Gå til innhold

Reaper

Medlem
 • Antall innlegg

  1 724
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  6

Reaper last won the day on December 27 2018

Reaper had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

1 560

Om Reaper

 • Rang
  Innridd

Profile Information

 • Fra
  Vestfold
 • Hesterase:
  Lusitano

Nylige profilbesøk

646 profilvisninger
 1. Reaper

  Reaksjoner

  Hm. Tommel opp funksjonen er ikke synlig for meg nå.. men når jeg tar musepekeren over det blanke feltet, til høyre for hjertet, så kommer valgene opp.
 2. Reaper

  Doping

  Tenker ikke så altfor mye på det, da jeg ikke har konkurransehest. Men står på stall med flere aktive travere, så i forhold til dem så er jeg nøye. Setter ikke hesten inn i boks eller paddock som de aktive traverne bruker. Og jeg bruker kun eget utstyr, har egne bøtter etc. Skulle jeg deltatt i konkurranser, så ville jeg forholdt meg til regelverket, til tross for at det er sjeldne kontroller på stevner på lavt nivå.
 3. Reaper

  Unghest født 2015

  I dag har vi vært på ridetur nr 2! Det gikk egentlig veldig fint. Største utfordringen er å få han til å stå nærme nok påstigningsblokken. Red på tur med en annen hest, og de byttet på å stoppe litt, uten å ville gå frem. Siden begge holdt på slik så forsterket de nok hverandres reaksjon 😛 Jeg gikk av hesten underveis, da den andre hesten ( på 15 😜 ) friket ut litt. Så da endte det med at jeg måtte prøve å stige opp fra bakken for første gang. Da jeg skulle til å stige opp, så tenkte jeg bare «takk og lov for sikkerhetsstigbøyler». For jeg hadde vel kanskje forventet en reaksjon. Men neida, han sto som en prest. Flink gutt! Merker at svinging fremdeles ikke sitter helt. Det er litt som å svinge en bil som sklir rett frem i en sving, og så slår plutselig traction control in 😂
 4. Reaper

  Finne utstyr hjelpen!

  Takk, men dessverre ikke den jeg trenger (eller jo, kanskje den også 😛 ) men jeg mangler den biten som er sydd fast i dekkenet, og som holder i spennen. Nå har han klart å ødelegge nøyaktig samme festet på sitt tredje dekken😑
 5. Reaper

  Finne utstyr hjelpen!

  Hvor kan man få tak i «reservedeler» til rambo dekken? Mangler festet til en av magestroppene..
 6. Reaper

  Finne utstyr hjelpen!

  På avalanche dekkenet jeg har, fulgte det bare med en lang nylonsnoe/taustump som jeg måtte knyte på selv.
 7. Reaper

  Avl-snikksnakk!

  Er ikke så altfor mange hopper da. Så om de bruker lusitano hopper, så betyr jo det at det blir færre renrasede hester. Burde heller vært omvendt. Luso hingst på kwpn hoppe!
 8. Reaper

  RIDEHALL- snikksnakk

  Det koster såpass, ja 😮 mye grunnarbeid og sprenging som måtte til eller?
 9. Reaper

  RIDEHALL- snikksnakk

  Den stålhallen. Er det kun en hall liksom, eller har den tribune, kafeteria, vinduer etc? Jeg ser at i området hvor jeg bor, er det vanlig å betale ca 1000 i mnd i hallkort. Da er hallen en del opptatt til treninger og sånt (ikke rideskole)
 10. Målsetting for 2018 var vel å ri styrbar hest i skritt og trav. Ble ikke noe trav, men vi har hatt en ridetime i skritt og vi har ridd på vår første "tur" utenfor ridebanen (på jordet). og jeg er svært fornøyd med det Mål for 2019: - Ri alle gangarter og begynne med sideførende bevegelser - Ha flere ridetimer med @smaaen - Ta hengerlappen - Delta på Norah Kohle clinic - Delta på Arne Koets clinic om økonomien strekker til på høsten - Kose oss masse på rideturer!
 11. Reaper

  Grovfôr 2018

  Må gresspellets tilvennes?
 12. Reaper

  Forsikring

  Kan man ha bruks uten livsforsikring?
 13. Reaper

  Unghest født 2015

  Så gøy! Nå begynner det å skje ting med 2015 hestene altså!
 14. Reaper

  Unghest født 2015

  Dette er meg en stund fremover nå...
 15. Reaper

  Unghest født 2015

  Altså... er det noe problem da?😂💁🏻‍♀️ Flinke hesten! Vi hadde første undervisning med @smaaen i går!!😁 (det var et forferdelig drittvær)
×