Gå til innhold

Reaper

Medlem
 • Antall innlegg

  1 901
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  5

Reaper last won the day on October 9

Reaper had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

1 528

Om Reaper

 • Rang
  Innridd

Profile Information

 • Fra
  Vestfold
 • Hesterase:
  Lusitano

Nylige profilbesøk

617 profilvisninger
 1. Reaper

  Unghest født 2015

  Så gøy! Nå begynner det å skje ting med 2015 hestene altså!
 2. Reaper

  Unghest født 2015

  Dette er meg en stund fremover nå...
 3. Reaper

  Unghest født 2015

  Altså... er det noe problem da?😂💁🏻‍♀️ Flinke hesten! Vi hadde første undervisning med @smaaen i går!!😁 (det var et forferdelig drittvær)
 4. Reaper

  Clinic med Arne Koets

  Jeg har ambisjoner om å ta hengerlappen snart. Satser på å få meldt meg på clinic for høst 2019 😜
 5. Reaper

  Unghest født 2015

  Så flink!! Ser ut som en stødig fyr han der
 6. Reaper

  Unghest født 2015

  Vi har også ridd i dag! Ca 200 meter, fra stallen til postkassene og tilbake. Vi hadde leier og han var superflink! 😍 3 hunder som lekte og sprang rundt beina hans var null problem. Kanskje det ikke er så lenge til vi kan ri litt lenger på tur med leier 😁
 7. Reaper

  Unghest født 2015

  Mulig du har skrevet noe om det før, men det husker jeg ikke😅 men er hun innkjørt? hadde tannsjekk for et par uker siden vi også. Der var det mye på gang. Tenner på vei til å falle av, noen småsår og nye tenner på vei ut. Så tar det rolig her også. Vi bruker ikke bitt enda da.
 8. Reaper

  Unghest født 2015

  Så gøy!! Gleder meg så veldig til jeg kan ri på tur. Det savner jeg veldig! Hvor ofte rir du nå sånn ca?
 9. Reaper

  Det siste kjøpte utstyret?

  Så da gikk jeg visst på en smell allikevel. Nå er det 3 for 2 hos horze igjen, men denne gangen for alt. Og jeg trengte jo faktisk 3 ting 😛 Så da ble det refleksdekken stigbøyleremmer og softshell ridebukse i en optimistisk størrelse 2 av 3 trengte jeg faktisk veldig. Så egentlig ganske fornøyd 😛
 10. Reaper

  Dekkentråden

  Her er et par elendige bilder fra i vinter. Eneste jeg fant med det dekkenet😅
 11. Reaper

  Dekkentråden

  Har 145. Hadde 145 i avalanche også i vinter som da var romslig, men jeg ser at nå i høst så passer det akkurat. Så jeg er usikker på hvordan rambo ligger nå, har ikke prøvd det da det er 300g, så håper egentlig at jeg ikke trenger det i vinter 😛 Men L har ganske høyt ansatt hals, så jeg lurer på om det kanskje kan være årsaken til at det blir trangt?
 12. Reaper

  Det siste kjøpte utstyret?

  akkurat nå er jeg veldig glad for at jeg slettet mailene fra horze i går uten å lese dem først. Hadde jeg sett at det var 3 for 2, så hadde nok jeg også gått bananas..jeg har egentlig blitt enig med meg selv om å ikke handle noe nå i november puh!
 13. Reaper

  Dekkentråden

  jeg har rambo wug til L, og jeg syntes det begynte å bli litt trangt i halsen allerede i vinter faktisk 😐 dessverre har ikke det dekkenet jeg har noen justeringsmuligheter i fronten
 14. Reaper

  Unghest født 2015

  Red igjen i går! Jeg hadde bestemt meg på forhånd for at jeg skulle, og hadde ordnet med leiehjelp på ridebanen. han var helt dust under børsting og oppsaling, og da vi kom opp på ridebanen var han helt klin kokos. Freste rundt, steilet, bukket, hoppet og spratt. Og det var masse skumle hjørner. Generelt ganske utfordrende. Men han har hatt kiro behandling, så spørs om ikke det har løsnet litt hos han. Så han fikk noen runder i rundpaddocken i stedet. Der fikk han frest litt fra seg. Og etter 10 minutter forsøkte vi ridebanen igjen. Da kunne han gå på slakke tøyler med senket hodet rundt hele, uten å finne på noe tull. Så da fant jeg ut at det var trygt å sette seg opp 😛 Vi red et par runder bare, og så fikk vi et par ufrivillige steg i trav. Ref hopp og sprett tidligere på dagen, så valgte jeg å heller avslutte etter det 😜 Men han var veldig flink!! Det ble filmet en kort snutt, men den er veldig mørk dessverre.
×