Gå til innhold

Queen

Medlem
 • Antall innlegg

  424
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

Queen last won the day on April 6 2016

Queen had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

462

Om Queen

 • Rang
  Unghest
 • Bursdag November 11

Profile Information

 • Kjønn:
  Jente
 • Fra
  Nordland
 • Hesterase:
  Alle
 • Gren:
  Tur

Nylige profilbesøk

480 profilvisninger
 1. Queen

  PS of Sweden

  Syns det er mange som sier de er svært dårlig på reklamasjoner, og at hodelagene fort ryker i læret. 🤔
 2. Queen

  Erfaringer med Harcour?

  Noen som kjenner til utstyret fra Harcour? Jeg har lyst på både shabrakker og ridebukser, men syns det er få som selger det i Norge. Er det like fint, og så god kvalitet som det virker som på nett? 😊😊😊 Små på størrelsene, osv
 3. Queen

  PS of Sweden

  Ps of Sweden... Verdt pengene eller oppskrytt? Tenker både hodelag, shabrakker, osv
 4. Queen

  Unghest født 2014

  Godt nytt år! Syns tiden har gått så fort. Plutselig var dem 5-åringer gitt 😱
 5. Queen

  RIDEHALL- snikksnakk

  Klubben har et eget sandtak, så regner med bunnen blir henter derfra. Så dere ville anbefalt stålhall framfor plasthaller? I sterk vind blir det vel ganske mye lyd i en stålhall også?
 6. Queen

  RIDEHALL- snikksnakk

  Hei! Tenkte vi kunne ha en tråd om ridehall. Jeg sitter i styret på en rideklubb som ønsker seg ridehall, så håpet å høste litt erfaringer fra andre. Noen som har vært med i prosessen mot ridebane? Hvordan gikk dere fram? - Hva ville du vært villig til å betale for tilgang på ridehall ca 20x60? Vi tenker årskontrakt, med innbetaling hver mnd. Hvor mye ville du betalt hver mnd? Hvor mye koster det for en slik plasthall med lyst tak, og kun vant? Hallen vil ikke være tilknyttet noen stall, altså flere staller, men en klubb. Erfaringer å dele?
 7. Queen

  Unghest født 2014

  Hvordan går det med 4 åringene deres? Hva er planen for vinteren? Min hest har veldig lett for å forstå nye øvelser, så min plan er å få galoppfatningene mer presis, samt øve mer på det vi allerede kan. Har meldt oss på en tredagers trening i november, så er litt spent på hva hun sier til det. Hun er i god form i kroppen, men hodet blir fort fult. Sitter dere mye ned i trav?
 8. Queen

  Unghest født 2014

  Min har også hatt fri en mnd nå. Har startet å trene igjen, og det virker som hesten trives godt med å bli brukt igjen. Målet nå er å styrke galoppen og få mer presise fatninger i løpet av høsten. Blir ingen stevner på min som 4års, men tenker å trene jevn og trutt fram til neste sesong, også er vi med da. Føler meg heldig som har fått tak i en så ukomplisert og grei unghest. 😍
 9. Queen

  Unghest og sporer

  Men hvorfor ikke bare bruke vanlige sporer, da? Er det mildere med hjul? Må jo være like greit å bruke vanlige kulesporer.. 🤔🤔🤔 (syns egentlig alle disse nye variantene burde ha en forklaring for bruk og styrke, sånn som det er på bitt)
 10. Queen

  Sal-snikksnakk

  Hva tenker dere at problemet er her, da? Hesten er ridd lett, men pga høy temperatur ute, ble den veldig svett under sjabrakken. På bildet kan dere derimot se en tørr flekk på ryggen til hesten. 🤔 (har merket det tørre området med gult.) Salen ligger ikke på manken, der er godt med luft i kanalen, men den vipper litt bak om hesten tar ned hodet. (Hesten er 4 år, og har bygd seg ut).
 11. Queen

  Unghest og sporer

  Ang.sporer: kan noen forklare meg poenget med disse hjul- sporene? Hva er forskjellen på loddrette og vannrette hjul? Bildet er kun av noen eksempler
 12. Queen

  Unghester på insta eller snap?

  Jeg følger: elmar.dt Vi har samme ridestil, og jeg liker metodene hun bruker på sin unghest. Skjønner ikke så mye av det som skrives, men ser stortsett bare på filmene, og evt bruker googles oversettelser.
 13. Hei! Hvilke flinke folk følger du på insta og snap? (Som driver med unghest) 😊
 14. Queen

  Unghest født 2014

  Min får ikke helt sommerferie i år. Jeg bor i nord, og her er sesongen så kort at hesten heller får vinterferie enn sommerferie. Ikke at min har jobbet så hardt uansett 🙈 Hun blir ridd ca 15 ganger i mnd, sånn gjennomsnittlig. Da leier vi litt turer utenom, men det blir sjelden økter på over 60 min med opp/ ned skritting. Av de 15 turene er sikkert halvparten tur. Når jeg får ferie håper jeg på å få ridd mer, og forhåpentligvis hoppet mer. For øyeblikket trener vi på å forstå avstandsbom. Hun hopper alt som en okser 🙈 Travhopping med bom foran går derimot helt fint 😂 Gøy med unghest 😍
 15. Queen

  Unghest og sporer

  Grunnen er vel at om du klapper til hesten med pisken opp får du betydelig mer kraft i slaget. Har vært på lokal stevne der en rytter snudde pisken opp for å få mer kraft i slagene sine. Hesten nektet å hoppe et hinder som sto midt i en sølepytt med gjenskinn fra solen. Den hesten fikk slag i både ansikt og i baken. Endte med at den rytteren ble dratt av hesten (av en tilskuer), og utestengt i 3 mnd. Så ja, det er ikke lov å ri med pisken opp..
×