Gå til innhold

stinej

Medlem
 • Antall innlegg

  2 278
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  4

stinej last won the day on June 26 2017

stinej had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

1 929

Om stinej

 • Rang
  Innridd
 • Bursdag 11. juli 1987

Profile Information

 • Kjønn:
  f

Nylige profilbesøk

633 profilvisninger
 1. I en ideell verden, ja. I realiteten ville jeg ikke gått og ventet på det. Stalleiere er mennesker, og de kan bli sinte. De burde forholde seg profesjonelt og la være og skjelle ut folk, men man får ikke gjort så mye annet med det enn å flytte. Har vært i samme situasjon med å bli utskjelt så fråden av sto stalleier selv, og det er veldig lite hyggelig. Ble ikke oppsagt og ble værende lenge etter det fordi det var få aktuelle staller å flytte til, så jeg måtte bare leve med at vi hadde et dårlig forhold, og hadde minst mulig å gjøre med vedkommende etterpå. Jeg var ikke den eneste på den stallen som opplevde det, så jeg trøstet meg med at det ikke var meg som var problemet, for i motsetning til motparten havner jeg veldig sjelden i sånne konflikter... Angående oppsigelsestid er jeg enig med de andre i at du må betale hvis du flytter frivillig, men hvis du ikke får lov å stå ut oppsigelsestiden må du heller ikke betale. Stalleier har vel strengt tatt ikke lov til å kaste deg ut med kortere varsel enn oppsigelsestiden, men det høres jo ikke ut som det er særlig trivelig å bli stående hvis du ikke må og har noe annet sted å flytte til...
 2. Det siste kjøpte utstyret?

  Fikk med meg et par hv polo hansker, en hovskrape og to refleksgrimer på XXL til den nette sum av 150 kr. 🎉
 3. Fôrrom

  Det er utrolig hvor mye man brer om seg når an bare er seg selv og ikke trenger ta hensyn til andre. 😂 Har ikke ryddet for anledningen, sånn ser det ut i min fôrkrok. De dunkene med sånt skrått lokk er veldig kjekke og plassbesparende i forhold til tønner. De med farget lokk er fra Biltema og de helt hvite er fra Ikea. Har vannkran rett til venstre for bildet, det er veldig kjekt.
 4. Stigbøyler til dressur

  Har helt ordinære stigbøyler.
 5. Reell lønn som hovslager?

  Er ikke 1000 kr ganske lav pris for en skoing inkl sko? Avhenger vel av hvor man holder til, men har inntrykk av ofte høyere priser her på Østlandet i alle fall. Jeg har forresten lenger utdanning enn faglærte hovslagere og tjener under 250 kr timen, men har jo noen goder som fast ansatt som man ikke har som selvstendig næringsdrivende med tanke på sykdom f eks.
 6. Forsikring

  Det må da gjensidige vite selv, det er det jo de som bestemmer.
 7. Bilder Fra Turridning!

  Ååh gleder meg til snøen smelter så det går an å komme inn i skogen igjen. 😍
 8. Lettridning eller nedsitting i trav

  Varierer avhengig av hestens styrke og hva jeg skal. Den ene hesten min har kissing spines og tendens til å få øm rygg hvis jeg sitter tungt i salen. På han rir jeg som regel lett, utenom øvelser. Synes sidebevegelsene og samling er lettere å få til når jeg sitter nede. Den andre hesten jeg har hos meg er lett å sitte på og har ikke noen ryggplager. På han sitter jeg mest nede, utenom i oppvarming og nedtraving.
 9. Barbering

  Vet ikke helt, hvis jeg får noen andre til å barbere regner jeg med at de har maskin, men hvis jeg skal gjøre selv er det aktuelt å kjøpe eller kanskje leie.. ikke usannsynlig at jeg må barbere flere ganger på sommerhalvåret, så må vel klare det selv på sikt i alle fall. Men kanskje ikke første gang.
 10. Barbering

  Ja, har tenkt litt på å få noen kyndige til å gjøre det, så jeg ikke somler og gomler unødvendig mye. men en time burde gå på en runde dop, da. Jeg er mest opptatt av at det er funksjonelt, blir det noenlunde pent er det bare bonus. Vel.. jeg får ikke propper i øra på min uten å dope han, så det blir dop. Han synes ingenting som er uvant og utenom rutinen er positivt. 😂 Takk for tips om skjær. Har du en maskin å anbefale? Haha, ja. Ingen er uaktuelt, da kommer jeg aldri til å få barbert så mye som en stripe. Diverse veterinærer har prøvd seg på en stripe her og der i forbindelse med sårstell, intravenøstsetting etc. Foreløpig har ingen klart det.😅
 11. Barbering

  Hvor lang tid bruker dere på å barbere en gang? Må barbere til sommeren og hverken jeg eller hesten har gjort det før. Han er av den hysteriske typen, så jeg må dope med domosedanpasta. Rekker jeg over hele hesten på en tube? regner med å ikke komme til på bein og hode uansett, så det blir bare kropp og forhåpentligvis halsen.
 12. Hei jeg er ny her *splittet fra annen tråd*

  Det krever mye jobb og mye penger. Hvis du lurer på om du skal kjøpe hest er det nok lurt å prøve å være fôrrytter først. Da får du en forsmak uten å ha alt ansvaret. Opprett gjerne en ny tråd hvis du har flere spørsmål om det, denne tråden her handler om noe annet.
 13. Hei jeg er ny her *splittet fra annen tråd*

  Velkommen hit! 😊
 14. Det blir ikke i år i alle fall. Det blåser aldri i den retningen som er inn mot åpningen, så det er forsåvidt ikke behov for det i forhold til vind da.
 15. @MimmiNO for å slippe vannsøl kan du bare kjøpe en sånn "pistol" til å sette på slangen. Da kan du skru på krana men stenge slangen mens du henter hesten. For eksempel en sånn: http://www.biltema.no/no/Fritid/Hage/Vanning/Stralepistol-2000020695/
×