Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Today
 2. Forrige henger var Gaupen 1994-modell, så relativt oppgradert nå! Ellevill og Gutten tok jomfruturen, flinke, og godt fornøyd med doningen!
 3. Yesterday
 4. Nina

  Dekkentråden

  Var noen hundrelapper å spare i hvert fall.
 5. Eva

  Dekkentråden

  https://skoies.no/top-reiter-magic-skj-l-svettedekken Litt billigere ihvertfall?
 6. Hvordan går det med denne hesten @Milljon?
 7. Nina

  Dekkentråden

  Er det noen som vet om transportdekken med haleflapp? BOT fleecedekkenet har jo det, men hadde vært greit med noe litt rimeligere.
 8. Last week
 9. Jeg hadde ryggplata, men solgte manskjiten fort for Guri malla for noe møl. Var jo alt for kort over ryggen og ja jeg likte den ikke. Det BOT dekkenet jeg har hatt lengst er walkerdekkenet, og det er brukt en god del. Z er hest nr 3 hos meg som bruker det. Har 100g linner, finnes i 200g også.
 10. Innmari stort i fronten! Har også hatt en sånn ryggplate, som jeg heller ikke merket noen effekt av, så den er også solgt videre.
 11. Jeg tenker ikke for å stå med sånn, men mer type før trening eller evt etter trening (hengertur, eller etter trening under annet dekken, før kveldsrunden). Varmer det tilsvarende ryggplata ca? Pleier legge den på før riding på vinterstid mens jeg gjør klar. Har du liner som du bruker i kombinasjon med andre utedekken? Hvor mange gram ca? Hvordan da dårlig passform? Har du hatt eller brukt andre bot-produkter?
 12. Har hatt et og endte med å selge det videre. Merket ingen vidundereffekt av det på hesten, og dessuten hadde det dårlig passform.
 13. Jeg har et nettingdekken fra BOT. Ikke brukt så mye da våre hester må stå klar med utedekken, så har jo bare fått brukt det noen få ganger når jeg selv har utslipp. Er jo tynt dekken så med kulda er det for lite og tynt dekken og bare ha det(kan jo hive noe mer utenpå). Jeg har andre BOT dekken som jeg har hatt lengre(walkerdekken, fleece(solgt) og linner) og disse har jeg brukt mer siden de er eldre. Varmer godt under der så lenge nok dekken for hesten sin del
 14. Torhild

  Ny hest

  Ingen av oss kjenner deg, så det er vel vanskelig for oss å svare på....
 15. frida.eq

  Ny hest

  er det greit for meg, som har ridd og holdt på med hest i flere ar, å kjøpe en 4 år gammel vallak? han kan alt grunnleggende og ries med rytter. han er som regel avslappet og rolig under riding, og skvetter sjeldent. Trenger hjelp ASAP!!
 16. Tone regnes vel som Norges beste veterinær på alt som har med høver å gjøre, sånn som jeg har forstått det Vet om flere som har slitt med forfangenhet som har hatt god hjelp av henne! Min erfaring med henne var heldigvis ikke relatert til forfangenhet, min hest har hatt dårlige vinkler på høvene i bakbeina og hun og hovslagerne hun samarbeider med kom og tok røntgen og skodde etter det et par ganger. Det har tatt lang tid å få en ordentlig endring på min hest. Men det har vært uvurderlig å få hjelp av Tone undervis, og den siste tiden har ting gått fremover, så jeg tror at vi endelig skal få skikk på de høvene nå
 17. Lille Joris er endelig friskmeldt! Fikk svar på blodprøve og skylleprøve som ble sendt til lab. i Tyskland hvor de ikke fant mer bakterier og blodprøvene er helt fine. Nå er det rolig opptrening så krysser jeg alt for at ingenting blusser opp igjen!!
 18. Tone driver jo ikke med annet enn høver og er ekstremt flink på det. Jeg har kjempegod erfaring med henne og bruker hennes team til skoing
 19. Takk! Veldig interessant å høre på. Da står det mellom Bjerke og Tone, det her ble vanskelig å velge
 20. Tone er flink! Har fått god hjelp i forbindelse med forfangenhet av henne. Ellers har de også tverrfaglig samarbeid med hovslager på Bjerke. Har ikke erfaring med det, men god erfaring med Bjerke generelt. Du kan høre om samarbeidet i to episoder av hestenes klan podcasten:
 21. Ikke jeg, men andre på stallen har, blant annet @AstridNog @Sivoya
 22. Tone Wien er ihvertfall god på hovhelse: https://www.hovhelseteamet.no/parken/ Samarbeider med hovslager og reiser rundt.
 23. Er BackOnTrack nettingdekken verdt å kjøpe? Har noen erfaring med dem?
 24. Heisann! Lurer litt på om noen her inne vet om hvem som er best på høver i Norge. Da tenker i første omgang veterinær med etterutdannelse eller spesielt stor kompetanse innenfor høver? Mistenker at hesten min sin halthet som stammer fra hoven, men de "vanlige" veterinærene som har spesialisert seg innenfor halthet finner ingenting etter utallige undersøkelser. Merker at hoven på en måte blir oversett her så nå leter jeg etter en som virkelig kan høver og hvordan man skal sko dem. Spiller ingen rolle hvor i landet den holder til, jeg vil ha den beste!
 25. Er det noen her som har erfaring med Blomert sine nyere modeller? F.eks New Nairobi? Kommer de med aluminiumsgulv som standard?
 26. Åhuff... "Måtte" jo ha brunt hodelag... (fikk visst kapret et av de siste... var ganske greit avslag på). Og da måtte jeg jo også ha brune tøyler... (håper cob ikke blir altfor lite, men full var utsolgt og har allerede lignende tøyler til dressurhodelaget som jeg elsker!) Og denne shabraken måtte jeg visst også ha.... Hadde ikke så mye valg
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...