Gå til innhold

Hanne&SiljanGutten

Medlem
 • Antall innlegg

  1 092
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  3

Hanne&SiljanGutten last won the day on October 7 2017

Hanne&SiljanGutten had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

1 793

Om Hanne&SiljanGutten

 • Rang
  Innridd
 • Bursdag March 12

Profile Information

 • Kjønn:
  u
 • Hesterase:
  Kaldblodstraver
 • Gren:
  Dressur/sprang/kjøring/tur

Nylige profilbesøk

836 profilvisninger
 1. Hanne&SiljanGutten

  Salmonellautbrudd, berørt? Ikke?

  Siljan står på Sundby rehabiliteringssenter for øyeblikket. Hadde ganske panikken da jeg fikk vite at de var båndlagt forrige uke, men etter litt snakkis med folkene der skjønte jeg fort at jeg egentlig ikke trengte å bekymre meg. Sjansen for smitte var liiiten. Nå har de fått svar om at prøvene var negative og stallen er åpnet igjen.
 2. Hanne&SiljanGutten

  Bilder i dressur

  Jeg red faktisk her forleden! En stallvenninne sin. Red henne en del da vi sto på stall sammen for 5 år siden, men nå står jeg og Siljan et annet sted så da har jeg ikke sittet på henne på noen år før denne uken. Var veldig kjekt, selv om hun er blitt en del eldre og stivere. Hun holder seg dog godt for alderen og blir holdt fint i gang. Skal prøve å få ridd henne litt jevnlig nå. 😊 godt å få ridd litt. Fikk ikke så mange bilder fra sist økt, men kanskje blir det flere fremover! Håper på noen bilder av meg og Siljan om ikke altfor lenge også. ❤️ (roser)
 3. Hanne&SiljanGutten

  Det siste kjøpte utstyret?

  Nytt rambodekken 😄 https://www.horze.no/svettedekken-og-fleecedekken/horseware-rambo-airmax-svettedekken-med-ny-frontlukking/320375.html?color=BL%2FOR%2FBL Ny lærgrime https://www.horze.no/grimer/horseware-amigo-polstret-grime/301882.html?color=BL Noen svarte fleecebandasjer Rambogrime i gold/black/red siden jeg nå har en del rambodekken i den fargen: https://www.horze.no/grimer/horseware-rambo-polstret-grime/301920.html?color=DG%2FSI%2FRPI
 4. Skal selge en del sett med dressursjabraker + matchende bandasjer. Legger ved finnlinken. Alle sjabrakene er dressur og str. full. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=118186729&fks=118186729
 5. Hanne&SiljanGutten

  Foring av fjordhesten din

  Garlina får h3 ensilage. 4kg til kvelds, 2kg til frokost og 3kg til middag. Hun fikk litt mindre ensilage da hun var på mer akutt slanking, men nå er hun blitt veldig fin så da har jeg gått opp litt. Hun har enda noen kg for mye, men går fort ned i vekt så hun vil få mer grovfor etterhvert. Når hun er helt der jeg vil hun skal være, skal hun få ca 12kg grovfor for dagen. Utenom det får hun 5dl betfiber, vitaminer og salt. Hun er mer enn sprek nok, og trenger ikke noe kraftfor utenom betfiberen. Men får så klart masse gulrøtter og epler. 😃 Hoppe, 8år, skal muligens et par uker på beite i sommer fordi hun fortjener det. Ang. trening er det veldig relativt hva folk mener er middels/hard trening. Jeg vil si hun går ganske mye, og trenes som regel med Siljan som går i hard trening. 😊
 6. Hanne&SiljanGutten

  Noen som har ung fjordhest til salgs?

  Har funnet meg fjordhest, men tusen takk for svar! 😊😊
 7. Hanne&SiljanGutten

  Fjordhesten

  Litt mer Garlina-spam. Første gang vi prøver oss på litt kjøring i banen, syns det gikk ganske fint. Super lydhør, og masse motor. Var ikke nødvendig å ha med pisk hvert fall!
 8. Hanne&SiljanGutten

  Fjordhesten

  Det ble ikke sprangtrening på oss forrige uke pga kiropraktorbehandling havnet på samme dag. Får se om vi får vært med denne uken i stedet! En venninne tok et par bilder da vi slapp Garlina og hennes hest på banen i dag. Hun begynner virkelig å bli slank. Utrolig hvor fort det har gått, jeg er så fornøyd med henne! 😊
 9. Hanne&SiljanGutten

  Å ri med hund på tur.

