Gå til innhold

LisaFi

Medlem+
 • Antall innlegg

  13 592
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  210

LisaFi last won the day on January 1

LisaFi had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

16 721

Om LisaFi

 • Rang
  Gamp

Profile Information

 • Kjønn:
  u

Nylige profilbesøk

1 459 profilvisninger
 1. LisaFi

  BE og B96

  B96 er ganske ubrukelig i hestesammenheng i mine øyne da. Men det har jeg vel ytret før. Å trekke med en «litt liten» bil spesielt på vinterføre håper jeg folk avstår fra, hvertfall med bevegelig last. Å kjøre faststroppa død last er noe helt annet.
 2. LisaFi

  BE og B96

  Tillatt totalvekt.
 3. LisaFi

  Finne utstyr hjelpen!

  Noen andre enn høøks som har innspenningstøyler med gummivevstrikk og ikke sånn gummiring? Gjerne syntetisk? Høøks har ikke inne..
 4. LisaFi

  Finne utstyr hjelpen!

  Motivasjon for å endre på ting der ja! 😂
 5. LisaFi

  Kan noen hjelpe meg?:(

  Hvis de har i butikken ordner de nok hvis du forklarer problemet. Evt ring en annen butikk som har inne. Trondheim er også greie.
 6. LisaFi

  Kan noen hjelpe meg?:(

  Ring til Skedsmo, så ordner de.
 7. LisaFi

  Gode hovprodukter?

  Nei, jermin er Norgesfor sitt produkt. Jeg kjøper på mølla på Moelven (strand brenneri) .
 8. LisaFi

  Gode hovprodukter?

  Ikke egentlig et hovprodukt, men jeg bruker dette, bra høver på mine. Men de har nok det genetisk også. http://jermin.no/produkter/jerminhestepellets.html
 9. LisaFi

  Vil ri..Bedre

  Minst mulig 😅. Hvis du tar i for mye selv spretter man som oftest både for langt opp og ut av takt.
 10. LisaFi

  Dressurvideoer

  Jeg får ikke opp videoene jeg.
 11. LisaFi

  Vil ri..Bedre

  Hvis du vil trave på tur er det en fordel å lære seg å ri lett. Da sitter man nede et steg, og lar hesten løfte seg litt opp av salen med et steg, så det blir litt «opp-ned-opp-ned». Det er mer behagelig både for deg og hesten. Etterhvert kan man lære seg å kontrollere hvor fort hesten traver med tempoet man rir lett i, dvs man kan holde igjen og ri litt sakte. Det kan være lurt å ta noen timer på longe (hesten kontrolleres i langt tau av en på bakken) for å få tips og råd om hvordan du skal kontrollere egen kropp for å finne rytmen i de raskeste gangartene. Ridning er en snedig kombinasjon av å være sterk i noen muskler i kroppen og lære å slappe av i andre muskler på samme tid. Krever både koordinasjon og styrke med andre ord, og en god del timing.
 12. LisaFi

  RIDEHALL- snikksnakk

  Vesentlig ja. Forrige vinter friskt i minne. 😱
 13. LisaFi

  Vis meg ditt favoritt hodelag

  Ja, det utgår uansett hvis det skal være til konkurransebruk. Vil heller longere i noe mer solid også. Men ser at høøks har flere utgaver av konkurranseversjonen også nå.
 14. LisaFi

  Vis meg ditt favoritt hodelag

  Hvilkem micklemutgave har de smaleste reimene, spesielt nesereim? Alt ser så stort ut på min nette lille dame.
 15. LisaFi

  RIDEHALL- snikksnakk

  Ecotrack i Hippodromen. Filt og kvartssand. Enig i at hester som ikke er vant kan fremstå som litt snublete. Men den er støvfri, og det går seg som oftest til med snublinga. Rir ikke så ofte på det at jeg kan uttale meg om halthet osv. Hippodromen er jo en steikdyr ridehall, 20x60 med tribuner, garderober etc og isolert så det er ca ti grader inni der gjennom vinteren. Men den er ikke satt opp i klubbregi, men i samarbeid mellom Stavsplassen og Øyer kommune. Det er kommunen som eier hallen og klubben får kjøpe kort til rabatterte priser. Mener det fortsatt er 1500,- i året for klubbens medlemmer, mer for andre. Hallen er stengt når den er utleid til andre arrangementer og dem er det noen av gjennom året.
×