Gå til innhold

Stjorm10

Medlem
 • Antall innlegg

  2 338
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

Stjorm10 last won the day on March 12

Stjorm10 had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

1 521

Om Stjorm10

 • Rang
  Innridd
 • Bursdag 16. mai 1992

Profile Information

 • Fra
  Kvinnherad/Grimstad
 • Hesterase:
  Fjordhest

Nylige profilbesøk

536 profilvisninger
 1. Stjorm10

  Verdens beste halebørste?

  Har denne typen bare fra biltema, samt pelsglans om det verster seg verst.. Hatt den i 4 år trur eg. Var litt skeptisk og i mot i begynnelsen, men den har vokst på seg å bli glad i.
 2. Stjorm10

  Unghest født 2014

  Eg kan ta kontakt å høre med dei, kan eg delta på "vanlig" lisens og dette er eg nok med og starter det. Men må eg ha meir enn det pga det var snakk om at det blei reknet som Lstevne, så dropper eg det nok. Vi er jo også bare ein fjordhest, men vi trenge nok like mykje erfaring utad fordi om.
 3. Stjorm10

  Unghest født 2014

  Ja, såpass har eg skjønt 😊 men hallmesterskapet er vel L-stevne?
 4. Stjorm10

  Unghest født 2014

  Så ingenting meir hokkus pokkus? 😊 dette måtte eg hatt uansett start? Då blir det jo ikkje så ille uansett.. ☺ Blei straks meir interessangt og prøve seg mot! November er jo langt unna så vi har jo litt tid å mentalt forberede oss på!
 5. Stjorm10

  Unghest født 2014

  Okei, er mykje å sette seg inn i merker eg. ☺ Kva kreves egentlig av lisenser og slikt på sånne type stevner? Fikk beskjed egentlig at for vår det blei det unødvendig dyrt, mtp det er så seint på året og vi har jo ikkje løyst noko form for lisens enda.
 6. Stjorm10

  Unghest født 2014

  Åh jaiks 😅 der har vi nok nokon år igjen før vi kan sei oss på det nivået. Vi får vel bare ta det som det faller seg, hadde jo vert gøy å testet 4års klasse, men er jo plutselig nyttår så er muligheten forbi ☺
 7. Stjorm10

  Unghest født 2014

  Aha ☺ høres jo meir overkommelig egentlig. Kossen er 5års klassene kontra 4års?
 8. Stjorm10

  Unghest født 2014

  Aha, mulig eg må følge den litt. Såg det egentlig var hallmesterskapet som låg oss nærmest, men så er eg dårlig i geografi også 😅 Men, vi må uansett få kontroll/styrke nok på galoppen før vi trenger å tenke på noko som helst, både unghestklasser eller vanlige lett c.. @Eva, det kan eg jo alltids høre med dei om. Det er jo sikkert fleir enn bare meg som har 4åring i området her ☺
 9. Stjorm10

  Unghest født 2014

  Du hadde ikkje hatt ein link? Eg fant liksom ingenting. ☺
 10. Stjorm10

  Unghest født 2014

  Kor kan ein finne oversikt over kva som går under som 4års klasser da? ☺ Eg er totalt grønn i dette systemet, og eg klarer faktisk ikkje å finne ut av det. Er det slike i nærheten her utenom det hallmesterskapet?
 11. Stjorm10

  Unghest født 2014

  Avstanden er igrunn vårt minste problemet, men fikk beskjed at bare småstevner og starter er fint for oss. Men om det er folk her ifrå som skal, så hyl ut 😊 så kan ein kanskje hilse på?
 12. Stjorm10

  Unghest født 2014

  Vurderte hallmesterskapet som vårt mål, men er usikker på om eg tar å jobber oss fram mot det. Er jo usikker nok på oss sjølv om det har blitt bedre. Fikk høre at det var så dyrt også, for vår del mtp det var landsstevne? Vi er jo ikkje akkurat hverken høgtsatsende eller godt inn i stevnesysler. Min får kun fri når eg er vekke på ferie, dvs ikkje så mykje ferie på han. Neste veke blandt annet blir jo fri på han pga NM.
 13. Stjorm10

  Unghest og sporer

  Ang å ha pisken på, det fikk eg beskjed om i vinter. Mitt tøyletak/sits om det kan forklares sånn og lengde på pisk var nok til at den låg konstant å pirket borti hesten som fikk han til å reagere i ein retning eg ikkje ønsket på tidspunktet. Eg måtte enten klare meg uten eller skaffe vesentlig kortere pisk, som eg igjen føler mister litt hensikten mtp å støtte opp det å få feks hesten til å få med seg rumpa på volten. Har no kun pisk med på tur, og inni mellom på banen, men alt for ofte må eg faktisk bare kaste den ifra meg.
 14. Stjorm10

  Unghest og sporer

  Eg er visst type som hverken kan ri med pisk eller sporer, så vi må gjøre det beste ut av det vi gjør minst skade av 😂 Har aldri ridd med sporer, så eg veit ikkje kossen utfallet hadde blitt isåfall. Men savner jo litt meir respons av skjenkel til tider så er jo noko som har vert oppe og inne for vurdering, men faller ifra kvar gong.
 15. Stjorm10

  Unghest og sporer

  Tenker at det er nok ingen fasit på det. Hadde eg hatt meir rolige og kontrollerte/stabile bein hadde eg nok brukt det for lenge siden på min.
×