Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Ok, da har jeg fått analysene mine, og jeg ble litt skuffet over H4... Hva tenker dere ellers her? Den siste er tørrere enn hva det står, for analysen ble tatt 2 dager før balling, så de er helt tørre de også.
 3. Yesterday
 4. Heldige meg. Jeg har så sykt fin liten hest.
 5. Issa

  Sal-snikksnakk

  Kalveskinn kan lett strekke seg, så hadde vært forsiktig med olje. Spesielt i setet, det kan bli sånn krøllete
 6. Mariell

  Sal-snikksnakk

  Jeg også tenkte å bare bruke men ser de fleste anbefaler olje før bruk. Kalveskinn er jo heller ikke så holdbart men har aldri hatt ny sal før
 7. Edith

  Sal-snikksnakk

  Renser ny sal med salsåpe og bruker deretter lærbalsam.
 8. Javel. Så kjøpte jeg to fagerbits. Så da er det vel VM neste da @Albina
 9. Issa

  Sal-snikksnakk

  Setter inn med? Jeg bare.. Bruker salen etter hvert smører jeg den litt med prestige lærbalsam
 10. Mariell

  Sal-snikksnakk

  Hva setter dere inn helt ny sal med? Santa cruz anbefaler denne
 11. altså. her skulle ikke jeg inn på lenge men er man på Falsterbo så må man bare da. Sal Satt ned 10-11000 så måtte bare. 3 sjabracker Stigbøyler Fluemaske Grime med pus Fluspray Stigbøylereimer Blåe belegg (endelig blå, ikke bare svart,hvite eller brune) https://www.instagram.com/p/Bz2aSmLIBMt/?igshid=14x56t6662vxn
 12. Nina

  Fluemaske

  Har aldri opplevd at Cashel ligger innpå øynene.
 13. Anananas

  Fluemaske

  Jeg kjøpte denne på Horze, og det e nå blitt en storfavoritt Veldig god, også er det fleece på innsiden av borrelåsen så det ikke gnager - og det er perfekt! Dessverre har hun klart å klø på seg noe småhull i nettingen, men enn så lenge er de så små at det ikke gjør noe. Har kjøpt en cashel også, skal prøve den på i dag. Syntes den ser såpass tung ut at den kan bli liggende å gnage på øyne håper ikke den gjør det da, for likte at den har UV-beskyttelse (noe hun virkelig trenger)
 14. Åh! Jeg fikk endelig ridd litt igjen i går. Var med en venninne å red spranghesten hennes, i tillegg til at vi lånte oss en dressurhest. Har ridd begge hestene mye før, men er blitt sjeldnere og sjeldnere med tiden da vi ikke står på stall sammen lenger. To veldig kule hester, eneste er at jeg hater å ri i sprangsal, men hadde ikke mye valg da jeg red venninnen min sin hest. Haha. Jeg skal passe han 5 uker i høst, og da skal han stå på stallen hvor jeg har Siljan. Skal se om jeg finner en dressursal til han da! Har lyst å starte litt dressurstevner på han, men da måå jeg ha dressursal. Haha. Gleder meg til Siljan kommer hjem fra beite så jeg får ridd han litt også kjenner jeg. (Måtte låne hjelm som fikk ansiktet mitt til å se heelt merkelig ut, så tok av hjelmen på akkurat dette bildet, ellers var den på! )
 15. Last week
 16. stinej

  Sprang-prat

  Blåser litt liv i sprangpraten med et spørsmål jeg! Jeg er jo ikke noen sprangrytter og har heller ingen spranghester.... Jeg pleide i blant å hoppe over småtteri med araberen, som er av den hysteriske typen som enten overhopper eller stopper, og fant liksom en slags ut av det med den problematikken. Men så har jeg jo en hest nr to, som er helt annerledes. For eksempel gjelder det når jeg prøver meg med litt bommer og kavaletter. Han tråkker ofte på og gjennom bommer (enten de er opphøyd eller ei) uten å bry seg om det. Vi kommer oss over også, altså, men det virker som det er samma for han om bommene blir liggende eller ei. Men han har jo masse pågangsmot og stopper aldri da. Har ikke planer om barring eller noe annet fælt så klart, men er det noen lure treningstips for å gjøre hesten mer bevisst på bommer? Kanskje det er for lavt til at han ser poenget?
 17. Issa

