Gå til innhold

Kurre

Medlem
 • Antall innlegg

  9 739
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  125

Kurre last won the day on November 23 2018

Kurre had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

15 248

Om Kurre

 • Rang
  Ensporet idealist
 • Bursdag 10. juni 1971

Profile Information

 • Kjønn:
  f
 • Fra
  Romedal
 • Hesterase:
  Islandshest

Nylige profilbesøk

1 445 profilvisninger
 1. Kurre

  Feltritt snikksnakk

  Klok mann.Godt skrevet!
 2. Kurre

  Forsikring

  Var borti islandshest som der ble tatt ut bruksverdiforsikring på som senere konkurrerte i NM i Mounted games.Den startet også uoffosielle gangartstevner uten at vi greide å finne en bestemmelse som stoppet den.
 3. Kurre

  Forsikring

  Fått igjen på livsforsikring ved kolikk.Fkk igjen på livs ved brudd.tok tid før det ble oppdaget hva det var,så hesten sto en god stund på klinikk.Fikk dekket det også.Ingen spørsmål stilt da den ble avlivet.Kjapt og greit oppgjør,men dette er endel år siden,så ting har nok endret seg mye siden det.
 4. Kurre

  Påkjørt hest

  Jeg fikk sparket inn døra på bilen min av hest som ble leid.Jeg måtte dekke skadene på bilen min selv. I dette tilfelle,bileiers forsikring dekker bilens skader,hestens forsikring dekker hestens skader.
 5. Kurre

  God jakke mot regn over tid

  Når jeg holdt kurs ute i ekstremdrittvær brukte jeg stort sett varmedress med oljehyre på utsiden.Brukte ikke underdelen på oljehyra da,men var eneste som holdt meg varm nok og tørr nok. Eller jeg hadde med meg to varmedresser og byttet i pausen. Brukte også skikkelig regnhatt (oljehyrehatt). Det holdt til sånn rett rundt 0 vær med pøsregn eller sludd ved undervisning fra 9 til 18 med pause på midten.
 6. Kurre

  Dressurprat

  Så vel ganske stor ut under rytter,men ikke så voldsom når han er oppstilit.
 7. Kurre

  Dressurprat

  Gamle Rummenigge som S iv M orberg red (ble solgt til en junior etterhvert) hadde også sånn helt ekstrem nakke.Han var også helt vanlig varmblods ridehest.Så helt sært ut når han ikke ble ridd.
 8. Kurre

  Det siste kjøpte utstyret?

  Redback sko i litt større størrelse,så jeg får plass til tjukke sokker.Rhino utedekken med varilayer.Amigo lærgrime.Mountain Horse polar breeches.Hrimnir ridebukser.Top reiter soft shell pocket.Kingsland piquet. Fikk omsider brukt opp resten av gavekortet
 9. Kurre

  Tøltende Nordlandshester

  Jeg vil gjerne ha meg frabedt at det at jeg etterlyser bevis for tøltende nordlandshest vil si at jeg snakker dritt om dem.Jeg har ikke nevnt noe "drittpreik" i en eneste setning her.Alt jeg leter etter er et evt bevis for noe jeg mener er en hardnakket myte.hvordan du kan vri det til "drittpreik" ser jeg virkelig ikke.
 10. Kurre

  Tøltende Nordlandshester

  Der var det ja
 11. Kurre

  Tøltende Nordlandshester

  Veksler fra firtaktig trav uten svev til noen få steg mer ren firtakt.Røska opp heller lite vakkert.Er vel på samme vis den i sin tid ble tøltsatt den fjordingen som ble presentert med bilde der...
 12. Kurre

  Tøltende Nordlandshester

  Jeg har (atter en gang) havnet oppi en diskusjon om tøltende Nordlandshester Spørsmålet er finnes de? Og om de finnes,hvor er beviset for det? Så da spør jeg her også jeg.Er det noen som har en filmsnutt? Et bilde? En gentest med et lite A-gen i? Noe? Eller er det som jeg hevder en hardnakket myte blant NLfolk?
 13. Kurre

  Geysir-salene

  Hadde den vanlige Golden til islandshest. Helt ålreit.Ikke min drømmesal,men trivdes godt nok i den.Bra kvalitet på lær og sømmer.Ganske åpen.Jeg trives med den typen saler,men vil tro den oppleves som veldig åpen om man vil ha mer "vanlig" dressursal. Byttet den ut da jeg pensjonerte hesten den passet på.
 14. Kurre

  Utstyrstråden

  Husker vi brukte dem på et par løpshester (galopp) når de hang veldig på den ene tøylen i løp.Skulle tro verden hadde gått videre siden den gang,men tydeligvis ikke.
 15. Kurre

  Unghest født 2016

  Idag har jeg faktisk gjort noe med "Vikki" Hun går jo normalt bare sammen med flokken og eter,men i går tok vi henne inn,satte henne på stall og der sto hun (og hadde det aldeles grusomt i flg henne selv) frem til idag tidlig.Da dro vi til Dr Dyregod på klinikk og fikk omsider ut ulvetennene.Hjemmeveterinæren har sett på dem både i fjor og tidlig i høst.I fjor ville han se om de kanskje ble lettere å få ut i år,men de satt like håpløst (om ikke verre) så da ble det klinikk. 1,5 time tok det,men nå er hun ulvetannfri. Står inne til i morgen og får smertestillende,så er det ut til gjengen og det gode livet i rundballen igjen. Bortsett fra litt masete på boksen har hun oppført seg som en perle.Høflig å leie på (den er ikke akkurat voldsomt leietemt) rett på hengeren begge ganger og grei på klinikken.Mor fornøyd.
×