Gå til innhold

Anananas

Medlem
 • Antall innlegg

  10 281
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  13

Anananas last won the day on March 2

Anananas had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

6 659

Om Anananas

 • Rang
  Gamp

Nylige profilbesøk

1 159 profilvisninger
 1. Ja hun avler bra, så muligheten skal være der en stund til. Dessuten er det ingen i området her som kan sterilisere så det blir jeg ikke å gjøre.
 2. Sterilisering er uaktuelt 😊 Det er ei god avlshoppe så den muligheten skal beholdes en stund til.
 3. Tenkte jeg skulle prøve det ut!
 4. Det siste kjøpte utstyret?

  Telles høy, flis, kraftfôr og vaskeutstyr her inne? 😅 føler jeg må ha noe mer fornuftige kjøp enn «bare» utstyr 🙄🙈
 5. Drar opp denne igjen. Hesten har blitt mye bedre etter vi flyttet nordover faktisk. Har noen måneder fri fra brunst når det er mørketid og det er fantastisk. Men er like ille ellers da. kom over dette i dag, og lurer på om noen har erfaring med det?
 6. Fôrrom

  Fin pris også da 😅
 7. Fôrrom

  Jeg har forøvrig høyloft som skal brukes fra sommeren av, må bare få bygd ut gulvet litt ekstra, så slipper å ha så mye stående nede på gulvet 😊 Må bare få ryddet og tømt ut en del søppel fra området så skal jeg få tatt bilder og sett mer på løsninger. Men skjer ikke før påske i alle fall 😅
 8. Fôrrom

  Jeg har to som ligner fra Biltema og de er så myke at det er vanskelig å stable dem når det er vekt i den øverste. Jeg førsøkte å ha fôr i begge for noen år siden men måtte gi opp hele prosjektet. Så at de andre som hadde de fra ikea hadde tatt planker mellom så vekten ikke skulle knekke lokket på de under da, men de er mer stabile så kanskje det funket. Uansett fant jeg ut at ikke var løsningen for meg, fikk ikke plass til en hel sekk fôr oppi de heller 😛 Men jeg har bare to tønner og det holder i massevis.
 9. Det siste kjøpte utstyret?

  Kjøpte stalldekken i 100g, manbørste, dekkenhenger med 3 armer, transportbeskyttere og hovbeskyttete på Hooks nå, siden de hadde litt rabatt på trinity og fairfield 😅
 10. Fôrrom

  1-3 😊
 11. Fôrrom

  Noen som vil dele bilder av sitt fôrrom/det det oppbevares kraftfôr? Er ute etter masse smarte løsninger 😁 dersom noen oppbevarer høy eller flis på samme sted vil jeg gjerne se bilde av det også 😊 Bildeinspo!
 12. Skap/salrom! Vil se BILDER :)

  Dytter denne opp igjen jeg 😛 Flytter hesten hjem, og må ha noen smarte løsninger til kroken min. Har ikke eget utstyrsrom dessverre, men får en egen krok hvor jeg skal oppbevare høy, flis, kraftfôr og utstyr. Den er kanskje 6 meter lang og 5 meter brei så relativt god størelse til en hest. Jeg vil ha hyller til å stable dekken i. De skal ligge i poser jeg har fra ikea og skriver innhold i. På siden vil jeg ha esker til bandasjer, leietau/grimer, linimenter, børster etc.. poenget var; jeg trenger inspirasjon til hvordan andre har gjort det som har «kroker» og ikke hele utstyrsrom 😅 Har ikke ingen saler eller seler som trenger plass da, og hodelag henger i hodelagsposer.
 13. Å vaske ned stall/boks

  Jeg må vaske ned en boks nå som det har vært griser inni i en liten periode. Den er naturlig nok (grise)skitten.. så jeg trenger tips, triks og råd til hva man skal vaske den ned med og hvordan jeg skal få vekk lukt 😅 Skal forøvrig male den også før hesten flytter inn.
 14. Hw dekken!

  Syntes ikke det så så ille ut jeg. Men dersom du ikke liker det så er det jo bare å selge for å kjøpe noe annet, eller legge det i reservedekken-haugen.
 15. Grovforanalyse 2017

  noen som har formeninger om dette høyet?
×