  Sommer 2019

  Skal jo godt gjøres å bli feit hvis det er heeelt nedspist. Men vet min eldste røde klarer det så mulig er det jo går jo an å prøve og heller fjerne han hvis han blir feit, men..
 18. Vurderer å gi bort denne karen til seriøse hestemennesker. 11 års varmblodstraver. Ca 160 cm høy. Trent til trav og ridd noe på tur, men har aldri satt en fot på travbanen grunnet tidsmangel. Av den grunn er han ikke trent noe de siste 2 årene, så opptrening og muskelbygging trengs. Er ekstremt snill og rolig å håndtere i det daglige, og er hensynsfull med unger i nærheten. Den absolutt snilleste hesten jeg har hatt i min hestekarriere. Aldri vært skadet. Den eneste issuen han har er at han ikke liker å bli skodd bak. Her har vi prøvd det meste som er å prøve av dyrevennlig metoder, men har endt opp med å samkjøre skoer og veterinær og dopet ham kraftig ned.
 19. smaaen

  Sommer 2019

  Mine har alltid blitt feite i august. Har holdt seg fint igjennom juli, når August kommer så eser de ut. Så egen erfaring tilsier å helst ikke gjøre det
 20. Sivoya

  Sommer 2019

  Hva tenker dere om å sette hest på beite fra 1. august og til hestene tas inn om høsten (som regel midten av september)? Da er det snakk om på gressbeiter der det har stått hester hele sommeren. Nå så det ut som om det ikke var så veldig mye mat igjen der, kort gress og ganske tørt. Men det jeg er usikker på er: 1. Jeg mener også å ha lest at kort gress har mer sukker? 2. Nå er det jo ganske tørt og har nok vokst lite de siste par ukene. Hva skjer med sukkerinnholdet hvis det plutselig regner masse? Nå er min hest relativt slank og fin, og jeg har så klart ikke lyst til at han blir tykk hvis jeg setter han på beite. Men jeg savner den vanlige stallen min og vil gjerne tilbake dit så fort jeg kan. Så jeg lurte litt på om jeg kanskje kunne satt han der på beite i august hvis ikke det er noen der som skal inn på utegangen i august
 21. Aha, jeg skjønner. Ja, jeg trodde også at det var det som var tanken bak å ha sprangen den siste dagen. Det er jo en litt interessant debatt, jeg er enig med deg i at det å bytte dag på sprang og terreng ikke nødvendigvis automatisk fører til bedre hestevelferd, det blir kanskje en litt for «enkel» løsning,
 22. Har lest litt, det er vel snakk om konstant kjøling etc tror jeg. Og «bodywork» omtrent gjennom natta så de er klare til dagen etter. Men det var jo originalt tanken med sprang til slutt, at man skulle vise at de forsatt var fit og spretne nok til litt presisjonsarbeid dagen derpå. Jeg lurer på om man ikke kan risikere at folk rir _enda_ hardere i terrenget hvis man ikke har dette i bakhodet? Vil vel alltids være noen kyniske, kanskje spesielt i toppsjiktet der det er snakk om endel penger?
 23. Min ponnis har fått prøve seg på å hoppe over en stopp i skogen! Jeg anser det som hans første steg mot en lovende feltrittskarriere Dette førte også til hans nye kallenavn: The Zebrasus, den flyvende sebraen
 24. Det er veldig bra, synes jeg! De snakker om ting som er blitt avslørt, men artikkelen de linker til er en pluss-artikkel. Vet du om det er noen artikkel om det noe annet sted?
 25. https://www.tidningenridsport.se/falttavlanskommitten-star-bakom-andringar-for-att-radda-hastarna/?fbclid=IwAR1sEtRIWNCBpWw26cZCdiPa7vrsvwT40POXf2E7hmwlH2qtkqgjBf8qe6k Flere som reagerer på at det er hardt i toppen. Det jobbes godt i det svenske forbundet synes jeg, pro-hestevelferd synes jeg. Bra for fremtiden, hvis vi skal få fortsette å ha sporten vår som olympisk gren, for eksempel.
 26. (Veldig gode bitt forresten, jeg har både til liten og stor ponni (Y) )
 27. f.eks : https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=152113977 :)
 1. Load more activity
 • Today's Birthdays

  1. Amado
   Amado
   (43 years old)
 • Online admins

  No members to show

 • Online medlemmer

 • Member Statistics

  • Total Members
   882
  • Most Online
   615

  Newest Member
  Jarpur
  Joined
 • Forum Statistics

  • Total Topics
   4,725
  • Total Posts
   289,307
×
×
 • Create New...