Gå til innhold

Emsy

Medlem
 • Antall innlegg

  2 303
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  9

Emsy last won the day on July 26 2018

Emsy had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

3 070

Om Emsy

 • Rang
  Wrangler
 • Bursdag 25. jan. 1997

Profile Information

 • Kjønn:
  f
 • Fra
  Asker

Nylige profilbesøk

1 093 profilvisninger
 1. Emsy

  Døl

  Gratulerer! Nydelig blikk, minner nesten litt om min. Isåfall kan jeg garantere stødig, traust og et litt stort glimt i øyet Jeg har helt dølaføllabstinenser her, men tror nok jeg bør holde meg litt i skinnet. Har heldigvis ingen hopper jeg kan sette føll på, takk gud for vallaker
 2. Emsy

  Vis meg ditt favoritt hodelag

  Favoritten er vel dette Av mer sportslige hodelag er det mange jeg liker, men den kråka her sprengte seg ut av nesereimen på dressurhodelaget mitt, så varmblodsen går stort sett med en kryssnesereim full av messingpynt. Ønsker meg noen av Hööks sine hodelag, de er veldig pene.
 3. Emsy

  Bitt-tråden

  Så spørsmålet mitt er jo; hva med s-kandaret tror du kommer til å påvirke hesten annerledes enn en engelsk? Rir du på blank stang, eller med bridong? Jeg prøvde en del ulike stangbitt på Brego, og var ikke fornøyd med noen av dem. Vurderte å kjøpe noe barokk/akademisk opplegg, men når det er press på tunga han ikke liker, kjøpte jeg heller en engelsk stang som legger mer press på ladene. Han elsker det, og responderer meget godt på det
 4. Emsy

  Bitt-tråden

  Ulik tyngde og ulik vinkel på sjenklene er hovedforskjellen, syns jeg. Og at de er langt penere å se på Ang munnstykke har jeg ikke på følelsen av at de er noe tykkere, har sett langt flere tykke engelske kandarstenger hengende i butikkene enn jeg synes de "barokke" er. Det jeg ikke liker med brorparten av dem er tungefriheten, synes den er for smal. Har lyst på sort escuela alta til Brego, da han er tryggere på stangbitt enn trinse når vi er ute på arrangementer, men jeg veit han kommer til å hate munnstykket, så da frister det ikke så mye å bruke penger på det Har forøvrig ennå tilgode å se barokk-stenger som er dyrere enn de engelske; bitt av god kvalitet er jo dyrt uansett. De gode engelske kandarene er jo minst det dobbelte av prisen på en s-kandar. Kandarbittet jeg bruker på Brego (engelsk) koster halvannet laken, vs de fleste s-kandarene jeg ser som ligger under tusenlappen.
 5. Emsy

  Romjuls/ januarsalg

  Prata med Horze om det for et par år siden. Den gangen var logikken at ja, selv om nettbutikken sier "42 varer", er alle varene i ulike farger og størrelser, altså er det jo flere varer pr vare. Øøh, jaha. Fortsatt ulovlig
 6. Emsy

  Skosnakk

  Alltid vanskelig å si hva som kommer først av høna og egget. Hvilket bakben? Hvis den avlaster bakben og legger mer vekt på hov som allerede er utsatt, kan det være dråpen som får begeret til å renne over (altså gå fra noe snodig skoing, til alvorlig problem i hoven).
 7. Emsy

  Påkjørt hest

  Kan være jeg tar feil - sist jeg hørte noe ble påkjørt løs hest utenfor inngjerdet område behandlet som viltpåkjørsel av forsikringsselskapet til bileier. Har googlet meg selv halvt ihjel for å finne igjen historien, men ser ikke ut til at jeg finner den. Interessante lenker @Edith
 8. Emsy

  Forsikring

  Fikk igjen livsforsikring (hesten var også bruksforsikret for samme sum, men ble avlivd pga PN/AEP) etter 3 mnd hetet diskusjon med Agria. De fikk alle papirer fra vår veterinær på diagnose, hvorfor den ble avlivd etc etc, og motsatte seg fortsatt å betale ut. De mente at det ikke var SÅÅÅ sikkert at det var PN/AEP fordi ved det ved ankomst på veterinærhøyskolen ble notert ned at hesten hadde alvorlige problemer med nervesystemet, og det kunne være wobbler faktisk. Wobbler var det nemlig reservasjon for. 1 stk lang helvetes krangel senere, så aksepterte agrias vet. at det kanskje var PN likevel da. Liv ble utbetalt til slutt, og vi velger ikke agria igjen.
 9. Emsy

  Påkjørt hest

  Hest uten rytter går under samma kategori som villt. Bileiers forsikring dekker bil, din dekker hest. Håper alle har det bra, både hest, rytter som ble kastet av, og sjåfør.
 10. Emsy

  Finne utstyr hjelpen!

  http://www.overskuddsmateriell.no/
 11. Emsy

  Finne utstyr hjelpen!

  Shires er gode ulltepper, er vel de som "tok over" patenten etter at originalfabrikken brant ned/ble lagt ned i krigstiden. De teppene jeg vet om som ikke er Golden Stripe, men andre merker, er langt dyrere for samme kvalitet. Vadmel-teppene til forsvaret som selges ut til sånn 150kr, er derimot veldig gode Ikke like tunge, bare.
 12. Emsy

  Utstyrstråden

  Sikkert ikke hvis den strammes like hardt som folk flest pleier å stramme nesereima
 13. Emsy

  Utstyrstråden

  Eneste er at det nok er litt skarpt med tynne tau og tynn padding. Må brukes vettugt, da, er neppe noe for folk som ikke har kontroll på henda.
 14. Emsy

  Utstyrstråden

  Huh, smart! Jeg rir ofte med bittløst og bitt på samma, men jeg foretrekker sidepull og de ringene sitter på klin samma plassen som bittringen er, så det blir alltid krasj ved tøyltak. Den var jaggu ikke dum Sånn om man vil ha et mer "moderne" sportshodelag med slik effekt, og ikke ri med kapsun ol.
 15. Emsy

  sprek hest

  Har hun to ulike saler som brukes? Galopperer hun fint i sprangsal og uten, kanskje, men ikke med dressursalen?
×