Gå til innhold

Kurre

Medlem+
 • Antall innlegg

  14 546
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  123

Kurre last won the day on June 2

Kurre had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

15 603

Om Kurre

 • Rang
  Ensporet idealist
 • Bursdag 10. juni 1971

Profile Information

 • Kjønn:
  f
 • Fra
  Romedal
 • Hesterase:
  Islandshest

Nylige profilbesøk

1 372 profilvisninger
 1. Kurre

  Spørsmål ang dressurstevne

  Burde være lov det der vil jeg tro. @Mona ?
 2. Kurre

  Hvor tidlig er det tidligste?

  Dette er jo overgrep! Forferdelig trist å se sånt og det av ei som tar hester inn til trening og liksom skal ha greie på og kunne det hun driver med og være et forbilde.Tragisk.
 3. Kurre

  Grovfôr 2018

  Var fra lokalseningen "Østnytt". https://tv.nrk.no/serie/distriktsnyheter-oestnytt/DKOP98091018/10-09-2018
 4. Synes opplegget til Eva høres fornuftig ut.Eneste er at du får jo putte inn tølt også.Skritt/trav/tølt. Mener å huske de gangene jeg har hatt sprøyta hest at jeg holdt meg til korte økter,økte gradvis.Begynte med 10 min/kvarter,økte gradvis med fem minutter hver annen dag.(Nå har jeg sjelden ridd lenger enn 20-25 minutter da bortsett fra på lengere turer) Vær bare veldig obs på hevelse/varme/ujevnhet i bevegelsene/henger på en tøyle etc. Går nok veldig greit dette her
 5. Kurre

  Det siste kjøpte utstyret?

  Der var det mye flott håndarbeid!
 6. Kurre

  Unghest født 2015

  Da fortsatte vi idag. På med utstyr igjen.Nesereim også denne gangen,men veldig slakk. Ut i rundpaddocken og fikk løpe noen runder.Var litt spent på hvprdan hun ville svare på den siden hun ikke ser,men det gikk helt problemfritt.Må ha litt beskjed med toch av pisk på rompa eller lyd,men svarer lett. Så hang Tine over henne et par ganger (jeg er ikke i form til å gjøre sånne krumspring lenger) før hun satte seg opp. Gikk opp et par ganger.Avslappet og fornøyd hest. Neste gang får vi prøve å bevege litt på henne også.Hun gikk et par steg selv nå,men ble ikke bedt om noe. Det som var litt artig var at i går og med en gang vi salte på idag,så tjafset hun veldig med bittet.også med nesereim.Når hun fikk annet å tenke på og ble bedt om å jobbe,så sluttet hun helt.Fullstendig stille i munnen hele tiden også etter Tine hadde gått av og vi gikk tilbake til stallen. Litt billedspam igjen.
 7. Kurre

  Unghest født 2015

  Hun har fått et sår på et frambein,derav bandasjen.
 8. Kurre

  Unghest født 2015

  Egget mitt har blitt stor!!! Idag var første dag med annen "trening" enn stell av bein,bandasjeskift og slikt den gangen øyet gikk og leiing fra a til b. Idag ble hun bundet opp på gangen inne (bor på utegang sammen med venninner og søstre),børstet litt på,fikk på hodelag og sal og leid på ridebanen. Tok det som en proff og leet ikke på et øre annet enn at sånn der bitt var nå litt ekkel tog unødvendig da faktisk. Ett øye ingen hindring for SuperEgget! Tine var hjelper og fotograf. Beklager spammen,men jeg er litt stolt av henne ❤️
 9. Kurre

  Grovfôr 2018

  Helt klart gått for det tørre.Såpass vått vil du også fort slite siden du har såpass lite hest.Da kan det blir dårlig før du rekker å fore opp ballen.
 10. Kurre

  Dressurvideoer

  Trist. Husker hun var og prøvde gamle hesten min da jeg skulle selge.Likte ikke det jeg så,så jeg solgte billig til ei venninne istedet.
 11. Kurre

  Rettigheter når selger trekker seg

  Forbrukerrådet. Om du virkelig vil da...det blir fort mye dritt av sånt.
 12. Kurre

  Rettigheter når selger trekker seg

  Muntlig avtale er like bindene som skriftlig...men det er egentlig bare bullshit,for det blir ord mot ord,så du får faktisk ikke gjort en dritt.Desverre.
 13. Høres langt mer sannsynelig ut.Hadde krevd at det ble fjernet jeg.Uansett hva de påstår.
 14. Hos Kari i Folldal hadde vi jo møkkakjelleren under stallen og den var dønn tom da hun overtok og ble tømt hver gang det ble for mye i den og der var det da ingen problemer.Skulle vel tro at om det ble noe problemer pga av kulde i tom kjeller hadde man merket det der...
 15. Kurre

  Grovfôr 2018

  Havre er vel gjerne regnet som det beste for hest,men endel liker gjerne smaken av bygg bedre.Der kan dog aksene være et problem (så noen gufne bilder på face der de hadde satt seg fast inne i munnen på en...) Hvete anbefales ikke,da den kan reagere i fordøyelsesn til hesten og gi forstoppelse. Jeg har alltid hørt at ammoniakkbehandlet skal man ligge unna til hest,men endel bruker det jo og er veldig fornøyd.Har også lest både den ene og den andre anbefalingen fra fagfolk,så....ja.ALltid hørt tidligere at det var for ku og at hest uansett ikke kan nyttegjøre seg halm,men mulig jeg tar feil.
×