Gå til innhold

Renate

Medlem
 • Antall innlegg

  1 113
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  15

Renate last won the day on June 19

Renate had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

2 769

Om Renate

 • Rang
  Innridd
 • Bursdag 13. mars 1985

Profile Information

 • Kjønn:
  u
 • Hesterase:
  Lusitano
 • Gren:
  Working Equitation

Nylige profilbesøk

739 profilvisninger
 1. Renate

  Verdens beste halebørste?

  Nei, ikke enda, men vi jobber med saken Han kan ikke engelsk, så vi må også tenke ut en løsning på språkutfordringene. Han snakker fire andre språk da.
 2. Renate

  Verdens beste halebørste?

  Bruker helt vanlig hårbørste, det er det som funker best etter min erfaring. (Og Roman Flettemesters erfaring også, og han er eksperten!)
 3. Renate

  Ridning med garrocha og lanse

  Fra gårsdagens Working Equitation karusell i den internasjonale lusitanofestivalen i Cascais Det er forresten 11 hingster og ei skikkelig kul hoppe!
 4. Renate

  Unghest og sporer

  Ja, opplever verken at vinkelen blir spesielt feil eller at hånden blir stummere. Med en tung/ubalansert pisk, ja. Men ikke med en som passer til meg
 5. Renate

  Unghest og sporer

  Jeg tenkte jeg skulle ta et bilde av hvordan jeg holder tøyler og pisk i dag, men så ble det ikke helt riktig allikevel, da jeg havnet mitt i et lokalt oppsalingskaos, da et TV-team plutselig dukket opp og skremte en hest som skulle få på hodelaget 😂 Jeg har en ganske lett og balansert pisk, så jeg slipper enden ut i midten av håndflaten, som på bildet, men jeg holder tommelen over tøyene, og pisken på plass mellom tommelen og pekefingeren. Sånn kan jeg holde pisken rolig og stødig, og bruke den som hjelper, samtidig som jeg forstyrrer kontakten til hestens munn minst mulig når jeg bruker den. I allefall i forhold til de fleste andre tohåndstak. Når jeg sitter balansert på hesten, ligger pisken i ro langs hofteleddet, altså på skritt ut mellom lår og bekken.
 6. Renate

  Klikkertrening av hest

  For å være ærlig, ser jeg ikke problemet med det, så lenge hesten oppfører seg. Det skyldes som regel at hesten overveldes av endorfiner og andre lystpregede hormoner, noe som jo også er det klikkertrening appelerer til. Det er ikke seksuelt, med mindre hesten viser tegn til seksuell opphisselse med andre signaler enn bare at den slipper penis ned. Jeg klikkertrener/godbittrener aldri hesten min, men når han får kraftfôr, massasje, kløing og generelt koser seg eller er dypt avslappet, hender det at han slipper lille-Brasil ned. han viser ellers ingen tegn til plagsom/uønsket oppførsel, så jeg bare ignorerer det, og lar han nyte livet og alt det gode det fører med seg Hingster kan også masturbere på egenhånd, men jeg ser heller ikke det som et problem, så lenge de oppfører seg. Selvsagt er det et problem dersom hesten ellers viser tegn til å bli opphisset på andre måter i tillegg, men så lenge det ikke er andre problemer, ser jeg ingen grunn til å lage et problem ut av det. Hester er dyr, og vi trenger ikke overføre vår egen seksualmoral over på dem. Vanlig oppdragelse holder i bøttevis, og så lenge hesten har det, så blir det sjelden problemer ved utøvelse av naturlig adferd.
 7. Renate

  Det siste kjøpte utstyret?

  Edit; jordbærene er til meg da 😂
 8. Renate

  Hvordan gjøre hestesport mer inkluderende?

  Drammensområdet hvertfall
 9. Renate

  Hvordan gjøre hestesport mer inkluderende?

  Nuno skal også til Nordfjordområdet til høsten, så da er det sikkert mulig å legge inn enda litt WE-trening om de vil
 10. Renate

  Hvordan gjøre hestesport mer inkluderende?

  At skeid er for de norske rasene, har keg null problem med Vi andre har jo som du skriver WE, der de norske rasene også kan få være med. Det er jo dessuten mulig å arrangere skeid/we-lignende opplegg selv, som er åpne for alle
 11. Renate

  Avl-snikksnakk!

  http://www.eurodressage.com/2018/06/06/breeder-dead-wffs-foal-writes-open-letter-danish-warmblood
 12. Renate

  Avl-snikksnakk!

  Man kan jo spørre seg om de er godt avlsmateriale, når de er bærere av et dødelig gen. Halvparten av avkommene til disse populære hestene vil også være bærere av genet, og slik sprer det seg. Det har antakelig allerede spredt seg slik fra én enkelt opphavshest. Jeg tenker at man har muligheten til å utrydde det nå, som det fortsatt er relativt marginalt, ogavle frem fantastiske dyr som ikke er bærere. Antakelig ville dey være mer økonomisk i det store bildet også, man kan jo spørre seg hvor mange dødfødsler og aborter som har skjedd fordi fosteret ikke har vært levedyktig
 13. Renate

  Dressurprat

  Man kan også rygge i slalom, mens man skal ta en kopp fra den ene slalomstangen og plassere den på en annen, men det er e øvelse i speed. Uansett, å rygge godt er ikke lett
 14. Renate

  Dressurprat

  Det blir nok en stund til jeg får noen poeng for øvelsen, for å si det sånn 🤣
 15. Renate

  Dressurprat

  Det samme jeg gjør. Men nå kan jeg styre retningen med sitteknokene, som en joystick på gode dager. (Rygging i 8-tall er en del av teknikkdelen i WE)
×