Gå til innhold

Hanne&SiljanGutten

Medlem
 • Antall innlegg

  572
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  5

Hanne&SiljanGutten last won the day on January 16

Hanne&SiljanGutten had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

1 827

Om Hanne&SiljanGutten

 • Rang
  Innridd
 • Bursdag March 12

Profile Information

 • Kjønn:
  u
 • Hesterase:
  Kaldblodstraver
 • Gren:
  Dressur/sprang/kjøring/tur

Nylige profilbesøk

993 profilvisninger
 1. Tusen takk, Lisa!! Han har litt ekstra sånn i forhold til at jeg er veldig nøye på vekten, men han har fått mer muskler rundt skuldrene spesielt i det siste, så han ser litt mer bøff ut pga det også. Syns generelt han er fin, og har ikke tenkt å gå bevisst inn for å slanke han ved å gi han mindre mat, da får vi heller galoppere litt ekstra på tur. 🤣Vanligvis går han ned i vekt og kan bli litt "skral" om vinteren, så er ekstremt glad for at han har holdt seg så fin denne vinteren. Også er det, som jeg har skrevet før, bedre med litt for mye enn litt for mye på eldre hester, for mange av dem taper seg jo lettere enn før. Selv om han ALDRIALDRI skal bli tjukk, det tør jeg ikke mtp. belastning på bein osv. Han er ekstremt(litt i overkant) sprek for tiden, er veldig glad og fornøyd og i god form, så jeg syns det er greit som det er nå egentlig. Viktigste er at han er frisk og i godt humør!
 2. Siljus 20 år. Kaldblodstraver. Syns han ser fin nok ut, i forhold til alder. Han har gjerne noe for mye, men mtp. alder vil jeg heller det (i tilfelle han skulle bli syk). Han er ikke akkurat helsefarlig overvektig. 😂 Til sammenligning så er dette Siljan 8 år😂😂😂:
 3. Siljan Kaldblodstraver, 19 år, 153cm og 480kg. Skal få tatt bilde og lagt inn!
 4. Jeg har gitt Siljan denne https://www.stallkh.no/products/hyaluron Var på Ullared i sommer og kjøpte en del av dette, så det skal han få når han kommer inn fra beite om noen uker.
 5. Filmen virker på macen hvert fall! Vet ikke hvordan det er på tlf.
 6. Jada, absolutt enig med deg. Det er jo så klart helt individuelt
 7. Jeg tenker det samme. Lille Siljan på 1,53mkh spiser 15kg høy i døgnet og gjerne mer hvis han vil ha mer.
 8. Siljan står på Sundby rehabiliteringssenter for øyeblikket. Hadde ganske panikken da jeg fikk vite at de var båndlagt forrige uke, men etter litt snakkis med folkene der skjønte jeg fort at jeg egentlig ikke trengte å bekymre meg. Sjansen for smitte var liiiten. Nå har de fått svar om at prøvene var negative og stallen er åpnet igjen.
 9. Jeg red faktisk her forleden! En stallvenninne sin. Red henne en del da vi sto på stall sammen for 5 år siden, men nå står jeg og Siljan et annet sted så da har jeg ikke sittet på henne på noen år før denne uken. Var veldig kjekt, selv om hun er blitt en del eldre og stivere. Hun holder seg dog godt for alderen og blir holdt fint i gang. Skal prøve å få ridd henne litt jevnlig nå. 😊 godt å få ridd litt. Fikk ikke så mange bilder fra sist økt, men kanskje blir det flere fremover! Håper på noen bilder av meg og Siljan om ikke altfor lenge også. ❤️ (roser)
 10. Nytt rambodekken 😄 https://www.horze.no/svettedekken-og-fleecedekken/horseware-rambo-airmax-svettedekken-med-ny-frontlukking/320375.html?color=BL%2FOR%2FBL Ny lærgrime https://www.horze.no/grimer/horseware-amigo-polstret-grime/301882.html?color=BL Noen svarte fleecebandasjer Rambogrime i gold/black/red siden jeg nå har en del rambodekken i den fargen: https://www.horze.no/grimer/horseware-rambo-polstret-grime/301920.html?color=DG%2FSI%2FRPI
 11. Garlina får h3 ensilage. 4kg til kvelds, 2kg til frokost og 3kg til middag. Hun fikk litt mindre ensilage da hun var på mer akutt slanking, men nå er hun blitt veldig fin så da har jeg gått opp litt. Hun har enda noen kg for mye, men går fort ned i vekt så hun vil få mer grovfor etterhvert. Når hun er helt der jeg vil hun skal være, skal hun få ca 12kg grovfor for dagen. Utenom det får hun 5dl betfiber, vitaminer og salt. Hun er mer enn sprek nok, og trenger ikke noe kraftfor utenom betfiberen. Men får så klart masse gulrøtter og epler. 😃 Hoppe, 8år, skal muligens et par uker på beite i sommer fordi hun fortjener det. Ang. trening er det veldig relativt hva folk mener er middels/hard trening. Jeg vil si hun går ganske mye, og trenes som regel med Siljan som går i hard trening. 😊
 12. Litt mer Garlina-spam. Første gang vi prøver oss på litt kjøring i banen, syns det gikk ganske fint. Super lydhør, og masse motor. Var ikke nødvendig å ha med pisk hvert fall!
 13. Det ble ikke sprangtrening på oss forrige uke pga kiropraktorbehandling havnet på samme dag. Får se om vi får vært med denne uken i stedet! En venninne tok et par bilder da vi slapp Garlina og hennes hest på banen i dag. Hun begynner virkelig å bli slank. Utrolig hvor fort det har gått, jeg er så fornøyd med henne! 😊
×
×
 • Opprett ny...