte mitt på Sunn Hest,men har sett det flere steder.
 9. Åh, kor har du kjøpt det?
 10. Jeg har dekken fra W-healing. Har ikke fått brukt mitt noe særlig, men kjenner flere som har det som synes det er fint å bruke før og etter trening. Merker at hestene blir varme i hvert fall.
 11. Ja, men siden det er to typer dekken så var det om du hadde netting eller fleece eg lurte på rekner ikkje med noko hokkus pokkus effekt, men litt kanskje Kven fører det merket og kor kan eventuelt det kjøpes?
 12. Ikke magnet det heller men har veldig mye bedre erfaring med Pharma-Light dekken enn med BOT hvertfall
 13. Har BoT dekken, og synes vel kanskje ikke at jeg merker så mye til eller fra av det.
 14. Yesterday
 15. Svamp har jeg hvertfall kassert. Bruker våtservietter når jeg skal dra over kjapt, ellers er det mikrofiberkluter som gjelder. Til både vasking og pussing. Jeg bruker veldig lite våtservietter, selv om jeg syns de er kjekke til alt. Mest fordi alt jeg bruker i hverdagen er ting som ikke er så nøye med. Det som er med nøye med, får seg grundigere vask/puss med klut.
 16. Jeg har oppklipt gammelt sengetøy og håndklær til kluter. Det fungerer like fint som dyrere saker. Orker ikke engangsservietter til sånt, de tåler for lite.
 17. Våtservietter til alt mulig er ikke særlig miljøvennlig da . Jeg har microfiberkluter i stallen som jeg fukter og vasker av med når det er nødvendig etter bruk. Og skokrem når det trengs.
 18. Skjøner at våtserviett er praktisk, men til utstyrs/støvelvask er eg faktisk meir glad i vanleg klut. Toler meir gnukking, lettare å bruke synest eg, og så er det for meg eit stort pluss at ein klut er fleirgangs For meg er våtserviettar ei dårleg vane som generar mykje unødig avfall, men på stader der ein ikkje har tilgang på (varmt) vatn er det sjølvsagt utruleg praktisk Og det er alltid med i strigleposen når vi er på reise!
 19. Har en pakke med inntørkede våtservietter fra 2012 typ bruker bare mkrofiberklut og vann. Men så har jeg jo vasken og kluten 10 cm fra utstyrsveggen
 20. Vet ikke hvordan jeg skulle klart meg uten våtservietter! De brukes til typ alt!
 21. Store mengder bandasjemateriell, honningsalve og gaffateip
 22. Våtservietter er skikkelig «must have» i stallen. Brukes noen pakker i året her også ja.
 23. Jeg har også begynt å bruke vanlige våtservietter i stor grad, for å vaske daglig skitt av sal, hodelag, ridestøvler etc
 24. Det er ikke lurt å bruke lærsåpe og lærbalsam på ridestøvler. Det forkorter levetiden betraktelig. Skokrem og andre produkter beregnet for sko er virkelig å anbefale. Jeg bruker vel og merke vanlige våtservietter for å tørke av skit, men ellers bruker jeg skokrem eller sånn hurtigpuss på flaske. Tørke av de med en klut eller våtserviett gjør jeg omtrent hver gang jeg har ridd, og pusser alt fra en gang i uken til en gang i måneden. Har en sånn hurtigpuss liggende i støvlevesken hvis jeg har glemt å pusse ordentlig og blir overrasket av en trening eller noe
 25. Jeg har skokrem i stallen, jeg. Synes den er like grei å gni på som noe annet på støvlene. Prøver å dra over med en klut etter hvert bruk, så skokrem om jeg har tid/mulighet til litt mer.
 26. Ja, eg stoppet opp i forundring og tilbake å tenke på ka eg skal bruke pengene på. Kva dekken har du og kossen synest du det virker?
 27. Jeg syntes den ryggplata fra bot var ganske håpløs i passform og vanskelig å få brukt, og solgte den jeg hadde og kjøpte heller dekkenet...
 28. @Elisabeth E Ok, fint, det gjør det litt lettere
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...