Gå til innhold

LisaFi

Medlem+
 • Antall innlegg

  13 149
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  194

LisaFi last won the day on September 22

LisaFi had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

16 170

Om LisaFi

 • Rang
  Gamp

Profile Information

 • Kjønn:
  u

Nylige profilbesøk

1 387 profilvisninger
 1. LisaFi

  Det siste kjøpte utstyret?

  De har endel av sortimentet til Horze. Greit å innom der hvis man bare skal ha noe sånn bruksting.
 2. LisaFi

  Det siste kjøpte utstyret?

  FK har utvida hestesortimentet mye. Delt opp i tre forskjellige serier såvidt jeg forstår. En «basic», en til høyenergihester og en til «de som egentlig ikke burde hatt kraftfor». Eller noe sånt
 3. LisaFi

  Det siste kjøpte utstyret?

  Facebook? 😅 var ei som måtte avlive og hadde mye nykjøpt til overs. var sorter jeg bruker uansett.
 4. LisaFi

  Det siste kjøpte utstyret?

  Veeel. Lillemor har fått ny lilla grime og skikkelig tømmekjøringsgjord. Og kjøpt noe kraftfor etc på fb, ca halv pris
 5. LisaFi

  Spørsmål ang dressurstevne

  Det er ikke begrensninger på sånt såvidt jeg vet. synes det var fint!
 6. LisaFi

  Ridebukse-tråden

  Høøks har salg på JH kolleksjonen nå, var flere svarte der. Hvis man kan innom og prøve (og slipper å gamble på størrelseskaoset 🙄) kan man kanskje finne noe der?
 7. LisaFi

  Hvor ofte treningsfri?

  Jeg synes at jeg trener med såpass lav intensitet nå at behov for fri for restitusjonens del utgår. Mer min fritid som begrenser det. Nå når toåringen skal begynne å jobbe er heller ikke belastningen stor, så der er det også mer det å ikke slite den ut mentalt som står i fokus. Hvis jeg hadde stått på et ridesenter med begrensede utemuligheter (tid, plass, ikke kupert osv) ville jeg ansett det somnenda viktigere å holde hesten i gang med f.eks skritting også på «fridager». Når vi hadde travhester gikk de gjerne både en times tid i skrittemaskin intillegg til luftegård på fridager.
 8. LisaFi

  Hvor tidlig er det tidligste?

  De tror nok at de skal skaffe seg et fortrinn med å starte tidligere tenker jeg. Lite kunnskap om hest sånn adferdmessig og lite kunnskap om vokst, belastningsmessig etc ligger nok til grunn.
 9. LisaFi

  Hvor tidlig er det tidligste?

  Ja, så det nå, hvem pålegget kom fra. Men for en hestesport som er kjent for å starte tidlig, pålegger sine medlemmer å holde igjen litt så burde det være nokså styrende for MT i andre saker også, får vi håpe.
 10. LisaFi

  Hvor tidlig er det tidligste?

  Riktig. Jeg er nok litt forvirret av de nye lisensbestemmelsene ennå. 😎 Men hvis han har fått pålegg så bør vel hun her får det også. DNT ja, de har vel ikke myndighet som MT. Hm. Kred til DNT da.
 11. LisaFi

  Hvor tidlig er det tidligste?

  Var vel en historie med en travtrener som begynte VEL tidlig nå nylig. Han fikk faktisk pålegg om å vente med dem mener jeg. Noen som kjenner til? Sørlandet tror jeg.
 12. LisaFi

  Hvor tidlig er det tidligste?

  Jeg tror hun får MT på døra jeg. Så får hun prøve å forsvare det hun driver med opp mot lovteksten. Tror hun skal slite.
 13. LisaFi

  Hvor tidlig er det tidligste?

  Det står vel i dyrevelferdslova at dyr ikke skal lide i utrengsmål. I mine øyne må dette være ulovlig. Skjønner godt man fjerner bevis hvis det begynner å gå opp for en hva man har gjort. Bit late though, når halve Norge har sett det.
×