  Jeg har ofte med meg "mine" (min søster sine 2, og min svigermor sin ene) 3 på tur. Både på kjøretur og ridetur. 2 labradorer og 1 rottweiler. Vi har løyper rett fra stallen, så de går løs hele veien. Hvis vi går i bilveien har jeg de selvfølgelig i bånd. De virkelig elsker det! Og jeg elsker det. De har alle tre vært med fra de var valp, og har lært seg gode rutiner uansett om det er skritt, trav eller galopp. 😊 Eldste er 3, så en på 2,5 og rottweileren på rett over ett år så de er enda unge og veldig lekne. Perfekt med gode turer med Siljan da! Skal se om jeg finner bilder, har mest filmer.
 10. Hanne&SiljanGutten

  Fjordhesten

  Ja, tenkte det! (Hvis vi kommer med på en av timene ) Mulig vi bare blir med på oppvarmingen, siden hun aldri har vært med på sprangtrening før eller har hoppet før. Gøy dere er med da! Er jo gøy med variasjon uansett
 11. Hanne&SiljanGutten

  Fjordhesten

  Tusen takk, veldig kjekt å lese! Ja, skal få lagt ut ridefilm etterhvert, men per nå er hun helt grønn og vi har kun vært på en eneste dressurtrening. Vår første forsåvidt, hun har aldri vært på en dressurtrening før, hehe. Hun var dog veldig flink. Nå øver vi egentlig mest bare på å ri rundt på firkantsporet, storvolter osv. Og å lære hun å galoppere. Så det går mest i firkanspor der òg. Dessverre har det vært mye frost nå, så blitt mest treningsturer i snøen på oss, og lite ridebane (altfor hard bane), men det hjelper på fedmen med galoppintervaller og være med på tøm bak Siljan i snøen altså! Hun er kommet i form på rekordfart. Skal på vår første sprangtrening på torsdag, det blir spennende. Det har hun aldri vært med på før heller, så det blir nok bare bomarbeid. Gøy uansett, og tror det kan hjelpe mye på galoppen.
 12. Hanne&SiljanGutten

  Fjordhesten

  Søte Garlinamor har slanket seg myye siden hun kom og begynner å bli veldig fin syns jeg. Er enda en del kilo som skal vekk, men hun kommer seg. Er en utrolig fin hest å holde på med, både når vi kjører og rir. Myyye motor, er helt imponert over det sinnsyke pågangsmotet hennes. Kjempegøy! video-1516303634.mp4 Søren, var ikke så lett å få lagt med video som jeg trodde..
 13. Hanne&SiljanGutten

  Hvilket kraftfòr foretrekker du - og hvorfor?

  Noen som har erfaringer med St. Hippolyt å komme med? Nå har jeg ikke noe spesiell kraftfortype jeg lurer på, mer sånn generelt. Jeg lurer litt på å bytte kraftfor til Siljusen, og har sendt litt mailer til forskjellige forhandler om å få forslag til fôrplan. Bare for å se litt, før jeg bestemmer meg for noe som helst.
 14. Hanne&SiljanGutten

  Kaldblodsen

  Snart ett år siden denne tråden har blitt oppdatert! På tide med en oppdatering med bilder av disse fine kalde Siljan er blitt 18 år nå (19 over nyttår, men egentlig 22.mai. haha), men like sprek som alltid merker ikke noe til alderen, han er sprek, blid og fornøyd så vi trener på. Bortsett fra at han må klippes igjen snart (er ikke glad i bamsevinterpels, haha), så er jeg ganske fornøyd med holdet hans og tenker at han skal holde seg fin i minst 10 år til! De første to bildene er fra longeringsøkten vi hadde i går.
 15. Hanne&SiljanGutten

  Lymfangitt

  Tusen hjertelig takk for mange gode svar! Deres tips kommer veldig godt med 😃 Hevelsen gikk godt ned etter tur i dag, på utsiden av foten (og senen), men hun er fortsatt veldig hoven på innsiden. Er det normalt? Hadde jo trodd den kom til å gå ned rundt hele foten... Har lagt på animalintex nå, det skal hun stå med i natt.
×