Gå til innhold

Martine og Rosarno

Medlem
 • Antall innlegg

  550
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

Martine og Rosarno last won the day on May 19 2016

Martine og Rosarno had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

1 041

Om Martine og Rosarno

 • Rang
  Innridd

Profile Information

 • Kjønn:
  kvinne
 • Fra
  Drammen
 • Hesterase:
  Dansk Varmblod/P.R.E
 • Gren:
  Dressur

Nylige profilbesøk

595 profilvisninger
 1. For meg er det helt fjernt å sette en fasit på ridning når det er så utrolig stor forskjell på hester både fysisk og psykisk. Tror mange hester vil fungere godt i begge retninger, og mange hester fungere dårlig i begge retninger. Det er jo så stor forskjell mellom raser og individer. Jeg tror mange av de korte, kvikke typene kan ha godt av A2R i ulik grad og de lengre mer elastiske stortgående hestene kan ofte fungere bedre i andre enden. Også er det ikke nødvendigvis sort/hvit, men mange hester som fungerer best i gråsonen mellomde to endene.
 2. I og med at jeg var gravid mesteparten av 2018, hadde jeg ikke andre mål enn å holde Rosarno nogenlunde ved like i kondisjon og styrke. Vi fikk til litt mer enn det og debuterte i vår første VA (inter A) 10 uker før termin 😁 I år håper jeg å komme ut i de ordentlige grandprix klassene og ri senior NM for første gang
 3. Har ridd 3 helgekurs tidligere. Er vel et par år siden sist. Var ganske fornøyd. Men synes på ingen måte det er verdt 1500. Han tok 800 når han underviste hos Siril. Plutselig gikk han opp til det dobbelte helt uten videre.
 4. Jeg har begynt å jobbe Rosarno litt i lange tøyler de siste ukene. Jobbet mye med LT på lippizzaneren jeg hadde for noen år siden og gikk endel kurser, men har ikke brukt det på flere år. Har dere som bruker dette gjevnlig lyst til å legge ut noen videosnutter? Jeg trenger inspirasjon også er det så kjekt å se hvordan dere som er litt rutinerte i dette jobber hestene
 5. Det skjønner jeg! Det går veldig bra med oss! Kjempe hyggelig ny tilværelse😊Hvordan går det med dere?
 6. Dere ser smashing ut!! 🤩😍
 7. Noen småklipp fra gårdsdagens trim. Veldig glad jeg har vært så bra form at jeg har kunnet holde Rosarno i gang hele graviditeten selv om han går litt roligere nå de siste ukene. Bare noen få uker igjen nå så får vi hilse på lille frøkna
 8. Det skjønner jeg! Når har du termin igjen? Jeg tenkte jeg skulle få kjetil til å ta over tøylene noen dager i uken når jeg ikke får ridd mer. Da blir rosarno stående på stallen så det blir veldig kjekt.
 9. Så spennende Silje Høres ut som du har fikset en bra ordning. Greit å ikke bare sende de bort på beite for å bli tykke også. Da blir det jo bare enda hardere å komme i gang igjen etter fødselen også..
 10. Interessant diskusjon. Jeg legger også sjenkel tilbake. Synes det er veldig vanskelig å sette ord på hva jeg gjør med setet, da det går så automatisk og jeg ikke har tenkt så mye over det før. Skal kjenne etter når jeg rir i morgen Fikk høre en gang i tiden at man skal tenke man sykler baklengs. Egentlig en litt artig sammenligning. Jeg tror hestene er veldig tilpasningsdyktige til ulike beskjeder. Tror ofte det er litt med rygging som i changementer, at det er ganske personlig fra rytter til rytter.
 11. Jeg har det med å knekke i venstre håndledd, sitter fort over til venstre side og hendene kan snike seg litt for høyt opp (særlig i samling i travet). Ikke lett å rette opp når det er så innarbeidet i kroppen!
 12. Min har veldig korthåret vinterpels. Tror de veldig effektive dingsene fungerer bedre på hester med litt skikkelig vinterpels. Jeg synes rundbørste er best. Børster over hele hesten for å løsne på hårene og tar equigroomer etterpå for å ta av de løse hårene og børster over med en myk børste til slutt for å få av alt flasset/støvet.
 13. Jeg tenker at alderen begynner å påvirke prisen negativt når den er 13 år og eldre. Skal man kjøpe en ridehest utdannet feks. prix st. georg nivå ville jeg betalt betraktlig mer for en hest i 8-12 års alderen enn 13-16 år.
×
×
 • Opprett ny...