Gå til innhold

Kurre

Medlem+
 • Antall innlegg

  14 110
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  119

Kurre last won the day on January 23

Kurre had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

15 274

Om Kurre

 • Rang
  Ensporet idealist
 • Bursdag 10. juni 1971

Profile Information

 • Kjønn:
  f
 • Fra
  Romedal
 • Hesterase:
  Islandshest

Nylige profilbesøk

1 215 profilvisninger
 1. Det siste kjøpte utstyret?

  Nye Redbacks på salg.Bestilt for lenge siden,men omsider fått hentet dem nå.Meeeeget fornøyd
 2. Hoppe og føll på henger

  Når jeg har kjørt med sånne med to små bommer har jeg satt lemmen til siden istedetfor å ta den helt ut.
 3. Dressurprat

  Synes stort sett at veldig sterke ryttre er de vanskeligeste å undervise,for de bruker gjerne styrken feil. Når de spenner en muskel blir det så veldig.Og tar de en parade blir det så veldig.De er ofte lite bevisste på hvor sterke de er og hvordan styre den styrken. Jeg er en helt utrolig pingle,men var faktisk ikke så verst til å ri da jeg var aktiv.Sterk ryggmuskulatur hadde jeg,men ellers temmelig håpløs.Hadde riding dreid seg om styrke hadde jeg vært komplett håpløs til det meste. Når det skal sies så er jeg også verdens stiveste person og har undervist spreke yogadamer som ikke har fått det til i det hele tatt,så jeg nekter å gå med på at det handler om så mye smidighet heller jeg da...Teknikk og følelse og timing.Da kommer man et godt stykke på vei.
 4. Bildetråd Feltritt

  Har utrolig gode minner fra den tiden.Kjempemiljø med masse trivelig folk og godt samhold.Var jo ikke det største miljøet og vi traff jo alltid hverandre på alle stevnene for alle startet jo det som var å oppdrive. Mye dyktige hestefolk og flinke og fine ryttere.ABsolutt beste mijøet jeg har vært i tror jeg,med jevnt over best kunnskap på hest sånn over linja. Ikke at jeg skal klage på det jeg er i nå,utrolig mye fine folk og moro,men blant feltrittsfolket var det rett og slett mer kunnskap om hest.Mer grunnleggende i bunnen. Var et supert hinder og hestene hoppet det faktisk veldig godt.Stort og massivt,så ga en god følelse i luften,men temmelig tøft å ri på første gangene ja.
 5. Bildetråd Feltritt

  Desverre.Tror jeg har noen gamle bilder derfra i ett eller annet fotoalbum,så får se om jeg får lett dem frem og tatt bilder av dem igjen en gang.Blir jo ikke bra da...De hadde noen fine hinder.Et aldeles lekkert et som het "skisportens vugge" i den klassen som den gangen het "Lett",nå er det vel middels...1,10 var det i allefall. En diger vugge med et par avære ski i kryss forran.Kjempetøft. Jeg gikk skikkelig på huet ned ned/oppsprangene en gang.Dumme dyret jeg red ombestemte seg i siste øyeblikk og ville ikke hoppe ned,men prøvde å dra seg tilbake igjen.Gikk ikke så bra,så vi tok salto ned begge trinnene.Samme som du har bilde av der du hopper opp
 6. Bildetråd Feltritt

  Var kjempefin bane på Rauland en gang. Jeg red flere stevner der også NM på midten av 90tallet
 7. Det siste kjøpte utstyret?

  Ikke nå som du skaffer deg skikkelig type hest vettu Da holder det med en god islandssal da
 8. Dekor til hestehenger

  Så lenge duckfacen sitter på en tøltende islandshest er jeg all in @Siv
 9. Dekor til hestehenger

  Klart du gjør.Du er jo ikke blitt dum selv om du er litt på feil spor for tiden
 10. Dekor til hestehenger

  Du er bare helt feil du Det håper jeg.Du kan da ikke fortsette med denne feilridingen!
 11. Dekor til hestehenger

  Fin...til å være storbrunlogo.Jeg synes jo du burde hatt en som gikk skikkelige gangarter
 12. Aldri gjort...Heldigvis aldri skjedd noe,men red stort sett alene både på tur og på stalene jeg har vært og på tider det var bare meg der,så burde nok kanskje tenkt over. Hadde stort sett med telefon da,men det hjelper jo lite om man mister bevisstheten ja.
 13. Hestens reaksjon på press

  Min utheving. Joda,det finnes ryttere som synes det er mest behagelig å ri med en 2-4 kg trykk i hver tøyle og definerer det som at hesten "suger godt til bittet". Har en god venninne som også rir islandshest og vi blir alri enige om hva som er "greit trykk" i tøylen.De hestene hun liker å ri på anser jeg som betongklumper.Hun synes det jeg mener er behagelig som "hysteriske i kjeften".
 14. Hestens reaksjon på press

  Ridd veldig få hester som fungerer på uleddet,Synes stort sett alle blir stumme og døde i munnen.Tror jeg hadde gjort et forsøk med noe med ledd på,men som kanskje er mer stabilt enn det du har forsøkt. Et med lock up feks. Ellers er jeg mest glad i enkelt,tynt todelt trinse,men er jo ikke alle som fungerer på det.
 15. Skosnakk

  Jepp
×