Gå til innhold

Mariell

Medlem
 • Antall innlegg

  924
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

636

Om Mariell

 • Rang
  Innridd

Nylige profilbesøk

585 profilvisninger
 1. Mariell

  Dressurvideoer

  Synea ikke det går på personangrep her, men treningsmetoder. Flere snakker jo også på generell basis. Hvis man aldri kan stille spørsmålstegn ved noe så blir det jo lite forum her da. Jeg håper hun legger ut flere videoer, for jeg skulle gjerne sett rytteren slippe ut bittelitt på tøylene. Og jeg mener vel kanskje at den som lonsjerer burde si ifra om det Vanskelig å se formen på hesten når man selv rir..
 2. Mariell

  Bilder i dressur

  Ja vi hadde en periode hvor vi jobbet med bare fatninger, og det fungerte veldig bra egentlig. Må nok begynne med det igjen. Er så usikker på hvor mye jeg kan bremse han. Om han synes det er gøy å løpe fort eller om han bare ikke klarer fordi han ikke er sterk nok. På banen blir det mest storvolte og da er han litt roligere men tydelig at han synes det er tungt. Han har nok roet seg et parr hakk i topplokket. Kontra de filmene fra i vinter
 3. Mariell

  Bilder i dressur

  Har kommet litt i gang med ridningen nå etter ferien. Driver med pakking og flytting til nytt hus så hesten har blitt prio nr. 2 dessverre. Men formen er stigende og været har vært knall i det siste. Dessverre fikk han seg et brannsår på innsiden av hasen for over en uke side. Er kun overfladisk men hud og hår er borte. Veterinær har sagt jeg bare kan ri så prøver å se ann litt MEN, noen bilder. Jeg synes han har lagt seg ut litt. Suser ikke bare avgårde i full trav lenger. Men han strekker gjerne ut når jeg ber han om det. Da går det unna så jeg klarer ikke å sitte på han en gang. Rir på jordet for tiden, så sitsen er ikke veldig bra, da jeg kommer litt i ubalanse. Både jeg og hesten. I galopp går det så fort. Klarer ikke å sitte eller ri skikkelig. Og livredd for at han skal stikke. Holder nok litt mye i han stakkars. Litt bak lodd, men likte bilde sånn. Her lar jeg han strekke ut.. Frieseren kommer tydelig frem hvertfall..
 4. Mariell

  Unghest født 2016

  Så fine begge to. DDen flekkete der spesielt. Siden jeg har et stort hjerte for flekker
 5. Mariell

  Fargegenetikk

  Synes ikke jeg ser så mange brunskimle. De svarte/grå er det jo masse av
 6. Mariell

  Grovfôr 2018

  Ja da skal jeg vurdere det. Litt ekstra jobb så mulig jeg bare selger de som de er. En del ser hele ut:)
 7. Mariell

  Grovfôr 2018

  Har fått tak i en høy/firkantpresse her på hytta så vi skal slå er av jordene her. Men vi også en del rundballer som vi ikke helt vet hvordan ser ut i inni, så skulle gjerne åpnet di. Ikke tilsatt noe så trooor det er ganske tørt. Er det mulig å åpne ballen og ser den fin ut av kan vi slenge det inn i pressa 🙄? Er jo lettere å se hvordan ballene er inni da, eller blir det bare mugg i di?
 8. Mariell

  Grovfôr 2018

  Litt sånn på siden av diskusjonen her. Men jeg håper jo alle som har hester på fri tilgang kanskje reduserer dette litt jeg da. Det vil jo hjelpe. Jeg tenker å lage eller kjøpe en forhekk eller noe lignende. Da vil jo kanskje svinnet senkes. Ønsker jo å gjøre det jeg kan, selvom det ikke er så mye i det store og hele bildet. Ellers har vi jo et jordet på gården til besteforeldrene mine som det pleier å komme 10 +- rundballer av, så håper det er mulig å slå dette i år også. Og ikke selge det men ha som reserveløsning. Litt høyt sukkerinnhold har det vært tidligere. Sikkert pga mye fukt i bakken og at det slåes sent. Problemer er å pakke det mest mulig for min del. Firkantpresse til tørre høybunter er umulig å få kjøpt omtrent.
 9. Mariell

  Salmonellautbrudd, berørt? Ikke?

  Lurer på om hovslagere og veterinærer etc tar forhåndsregler jeg. De rekker jo å dra innom ganske mange staller i løpet av en arbeidsuke..
 10. Mariell

  Det siste kjøpte utstyret?

  Nå er det ikke mer på en stund 😂🤭
 11. Mariell

  Bilder i dressur

  Du sitter veldig pent synes jeg
 12. Mariell

  Bilder i dressur

  Mye mulig at han har klart en galopp-piruett fordi han har skvetti av noe feks.:P Større sannsynlighet for at en bedre rytter hadde klart å fått til noe som ligner. Men at hesten kan det eller går det er heller veldig tvilsomt. 😛 Men ofte får man til ting på andre hester som kanskje ikke eieren selv får til. Det er jo ikke uvanlig. Ene venninnen min får _alle_ hester gira. Selv de kjedeligste og treigeste hestene. Sier ikke at det er umulig. Bare sier at min ikke går piruetter😋 hvis det var meg du siktet til da.
 13. Mariell

  Bilder i dressur

  Ja litt både og. Synes han har lagt seg ut rundt manken og langs halsen. Har hatt behandling også og ingen kjempestore funn. Venstre rumpemuskel er visst ikke så aktiv som den skal være, så det prøvde hun å fikse på:) Han er generelt mer rolig på banen. Løper ikke avgårde lenger. Men merker at bakbeina ikke alltid henger med da. Håper det kommer seg mer etterhvert. Har ridd omtrent kun på tur i de siste ukene så det gjør jo susen. Selv om det er med livet som innsats for han er snublefot. Han går bare rett på han. Blitt kanskje hakket bedre :P
 14. Mariell

  Bilder i dressur

  Så stolt av lillegutt. Trosset været idag og red ut i storm!!! Selv samboeren spurte om ejg var sikker på om jeg skulle ri. Jeg rir gjerne i regn eller -20, men vind, der er jeg pyse. Tenkte at pyselars kom til å være den bomba, men nei. Han tok hele stormen med knusene ro. JEg derimot, spente meg og tittet på trærne som nesten lå ned på banen. (legg merke til trærne:P)
 15. Mariell

  Finne utstyr hjelpen!

  Gode ridestøvler i str 37 med VID legg. Da mener jeg faktisk vid Helst ikke så innmari lange.. Sett på Mountain horse sine men usikker på om de blir vide nok og passe i høyden..
×