Gå til innhold

Issa

Teknisk vaktmester
 • Antall innlegg

  13 413
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  47

Issa last won the day on February 15

Issa had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

9 550

Om Issa

 • Rang
  Skogstroll
 • Bursdag 25. nov. 1978

Profile Information

 • Kjønn:
  f
 • Fra
  Akershus

Nylige profilbesøk

1 702 profilvisninger
 1. Kjøresnikksnakk

  Sikkr på at stangbitt ikke er for kraftig for henne da? De hestene jeg har vært borti har tatt tungen over pga ubehaget bittet gir, jo sterkere bitt jo mer tunge. Bittløfter vil jeg tro hjelper bare på trinsebitt, et stangbitt dras jo ikke bakover på samme måte.
 2. Hw dekken!

  Nei, men hva gjør det? Hun kommer jo ikke til å tråkke på det liksom? Det beskytter bare mot vind og regn, som er meningen.
 3. Hw dekken!

  Igjen, gjør det noe at de er lange på sidene? Man bretter dem jo under gjordene rundt magen.
 4. Lettridning eller nedsitting i trav

  Jeg kan ri hesten min versader og sjenkelvikninger uten hodelag fordi den er ridd (og ridd inn) for setet, og jeg rir lett just sayin'
 5. Lettridning eller nedsitting i trav

  Lettrir mest, fordi jeg får til mer når jeg ikke må konsentere meg om å ikke sprette opp og ned i salen Kan sitte nede på to av hestene men han siste skyter meg til månen for hvert steg så jeg orker bare noen steg før hele meg er kaputt. Han liker heller ikke at jeg sitter "tungt" nede, spesielt bak i salen, han er så kort men jeg må ha plass til ræva i salen, så..
 6. Mine liker det veldig godt (hunden også )
 7. Barbering

  Bruker ca en time på min, men er ganske nøye og tar beina og Mine bryr seg ikke. Måtte barbere en flekk på lillegutt her om dagen, første gangen for han, og han brydde seg heller ikke.
 8. Eksemdekken

  Jeg har et av hver og er ikke helt sikker på hva jeg foretrekker 😂 Er greit å ha bare en del å sette på og feste og styre med, men er også greit å tre på halsen først så resten. De sitter like fint på hesten, begge alternativene. Min hjelper også til, står med hode og hals rett ut mens jeg trer på.
 9. Eksemdekken

  Er veldig fornøyd med mitt, har lagt boett helt på hylla. Men det er neppe mer hardfør da, de blir like fort ødelagte. Utrolig god passform og stoffet liksom føyer seg etter hesten. Min får skikkelig gnagsår på flankene av alt annet
 10. Det siste kjøpte utstyret?

  De sto ikke særlig høyt i kurs i går nei, brandur hadde både tissa i sin og krønsja den og sprekt den. Og thor hadde sprekt den helt ned til midt i bunnen 😭 bare kraftur som er hyggelig med bøttene sine. Sikkert nina som har lært han opp.
 11. Det siste kjøpte utstyret?

  Bestilte krybber med bunnpropp til boksene. Møg lei hester som tråkker i stykker kraftforbøttene sine!!! Eller tisser i dem. Ikke at de kommer til å la være å drite i krybbene, men det er der bunnproppen kommer inn i bildet.
 12. Dressurprat

  Styrke kan være så mangt. Feks må jeg trene ryggen min slik at de store ryggmusklene mine gidder å holde meg oppe, og ikke overlater jobben til støttemuskulaturen som da blir spent og stram og vond. Så har jeg øvelser for å trene ryggmusklene da, uten at jeg blir body builder av det. De sterkere ryggmusklene hjelper meg til å ha en naturlig bedre holdning som jeg ikke må gå å tenke på hele tiden (umulig), både når jeg sitter, går og ikke minst rir. Altså må man ha en sterk rygg for å sitte pent og funksjonelt.
 13. Dekkentråden

  Helt klart, kan faktisk kjenne at han får varmen i seg mens han spiser. Men fri tilgang = bælfeite hester, mine er bare ikke lagd for det Men klipper han bare litt tidligere til høsten igjen, så slipper han å være så tynn i håret midt på kaldeste vinteren.
 14. Dekkentråden

  Hjelper ikke at man heter islandshest når man har 3 mm pels på det lengsteAldri hatt behov for så tjukke dekken jeg heller (måtte kjøpe nye jo), i fjor sto han jo med 200 g hele vinteren, men da hadde han rundt en cm pels. Stoooor forskjell.
 15. Dressurprat

  Kan man ikke "bare" lære den at den skal stoppe og svinge for setet, men at tøyler legges på om den ikke reagerer som ønsket på setet? Er det jeg trener mine til, når de vil noe jeg ikke vil så er det enklere å få dem til å høre på noe som gjør vondere Den late hører jo stort sett alltid på setet, kunne nok ridd han uten hodelag om jeg ikke hadde noe mål om å samle han opp i løpet av en trening, mens den andre hadde nok antakeligvis løpt til kina og tilbake om han skjønte at jeg ikke hadde noe mer å fare med enn setet.
×