Gå til innhold

Anananas

Medlem
 • Antall innlegg

  11 026
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  17

Anananas last won the day on August 24

Anananas had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

7 086

Om Anananas

 • Rang
  Gamp

Nylige profilbesøk

1 387 profilvisninger
 1. Anananas

  Utstyrstråden

  Veldig god å ri i, men jeg hadde aldri klart å brukt den på ridebanen eller en tur med litt tempo på 😅 Men holdt meg varm i det minste. (Men jeg har sett mange andre bruke den på skikkelig jobbe-økt på ridebanen så det er nok veldig smak og behag)
 2. Anananas

  Vegger i vaskerom/vaskespilt/våtrom

  Vi hadde også betong. Enkelt å vaske i det minste 😊
 3. Anananas

  Dekkentråden

  Jeg tror ikke det er så mange dekken som vil ligge optimalt på en så ung hest i vekst. De er så keitete i kroppen og konstant forandring (samt bevegelse). Ville heller forkusert på at det er vanntett og ikke lager store gnag på manken så det blir hull. Vet mange syr på ekstra beskyttelse på enkelte dekken ved manken men har aldri orket å gjort det selv.
 4. Anananas

  Det siste kjøpte utstyret?

  Thermobar, dekken til tinkeren (men som også kan passe M 😁 vinn-vinn!), og rosa snøsåler 😍
 5. Anananas

  Dekkentråden

  Rhino wug er trang (og kort på sidene 🤔). Funket ikke på min smale men høye hest i alle fall..
 6. Anananas

  Dekkentråden

  Jeg syntes utedekkenet er normal og fint i str, men linerne/innedekkenet er knapt. Skal det brukes som liner så er det okay, men som innedekken ville jeg gått opp i str.
 7. Anananas

  Hest på helfôr da man går på vgs

  Det er en regel, men det er få arbeidsteder som faktisk bryr seg om den. Jeg og mange av mine venner hadde jobb på VGS og det var ikke noen som sendte oss hjem klokka 20 f.eks.
 8. Anananas

  Alfalfa luserne høy

  Er det golden grass?
 9. Anananas

  Dekkentråden

  Hadde det før til M. De er små i str så ville gått opp en om mulig 😊
 10. Anananas

  Thermobar

  Er det noen som har erfaring med thermobaren fra Hooks? https://www.hooks.no/stall-hage/stallutstyr/botter-krybber/thermobar-65-eco-1 Tenkte å kjøpe en som de kan ha ute og denne er en jeg vurderer.
 11. Anananas

  Fôrbegrenser

  slik ble vår seende ut. Den er lik på begge sider og har en plate stående i midten så maten skal falle ned mot nettet. Funker veldig bra og står godt på en del paller.
 12. Anananas

  Hengerlappen (BE)

  Det stemmer ☺️ Det jeg gjør med min, har bare en knapp.
 13. Anananas

  Dekkentråden

  Har ikke prøvd trinityen på tinkeren, men fairfield ligger knall på henne i alle fall. Og de har tilbud i dag på de dekkene på hooks.
 14. Anananas

  Fôrbegrenser

  Vi skal lage fôrbegrenser til hestene. Vi har to hekker som har blitt brukt tidligere hvor det har blitt kjørt inn en hel ball. Men nå har vi ikke mulighet til å kjøre ut hele baller lenger og ser uansett behovet for å begrense inntaket til gampene litt (noe tjukke). I den forbinnelse søker jeg inspirasjon til hvordan andre har gjort det 😁 Jeg har en veldig handy og flink mann som skal stå for byggingen så akkurat det er ikke det værste. Jeg ønsker en som skal være såpass stor at vi kan fylle den 1 gang i døgnet så skal det holde til de to. Jeg ønsker også å ha muligheten til å flytte på den ved behov. Jeg har sett på ulike kasser som har blitt laget med plater på skrå i midten så maten alltid er mulig å få tak på. Men jeg er så usikker på hvordan stillingen i nakkene blir 🙄 Vil veldig gjerne se hvordan andre har gjort det og hvordan de ser ut 😁
 15. Anananas

  Avlivning

  Nei det ville jeg ikke ha gjort. på gamle stallen ble en hest avlivet ikke så langt unna resten som stod i luftegården. De så alt og var helt kokko lenge etterpå.
×