Gå til innhold

Kurre

Medlem+
 • Antall innlegg

  14 307
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  123

Kurre last won the day on June 2

Kurre had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

15 458

Om Kurre

 • Rang
  Ensporet idealist
 • Bursdag 10. juni 1971

Profile Information

 • Kjønn:
  f
 • Fra
  Romedal
 • Hesterase:
  Islandshest

Nylige profilbesøk

1 306 profilvisninger
 1. Kurre

  EF-føll 2018

  Svart med bles Ingen hvite bein.
 2. Kurre

  EF-føll 2018

  Svart.
 3. Kurre

  EF-føll 2018

  Begynner å bli sånn Tustefaktor på de hodebildene der du
 4. Kurre

  Unghest født 2013

  Aldri leid og sjelden jeg gadd ha med meg håndhest. Dro ut med andre på tur.I starten bak,så på siden og foran.Så ,tja,bare rir man.Passer på at ting fungerer godt nok på bane,at man har sving og brems (og gass) og så ut på tur. Nå har jeg heldigvis aldri hatt hester med spesielle traumer for trafikk,men vi har jo hatt noen spennende stunder på veien,men litt må man faktisk regne med med babyhest er jeg redd.
 5. Kurre

  EF-føll 2018

  Lekkert føll Jeg også,hele Blackfamilien har jo verdensromnavn.
 6. Kurre

  Det siste kjøpte utstyret?

  Genialt gøy!!
 7. Kurre

  Det siste kjøpte utstyret?

  Den fungerer. Veldig moro å se smått desperate hester bli dønn rolige og ikke slå med halen engang etter de har blitt sprutet på.
 8. Kurre

  Det siste kjøpte utstyret?

  Boettdekken.
 9. Kurre

  Ulik størrelse på hovene

  Min ene er sånn nå (den gamle med sko) Hun fikk et kraftig bakterieangrep i ene framhoven da hun gikk skoløs i forbindelse med drektigheten og føllet i forfjor.Måtte tas mye av for å få det vekk og hele hoven "kolapset". Nå er det mindre enn ikke noe drakter der og den er lang og flå. Løsningen var å sko den ofte,gjerne hver 4-5 uke og korte inn så godt det går og jobbe med å få drakter på den igjen. Siden hovslageren min ga faen i å komme etter siste skoingen,så ser hun nå veldig ille ut igjen,men det var på rett vei. Kan jo ikke gå sånn,for det blir skjeiv belastning,forskjell i overrullingen og overbelastning av andre forbeinet ser det ut til.
 10. Kurre

  Dressurprat

  Rygging i 8-tall ligger noen hakk over det jeg har drevet med gitt! Synes jeg var god da jeg rygget en sånn Westernøvelse en gang jeg
 11. Kurre

  Dressurprat

  Sjenkel litt tilbake.Letter litt i setet.Liten parade i tøylen. Styrer retningen med sjenkel. Ikke at jeg noensinne har rygget mye med de små hårete,men brukt samme teknikken på dem og på de store brune.
 12. Kurre

  Polyneuropati - en infotråd

  Herregud for et mareritt. Alfa og omega er jo å få dem vekk fra det grovfôret de står på når de blir syke,så skjønner fortvilelsen.Som Elisabeth sier,hva med å kjøpe eget høy? Det er jo høy å få tak i der ute nå. Ellers hadde jeg nok heller tatt sjansen på forfangen hest og sluppet på beite.Er jo slett ikke alle hester som blir forfangne av å bli sluppet på litt for heftig beite.
 13. Kurre

  Utstyrstråden

  Høøks hadde noen kjempegode.Satt som et skudd og helt supre.Billige var de også,men de har gått ut av produksjon.
 14. Kurre

  Avl-snikksnakk!

  Utefølling er jo ofte å foretrekke når været er bra.God plass.Mindre risiko for skader Faktisk mindre infeksjonsrisiko for føllet. Så helst ute,men adskilt fra flokk.Og absolutt overvåket om det er mulig.
 15. Kurre

  Avl-snikksnakk!

  Det går jo stort sett bra.Er bare så tragisk de gangene det ikke gjør det og jeg har aldri vært villig til å ta den sjangsen. Om man vet så man kan være der,så er det jo greit,men desverre så er det jo slett ikke alltid like lett.
×