Gå til innhold

Sivoya

Medlem
 • Antall innlegg

  7 455
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  57

Sivoya last won the day on October 6

Sivoya had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

9 547

Om Sivoya

 • Rang
  Gamp

Profile Information

 • Hesterase:
  Pura Raza Española

Nylige profilbesøk

1 085 profilvisninger
 1. Sivoya

  Grovfôr 2018

  Okay, takk!
 2. Sivoya

  Bittløst alternativ

  Jeg hadde Micklem multibridle og brukte det som kapsun og som bittløst hodelag til lange tøyler, tømmekjøring og innriding av unghest. Jeg var veldig glad i den og har brukt den utrolig mye. Men som mange sier så er kvaliteten elendig. Plutselig en dag så jeg at i sømmen ved siden av ringen som er over nesa så var læret i ferd med å sprekke opp. Da hadde jeg hatt hodelaget i rett under 2 år. Jeg prøvde å sende inn en klage, for jeg synes at et så dyrt hodelag skal vare lenger enn som så, men de mente at læret var tørt og det var derfor det skjedde. Men jeg har også lest (var det her inne mon tro?) at man skal ikke sy på tvers av læret fordi det skapet et svakt punkt, og hvis det stemmer så er det jo faktisk dårlig design av de. Men jeg fikk jo ikke nytt, og jeg gidder ikke å kjøpe et nytt et som skal ryke om 2 år. Så nå prøver jeg noe annet. Bestilte i dag et F.R.A. dandy og er veldig spent på hva jeg synes om det! Jeg synes det ser både pent og ålreit ut så jeg håper det blir bra Ellers er jeg enig med alle som sier at bittløse hodelag med kryss under er noe dritt, og jeg foretrekker å ikke ri med min kapsun med sykkelkjede. Den føles så voldsom ut og på min fester hele tiden tøylen seg i enden av hakereima jeg liker også egentlig å ha en i bare lær når jeg skal ri Ellers liker jeg også semikapsun (som festes på hodelaget, gjennom sidestykkene) hvis jeg vil ri med både bitt og kapsun, jeg gjorde det mye når jeg red inn unghesten og vi startet med bitt. Men nå for tiden rir jeg stort sett med enten bitt eller bittløst, så jeg har ikke så mye bruk for semikapsun lenger
 3. Sivoya

  Grovfôr 2018

  Nei, det går bra, jeg fikk det viktigste der Tusen takk! Forresten, et tilleggsspørsmål: Det står på nettsidene til Felleskjøpet at «mindre mengder kan gis tørt». Vet du hva mindre mengder vil si? Jeg har virkelig ikke peiling på hva som regnes som små og store mengder..
 4. Sivoya

  Grovfôr 2018

  Er det noen som vet noe om næringsinnholdet i graspelletsen fra Felleskjøpet? Det var ikke så lett å finne noe om det på Google.
 5. Sivoya

  Unghest født 2015

  Han er så fin!! Og det å lære hesten å parkere og så stå pent og vente ved krakken får jeg inntrykk av at tar mer jobb enn de fleste tror. Av en eller annen grunn tror vi at det skal komme av seg selv Men det er jo herlig at det går så bra med alt sammen! Han ser nå fin ut 😍
 6. Sivoya

  Hva har du kvittet deg med i det siste?

  Et vinterdekken, og sannsynligvis et refleksdekken og noen beinreflekser.
 7. Sivoya

  Det siste kjøpte utstyret?

  Santa Cruz sprangsal Stigbøylereimer Spranggjord Dressurgjord Amigo Bravo 30g-dekken 😬 💸
 8. Sivoya

  Utstyrstråden

  Enig med Mona her. Man hører negative ting om alle saltilpassere, men med hun der er det mange historier som ikke går på hvor flink hun er som saltilpasser (for det er jo en ting) men ting jeg nesten ville kalt for svindel. Jeg hadde nok ikke villet (tatt sjangsen på å) bruke henne.
 9. Sivoya

  Det siste kjøpte utstyret?

  Når det der skjer kan det være verdt å prøve å holde den litt under rennende varmtvann og gni litt med fingrene for å «vaske av» den Jeg har ikke hatt sånn flakse med show shine, men det skjer ganske ofte med den ene hårsprayen min som har samme type spray og der fungerer i alle fall det veldig fint!
 10. Sivoya

  Dekkentråden

  Takk for tips! Jeg hadde kanskje helst lyst på et som er litt billigere, men bravo har vel litt bedre kvalitet så det er nok verdt det, i alle fall hvis jeg kjøper 145 og får et som kan vare en stund. Regner egentlig ikke med at han vokser ut av det, da blir jeg litt overraska! Og så er det jo kjekt med en hals, den kan jeg vel sette på den andre amigoen ved behov også Ja, nå fant jeg det! Lurer på hvorfor jeg ikke fant det i stad 😛 Takk!
 11. Sivoya

  Dekkentråden

  Jeg beholder nok det i 140 foreløpig for det var ikke helt krise Det var bare såpass at jeg følte det var en dårlig idé å kjøpe et nytt et i samme størrelse, siden han vel fremdeles ikke er helt utvokst..
 12. Sivoya

  Dekkentråden

  Et spm til, jeg tenkte egentlig å kjøpe et 50g-dekken, trodde egentlig Horseware hadde et Hero 50g-dekken. Men jeg klarer ikke å finne det nå, så jeg lurte på om de ikke har det? Er det noen som vet?
 13. Sivoya

  Dekkentråden

  Jeg tror jeg må kjøpe et nytt dekken til min. Så i går la jeg på det som har passet han best til nå, et HW amigo bravo i 140. Det passet fremdeles, men det var ikke romslig og jeg lurer på om han kanskje kunne hatt litt mer plass i front. Så jeg lurte på om 145 vil være litt større i halsen også, eller bare i lengden?
 14. Sivoya

  Dressurgjorder

  Ja, jeg har jo allerede Equi-soft og river meg litt i håret over at den blir litt for kort til å fungere med paden 😭 Men takk for tips om den fra Hööks!
 15. Sivoya

  Dressurgjorder

  Kan noen anbefale en dressurgjord som ikke er alt for dyr (max 1000) og som fungerer greit?
×