Gå til innhold

Reaper

Medlem
 • Antall innlegg

  1 835
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  5

Reaper last won the day on October 9

Reaper had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

1 462

Om Reaper

 • Rang
  Innridd

Profile Information

 • Fra
  Vestfold
 • Hesterase:
  Lusitano

Nylige profilbesøk

595 profilvisninger
 1. Reaper

  Hoven etter kastrering

  Så lenge hevelsen gikk ned noe etter bevegelse, fikk jeg høre at det ikke var noe å bekymre seg for men sikkert lurt å sjekke med veterinær i morgen! Har du målt temp?
 2. Reaper

  Lære hesten å gå på tur

  Jeg tenker at det ikke er så rart om denne hesten er stresset og oppjaget. Han står på et nytt sted hvor han omtrent ikke ser noen andre hester. Han får minimalt med utløp for overskuddsenergi og er i tillegg hingst i noe som kan være en litt vanskelig alder når de ikke er spesielt mye håndtert. Skaff han selskap og gi han litt tid på å roe seg ned. Løslongering er et godt alternativ etter kastrering om du ikke har fått trent på "vanlig"longering i forkant. Om han stresser seg opp så får det bare være. Bevegelse er viktig, det er nok tid til å jobbe med å slappe av senere. jeg vet ikke hvordan det ser ut der hvor dere står. Men du sier at han ikke vil gå ned skrenten til det andre beitet? er den lang? og hvor bratt er den egentlig? Ingen mulighet for å gjerde inn noe ved siden av naboen sine hester så de ser hverandre mer? Jeg skjønner at motivasjonen din har fått seg en knekk. Men du har egentlig nå gjort det omtrent så vanskelig for deg selv som mulig tror jeg 😛 Skaff selskapshest og kastrer så fort som mulig. Det går nok bedre etter hvert!!
 3. Reaper

  Unghest født 2015

  Takk! Det var veldig morro! Det var en ganske spesiell følelse å sitte oppå der
 4. Reaper

  Lære hesten å gå på tur

  Det finnes kapsuner uten kjede. Men da har du fremdeles litt mer kontroll på nesa. Men om han er bombe med det, så ville jeg jobbet med taugrime eller kapsun på gårdsplassen. Heller før enn siden!
 5. Reaper

  Unghest født 2015

  Gjett hvem som har ridd på 2015 modellen i dag 😎 Eller.. jeg satt på han og ble leid en liten runde. Og han var så flink!! Han bare gikk avgårde som om han har blitt ridd masse! Jeg svever på en sky, og kommer ikke ned på en stund det er nesten så jeg føler at vi bare kan stikke på ridetur. Han er bare så kul altså!
 6. Reaper

  Lære hesten å gå på tur

  Jeg foretrekker faktisk kapsun fremfor taugrime om jeg skal på tur med litt luftig hest. Føler jeg har mer kontroll på nesa, og det gjør det ørlite grann vanskeligere for hesten å få beinet over tauet om den steiler. L var en håndfull å gå tur med som 1-2 åring 😜 har heldigvis roet seg betraktelig, hehe.
 7. Reaper

  Unghest født 2015

  Etter hesten ble flyttet så forsøker jeg å trene så ofte jeg kan. Men da blir det naturlig at han får fridager + perioder. Virker som det funker ganske fint for han 🙂 men jeg har veldig lyst til å prøve å ri snart da... hadde egentlig tenkt at jeg skulle på torsdag. Men da var han veldig høytflyvende og våken. Så iom at jeg ikke hadde leier så ble det utsatt litt 😛
 8. Reaper

  Unghest født 2015

  Jeg merker at det ikke er alt som sitter pga mengdetrening her også. Noen ting merker jeg at blir lettere for han etter hvert som han blir mer moden. Så mye pauser er nok ikke dumt med unghester
 9. Reaper

  Unghest født 2015

  @Matilde B. Haha, for en artig video! MÅ si det var noe veldig kjent med det der å svinge ut rumpa, og "sjekke ut stigbøyle" greia men så flinke da! Det er så utrolig gøy å se andre med hest på samme alder! Imponert over at dette er 5 gangen men ser ut til at dere har holdt på en del fra bakken på forhånd? Og den, slutten, hahaha!!
 10. Reaper

  Det siste kjøpte utstyret?

  dobbeltpost
 11. Reaper

  Det siste kjøpte utstyret?

  De stigbøylene var også fine! Er de sviindyre håndlaget. Eller mulig å få kjøpt sånn ellers? mulig jeg har en speider på Lusitano feira i år 😜
 12. Reaper

  Unghest født 2015

  Så kult! Jeg tror ikke jeg et tøff nok til å galoppere med L den 10 gangen jeg sitter på ryggen hans, hehe.. Men jeg ser helt klart at det må være en fordel å kjøre inn først, så kan de tøylehjelp og stemmekommando. I tillegg til at de er mer komfortable med å gå "alene" uten en person foran ved hodet. Hadde jeg hatt litt mer kunnskap om innkjøring så hadde jeg helt klart gått for det. Vi sliter jo litt med tømmekjøringen. Og utvendig tøyle. Men vi jobber mye med "work in hand" for tiden, og jeg synes det virker som det har hjulpet veldig. Så det tar vel ikke så lang tid før vi prøver igjen Det jeg må være litt obs på der er å gjøre det like mye på begge sider 😅 VI skal forhåpentligvis på en clinic i desember om alt går etter planen. Så jeg tror målet må være å longere den ene timen, og så kanskje sitte på han på time nr 2 og få litt tips om hvordan jeg bør gå frem videre i tilridningen.
 13. Reaper

  Unghest født 2015

  Tror jeg må engasjere noen av jentene i stallen som fotoassistenter. Høres ut som dere har kommet skikkelig godt i gang! Dere hadde bare leier de første gangene?
 14. Reaper

  Unghest født 2015

  Takk Ja, det tror jeg nok absolutt. Det hadde nok vært en fordel om jeg kunne lære han å svinge rumpa tilbake 😛 men det får nok bare ta den tiden det tar, hehe.
 15. Reaper

  Unghest født 2015

  Hadde egentlig tenkt å få noen fine bilder av han med høstfargene. Men det ble masse mumsebilder i stedet
×