Gå til innhold

Issa

Teknisk vaktmester
  • Antall innlegg

    14 936
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    58

Issa last won the day on November 28

Issa had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

10 586

Om Issa

  • Rang
    Skogstroll
  • Bursdag 25. nov. 1978

Profile Information

  • Kjønn:
    f
  • Fra
    Akershus

Nylige profilbesøk

2 052 profilvisninger
  1. Issa

    Stübben equisoft gjord

    Egentlig kommer det helt an på hvor mange huller du har ledig oppover kontra nedover i forhold til hvor på hesten du liker å ha gjorden ja. Jeg har ikke så mange huller å gå på oppover selv med "en litt kort gjord" så 55 hadde vært for lang til den salen. Til en annen, kortere sal (som den bomløse jeg har) så blir den "litt korte" for kort til både gjordstropper og kapper, og med tanke på albuer så kunne spennene godt ligge høyere.
  2. Issa

    Stübben equisoft gjord

    Vil si ned. Har 45 til mine som har gått med alt fra 45 til 60 i gjorder.
  3. Issa

    Finne utstyr hjelpen!

    Høøks sine.
  4. Issa

    Finne utstyr hjelpen!

    Kjøpte de de har på horze, men jeg lurer på om jeg hadde kjøpt på skobutikk om jeg kunne gjøre om igjen, med sånn søvfolie under. De her har en slags gummi, som jo er fin antiskli men ikke like varmt 😅 Skoa er de der billige med borrelås for voksne 😬😂 Fryser utrolig nok ikke på beina her jeg sitter i ridehuset 🤔
  5. Issa

    Finne utstyr hjelpen!

    De ullsålene i de romslige gummiskoene (foret med thinsulate med plass til lester dvs raggsokker i) gjorde virkelig susen 😍
  6. Det beste er jo å gjøre begge tiltak; trene mer og redusere/legge om inntak. For om hesten trenes, og samtidig går på fri tilgang, vil den mest sannsynlig øke matinntaket på grunn av treningen. Men om den trenes kan den jo få litt mer mat enn hvis den ikke trenes All den treningen du klarer gi den er jo bedre enn ingenting, så hadde heller lagt vekt å at dere koser dere på tur og gjør det dere kan. Skritter, traver, rir i skogen, bakker, banetrening osv osv 👍
  7. Issa

    Sal-snikksnakk

    Jo, det har de, så det er nok det som blir aktuelt å prøve og event se etter brukt etterpå Har blitt utrooolig få som forhandler saler i Norge nå?
  8. Issa

    Finne utstyr hjelpen!

    Vet ikke hvor mye spennende som finnes som samtidig passer nedi der.. Endte heller opp med å kjøpe stigbøyler fra Draupnir, med breie fotplater og godt grep i gummiinleggene. De fra TopReiter er så smale og "tynne" at jeg aldri ble helt fornøyd. Har også et par Acavallo Opera-bøyler og de er i hvert fall ELSK. Eneste jeg har funnet som passet i de du linket til, er de fra høøks https://www.hooks.no/hest/hesteutstyr/stigboyleremmer-stigboyler/gummiinnlegg-7 (de finnes jo også i LILLA ). De Skoies har, fra Stübben, er jo tykkere og grovere i rillene, men har de "innhakkene" man trenger på rideheststigbøyler. Og jeg er ikke helt sikker på om de går nedi (du kan jo høre med Skoies hva de mener eventuelt).
  9. Issa

    BE og B96

    Joda, den kan registreres opp igjen
  10. Issa

    Sal-snikksnakk

    Da tror jeg at jeg fortsetter som før, og heller tilpasser selv 😅 Men skal jaggu ta meg en prøvesitterunde på Varemessa i februar, håper Skoies kommer. For det finnes jo andre "damesaler" ja Det er sant, kvinnekropper kommer jo i mange modeller. Jeg er sånn typisk dame, brei over hoftene og i bekkenet - skapt for å føde barn 🤪 Så jeg sitter på sømmen og er litt forberedt på det ubehaget jeg vet det kan skape som jo gjerne skaper litt spenninger. Tøltrider ol er jo lagd av og for menn gjerne, i samarbeid med diverse toppryttere (menn). Dessverre. Ang endring av setet, nei det er ikke mulig da setet er utformet av selve bommen i salen. Selv om du kunne flytte/endre på det som er bygget på av baksvissel, så ville det være en såpass dyr og omfattende jobb å bytte skinnet i setet og rundt, at det er billigere å kjøpe en sal nr to. (Derfor ser man gjerne at saler med skader på baksvissel og ellers i setet, selges slik dem er).
  11. Issa

    Grovfôr 2018

    Hadde aldri gamblet, da hadde jeg heller kjøpt et par baller av de som ble til overs av islands-importen nå før jul. Men de kan like gjerne få betfiber eller graspellets. Mine har vært langt LANGT mer nøysomme enn planlagt, vet ikke hvorfor i grunn. Så jeg kommer ikke til å lide noen nød til våren håper/tror jeg.
  12. Issa

    Sal-snikksnakk

    Nei det tror jeg ikke, den skumgummiputa under læret over bommen er som regel veldig tynn.
  13. Issa

    Sal-snikksnakk

    Kanskje man må legge ved en lunge og 😂 AU i hjertet. Men finner man en brukt, har man den kanskje en stund... Event har hun noen andre merker? No "billigræl" i forhold liksom?
  14. Issa

    Sal-snikksnakk

    Noen som har tenkt over dette? http://annemyrvoll.no/kvinner-vrs-menn Er akkurat dette jeg har opplevd i de aller fleste av mine saler, men jeg tilpasser meg jo til en viss grad (også leter jeg etter noe nytt). Tenkte litt på saltilpassing med Anne Myrvoll, men salene hun forhandler (mulig hun har flere merker) koster jo typ 65k nye og 40k brukte - ikke helt aktuelt kjenner jeg 😳 Noen som har erfaring med henne?
×