Gå til innhold

Chiquita

Medlem
 • Antall innlegg

  1 833
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  10

Chiquita last won the day on November 25

Chiquita had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

2 220

Om Chiquita

 • Rang
  Innridd
 • Bursdag October 23

Profile Information

 • Kjønn:
  Kvinne
 • Fra
  Vennesla
 • Hesterase:
  PRE
 • Gren:
  dressur

Nylige profilbesøk

877 profilvisninger
 1. Chiquita

  Kjøresnikksnakk

  Fikk fiksa dragene,og nå har vi kost oss en hel masse med kjøring😍 Håper å med på et kjørekurs til våren. Kanskje et kjørestevne på høsten igjen? Hadde vært morro iallefall😉 ponnien er iallefall med, koser seg foran vogna. Har i dag fått tak i bogtresele og, så planen er å få fiksa et drag så vi kan dra tømmer og på sikt slodde ridebanen😀
 2. Chiquita

  Energisk hest

  Da ville jeg prøvde å rett og slett begynne å leie hesten (gjerne bruk kapsun, eller hodelag) Men jobb med å senke hodet. gå i ulike posisjoner ift hesten. Det er ikke håpløst, men er mye jobb. 😉
 3. Chiquita

  Energisk hest

  Det beste er om du har noe mulighet for instruktør Det kan være vanskelig, frustrerende og ikke minst føles ganske håpløst å holde på med slike hester alene, og spesielt uten særlig erfaring selv. Utover det vil jeg si at første bud er å lære henne å slappe av. Strekke hele overlinja, ikke balansere seg med underhalsen. Jeg liker å jobbe mye fra bakken, nettopp for å få de mer "mentalt" til stedet, før jeg krever mer av fra ryggen. Men som sagt, anbefaler virkelig å få en instruktør til å hjelpe deg, slike ting er vanskelig, eller umulig, å hjelpe for over internettet
 4. Chiquita

  Hva har du kvittet deg med i det siste?

  Skolesalen min😪 Angrer allerede. Men ikke vits når den blir brukt ca 2 ganger pr år
 5. Chiquita

  Dressurprat

  Gallopp bytter! Har introdusert chiquita litt for bytter nå. Kan dere forklare litt hvordan dere gjør det i innlæringen? Hvilke øvelser bruker dere? Rir dere i lett sete i bytte under innlæring? Vi har ventet med byttene til kontraen er litt mer på plass. Lest en del om at det heller ikke er lurt å drøye det alt for lenge heller. Hun har lett for å bytte ser jeg når hun løper løst. Iallefall byttet vi nå i 8 tall. Hun tar det lett, og jo mindre jeg gjør selv, jo bedre bytter hun.
 6. Chiquita

  Kjøresnikksnakk

  Litt fersk kusk her. Spent for Frida i dag, og er litt i tvil på om ting ble korrekt. Syns jo vogna ser voldsom stor ut,er det riktig? Resten tror jeg ble sånn tålig, mp bare tilpasse alt helt. Men syns bare det ble rart med vogna🤔
 7. Chiquita

  Dressurstevner i Rogaland/Agder?

  Sørlandsparken rideklubb😊
 8. Chiquita

  Dressurstevner i Rogaland/Agder?

  Cupen jeg nevnte blir stor😀 over flere dager
 9. Chiquita

  Dressurstevner i Rogaland/Agder?

  Sm i dressuren går i arendal denne helga. Er vel et L/E stevne på Epona (sørlandsparken) før jul. Husker ikke dato. Neste år gjenstår å se, men skal iallefall arrangere en stort internasjonal cup i dressur i sørlandsparken neste høst.
 10. Chiquita

  Avlivning

  Da var det gjort. Alt i alt gikk det fint. Han spiste grass og gulrøtter frem til han var for neddopet. Fikk 5 av de blå sprøytene. Lot også chiquita hilse på, og det er jeg glad for. Hun gikk rolig bort, snuste, og graset et annet sted. Så hun tok det greit. Står nå helt rolig på beitet, så får jeg heller ri henne litt ekstra disse dagene.
 11. Chiquita

  Avlivning

  Hun skal slippe å se selve avlivingen altså. Mer om det vsr lurt å ta henne bort etterpå. Gjort det med kattene og det hsr vært greit. Ikke brydd seg, men «skjønte» det. Må se litt hvor lang tid det tar før han blir hentet, og på hvordan hun reagerer på å være alene.
 12. Chiquita

  Avlivning

  Hadde dere latt chiquita se den døde hesten? Hun blir alene i 3 døgn før jeg kommer med den nye. Veldig i tvil om hun skal få se han eller ei. Hva har dere gjort? Er kun de to i flokken.
 13. Chiquita

  Avlivning

  Dyreparken hadde så stor pågang at det ikke var mulig før 2019. Så da blir det vanlig avliving her hjemme.
 14. Chiquita

  Avlivning

  Er ikke så mye av de her nede. Men takk for tips😊 ringer dyreparken og hører. Tror de har lang ventetid for tiden, og da blir det heller vanlig avliving og henting av norsk protein. Er ingen vits å drøye det unødvendig.
 15. Chiquita

  Avlivning

  Takk. Må ta en tlf. dit. Hadde så inderlig håpt han slapp å transporteres noe, men høres ut som de har gitt seg i stor grad med å frakte utenfor dyreparken.
×