Gå til innhold

Funa

Medlem
 • Antall innlegg

  204
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

234

Om Funa

 • Rang
  Føll
 • Bursdag 23. feb. 1991

Profile Information

 • Fra
  Bryggja
 • Hesterase:
  Islandshest

Nylige profilbesøk

193 profilvisninger
 1. Forsikring

  Jeg fikk beste tilbud hos Gjensidige. Jeg valgte å droppe død og bruksverdi. Sparer en del på det. Har ikke så dyre hester at jeg har behov for forsikringssummen for å ha råd til å kjøpe ny. Nå har jeg utrolig nok aldri hatt syk hest på de 12 årene jeg har hatt hest da. Bank i bordet!
 2. Ufin ridning i høy klasse

  Trist å se på....Men for en fantastisk hest som gjør sitt beste i å utføre jobben på tross av alle rare signalene og rykkene fra rytteren.
 3. Sal-snikksnakk

  Aha! Mener den var oppgitt som x-wide på skoies. Tror faktisk vi må teste grønn siden hun er så bred akkurat over manken. Vet du hva vals kommer på i pris? Evt pm?
 4. Sal-snikksnakk

  Tusen takk for tips! Ny Prestige har jeg ikke råd til nå uansett Vet om ei som er forhandler for tøltrider ikke så altfor mange timer unna, så da kan jeg kanskje får prøvd en demosal har de samme bomjern som geysir salene? X-wide, det blå var altfor smalt til min hest, så litt spent på å få tak i bredt nok bomjern også.
 5. Sal-snikksnakk

  Ilset. Men har ikke fått noe svar fra henne enda, og ikke garantert at jeg får blitt med den datoen som er satt opp. Håper det klaffer, og at hun har noen salmodeller som kan passe oss.
 6. Sal-snikksnakk

  Her er noen flere bilder. Litt vanskelig å få henne til å stå helt rett med hodet når jeg tok bilder bakfra fordi jeg var alene. Det kommer saltilpasser i området om noen uker, men har ikke fått svar på hvilke modeller hun har med seg, og om hun har noe innenfor mitt budsjett. Gjerne tips så kan jeg evt rekke å kjøpe en brukt sal å ta med
 7. Sal-snikksnakk

  Tror hun ser litt tjukkere ut på bilde enn det hun egentlig er, men noen Kg ned det skal hun. Tror jeg kan få lånt meg en bomløs mens hun slankes litt, men tar gjerne imot tips til salmodeller som muligens kan passe
 8. Sal-snikksnakk

  Trenger litt tips til hva jeg kan prøve på hun her. Islandshoppe. bred over manken, kort, rett, noe fremoverhellende rygg. Jeg kjøpte en geysir blue bare for å teste, men den var altfor smal, men likevel litt lav foran. ekstra vid bom er ganske langt fra vid nok, så er vel ikke vits å prøve med xx-vid som er den bredeste bommen. Har brukt en draupnir på henne som har lagt ganske bra, men den begynner nå å bli hakket for smal den også.
 9. Stübben equisoft gjord

  Det ble det visst her å
 10. Det siste kjøpte utstyret?

  Siste innkjøp grime og leietau. I blått til min svarte hest! De hadde lilla grime på FK, men må si meg litt enig i at lilla blir for glorete
 11. Dressurvideoer

  For en flott hest!! Og veldig pent ridd
×