Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Hvis du vil vite hvor stort området er og ikke gidder måle opp ute anbefaler jeg bruke satellittbilde av området på kart.finn.no og måle med måleverktøyet der 20x40/60 er standard på ridebane i dressur, men større og mindre funker også. Til sprang ville jeg hatt minst 30x50 om man har mulighet til det. Ville nok lagt noe mer sand på, men pris og fremgangsmåte når man har grus i bunn vet jeg ikke. Sikkert noen andre her som har lagt bane som vet ellers anbefaler jeg å lese brosjyrene her: https://www.rytter.no/klubb/anleggsstrategi/ridebanebunner/ Det er kanskje harv dere har, til ridebane bør man også ha slodd, men det kan man fint lage selv. Jeg har ridd mye på gruslagte gårdsplasser/parkeringsplasser/fotballbaner i perioder der man ikke har hatt skikkelig bane tilgjengelig, funker helt ok til lett dressur og sånt. Men til daglig bruk i sprang blir det nok for hardt. Høvene er ikke problemet, men de kan få slitasje på ledd og sener ved ensidig, for hardt eller mykt underlag.
 3. Hei! Jeg kjenner noen som skal ha hest, og jeg lurer på om idéen min kan fungere til ridebane. og vi har en arbeidsplass som ikke er i bruk som er fin til ridebane. Men ridebane er så dyrt! Underlaget er vel ganske dyrt? Jeg vet ikke hvor stort arealet er. Pappa driver et maskinfirma, og vi har masse maskiner til landbruk. Men må man ha duk under? Kan man fjerne store steiner og snu grusen kanskje litt ofte? Det er jo en slags sand viss man snur grusen. Vi har en nabo som driver poteter. Og vi har kuer så noen ganger er det gressjorde og noen ganger åker. Så når vi hjelper naboen med å snu jorden så bruker vi en sånn maskin bak traktoren, og funker den på grus? Kan det gå an å bruke det? Blir underlaget bra da? Jeg har en liten hypotese om at det blir en slags sand, men man blir nok ganske skitten viss man faller av. Det er grus der fra før av. Så jeg lurer på da: Må man snu det ofte? Er det et godt underlag? Funker maskinen på grus? Skader det høvene til hesten? Jeg tror de har tenkt til å ha sprang der. Jeg aner ikke om det går!
 4. Ja, noe ala lunchboxen. Elektromagnet og no tidsstyrte greier over wifi. Jeg må ha tre bokser for gutta mine er ikke så flinke til å dele på maten, så det blir noe hjemmelaget en gang i tiden.
 5. Hva slags bokser? Noe som åpner seg av seg selv?
 6. Yesterday
 7. Enig. De tok inn Lilly i 9,5 til meg, men har ikke fått ut fingeren enda ooog jeg tror faktisk han må ha 10,5 i det
 8. I følge henne var visst nesten alle titanium-bittene litt små. Men jeg tenker at 10,5 cm burde vært 10,5 cm uansett. Aldri skjønt det der. Og fremdeles snurt fordi de nesten ikke har noen bitt i 9,5cm.
 9. Spennende. Noen av dem er litt små i str, har målt selv. Mens de to jeg har er helt normale. Snork. Stas når størrelsene varierer i samme merke liksom.
 10. Bestilte Bianca. Min er jo egentlig uproblematisk med bitt,men kan stive av litt når han girer seg opp. Litt spent på størrelsen da. Han bruker jo egentlig 9,5 cm,men hun Louise mente 10,5 i dette ville passe. Slang med et par bittskiver for sikkerhets skyld da.
 11. Sender deg kontaktinfo på pm
 12. Det høres flott ut! Jeg vil gjerne kjøpe den! Hvordan kan jeg kontakte hun som selger den?
 13. 1800 tror jeg vurderte å kjøpe den, men skal ha sånne bokser/kasser i stedet pga liten paddock.
 14. Tusen takk for svar, alle tre! Det høres helt supert ut! Vet du hvor mye hun skal ha for det?
 15. Hvilket valgte du? Min særing liker dem faktisk. Jeg har julia og alexander. Kunna tenkt meg ei stang derfra men er så dyrt og han har ikke fungert på den stanga jeg har prøvd (men den har helt feil munndel til han)
 16. Kjenner ei som selger et brukt, med to tråder. Det smarthest har.
 17. Smarthest har det vel? Om jeg husker riktig
 18. Jeg har Feedeasy, men den er kjøpt fra Danmark. De var villig til å sende til Norge, men da kommer jo toll og moms osv i tillegg. Smartstables forhandlet dem i en periode, men de har kanskje sluttet med det?
 19. Hei! Jeg leter etter feed-x foringssystem eller lignende automatisk grind, helst med to tråder. Jeg så det i en norsk nettbutikk for en god stund siden, men finner det ikke igjen. Noen som har tips til hvor jeg kan få tak i det?
 20. Bestilt et bitt fra Fagerbits. Se om de er så fantastiske da.
 21. Last week
 22. Siv

  Podcast

  https://open.spotify.com/episode/40WvsnIZnRvKseErjawVGt?si=T9m0EMWzQAK3-uaDNHuh5g Bra forklaring på å stramme muskulatur og å puste samtidig. Eller mer, en påminning om at det må trenes på. Blant annet.
 23. Nå for tiden er det jo bare fryd og gammen uten frustrasjoner, virker det som :) Hun som har han på fôr digger den lille sniken slik han selv mener han bør digges, og hun gjør en skikkelig god jobb med han :) Det kan virke som om komboen digger+ekte trening gjør kreativiteten hans litt mindre fremtredende
 24. Ble visst mer dekken på Ludden han har blitt såpass fit at dekkena han har er blitt litt store Så da trår mamsen til for gulleplutten vøtt
 25. Så kult! Hvorfdan er den i pris ifht pixio? Eller hva heter den andre som det har vært reklamert for?
 26. Kjøpt meg en Soloshot 1, som skal brukes når jeg rir online for instruktør. Gleder meg til å teste ut
 1. Load more activity
 • Today's Birthdays

 • Online admins

  No members to show

 • Online medlemmer

 • Forum Statistics

  • Total Topics
   4,942
  • Total Posts
   298,382
×
×
 • Create New...