Gå til innhold

Issa

Hovedadministrator
 • Antall innlegg

  12 925
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  64

Issa last won the day on March 5

Issa had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

10 772

Om Issa

 • Rang
  Skogstroll
 • Bursdag 25. nov. 1978

Profile Information

 • Kjønn:
  f
 • Fra
  Akershus

Nylige profilbesøk

2 135 profilvisninger
 1. Min ble veldig nervøs for tanken på å gå igjennom porten (og dermed også meg og når jeg skulle gjennom porten) etter å ha fått strøm i seg fra ny-fikset gjerde (sterk strøm). Ikke så ekstrem som din høres ut, men han er jo en kald og lite påvirkelig type generelt 😅
 2. Vel, om du ikke padder og blir sittende i bakvekt, så, gnir du jo bakenden av salen godt ned i hestens rygg da.. 😬 Det beste er i grunn å bare ri barbakk til salen er fikset men.. Har en bomløs til bl.a sånt. Fint på sommerfeite hester osv.
 3. Issa

  Spesielle gjorder

  Mens jeg velger equisoften 😂 den er litt enklere å ha med og gjøre og er lettere å vaske etter bruk. Men hadde jeg bare hatt marjoman hadde jeg nok brukt den uten å tenke over det. Ja elsker den trykkfordelingen og elastisiteten de gir. Har hatt equisoften i flere år, vel verdt pengene. Ene gjordhempa røyk på min men har bare sydd den. @Legaatkan fikse din gratis men da må du levere den til meg 😅 😂
 4. Issa

  Spesielle gjorder

  Jeg liker de veldig godt ja, men det er jo litt ulike meninger 😅 nja, jeg har salen såpass langt bak at gjorden aldri kommer i konflikt med albuen.
 5. Den funker for mine og, spesielt han ene får litt bløt mage ved forballebytte. Men gir han dagen før og to-tre dager etter byttet og da ordner det seg. Han som var verst i høst har vært 100 prosent fin i magen siden han sultet seg i fire dager 🤪 til han ble plassert på Bjerke (lenge før herpes).
 6. Det kan være så enkelt at hesten har lagt seg mer ut bak manken (der de gjerne får groper om salen er for trang) slik at salen blir for trang og havner i bakvekt og mer muskler er jo bra!
 7. Issa

  Spesielle gjorder

  Er jo enkel fysikk 🤷‍♀️ korteste motstands vei eller noe sånt. Den flabben på midten er kun festet i ene enden, det som stikker ut bak får jo ingen belastning. Skulle den tatt noe trykk måtte det blitt fordelt jevnt i en forgrening via bånd eller strikk slik som på feks equisoft eller marjoman sin variant.
 8. Vet ikke hvor mange saler jeg har hatt til mine de endrer seg jo i kroppen hele tiden, spesielt de unge 🤪 så salen kan godt bli for trang over et halvt år, om hesten har lagt seg ut over ryggen pga muskler. Om man må kjøpe flunkende ny sal hver gang = prostitusjon 😅 noen saltilpassere har jo brukte saler ellers kan h*n jo gi tips om hvilke merker og typer og størrelser dere skal se etter på finn. Endre stoppingen er av og til en mulighet, om formen på bommen passer men den har blitt litt vid eller trang (eller man kan legge til eller ta vekk en pad). Noen saler har utvidbare bommer også, som kan tas inn/vides ut. Om hele bommen er feil, svaien feks, mp hesten enden ha endret seg mye (blitt svaiere i ryggen eller mindre svai pga mer muskler og bedre bæring) eller salen ha vært dårlig tilpasset.
 9. Issa

  Spesielle gjorder

  Hvordan får den fordelt trykket påden plata i midten? Klarer ikke helt å se det er fysisk mulig, vil ikke alt trykket konsentreres rundt det tynne båndet?
 10. OMG for et kupp 👍😀
 11. Vil si normale. Er de unisexgreiene som er helt far off i str.
 12. Må vel si det har roet seg uten nye tilfeller og de med mistenkt smitte ikke hadde 🤔 Er jo ingen ny sykdom dette, men man blir jo på vakt når der er noen i nærområdet som har.. Karantenetiden er over i morra. Så da kjører vel det meste som normalt.
 13. Jeg og hadde håpet det 😂 at ingen merket det mener jeg. Men det ser jo helt fønni ut
 14. Ble sånn av seg selv så håper det bare fikser seg selv og 😅🤷🏼‍♀️ Lar det stå til over helgen så melder jeg inn en suportsak. "Topic la til en mallilen i mallilens Feil under overskrifter" ser rart ut mener du? 😂
 15. Gjelder å prøve og spå framtiden 😅 er hesten litt tynn og eller muskelfattig under prøvingen, kan det være lurt å velge en litt videre sal, og passe opp i starten. Er den feit, så kanskje slanke den litt før prøving.. Mine skal ha plass til pels på vinteren så på sommeren må jeg bruke pad. Men er glad i utbyttbart bomjern altså, veldig praktisk 😅
×
×
 • Opprett ny...