Gå til innhold

Eva

Medlem
 • Antall innlegg

  6 152
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  43

Eva last won the day on December 11

Eva had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

7 836

Om Eva

 • Rang
  Hamster
 • Bursdag 30. sep. 1986

Profile Information

 • Kjønn:
  F
 • Fra
  Oslo
 • Gren:
  Hobby

Nylige profilbesøk

1 947 profilvisninger
 1. Diamant er tilsatt vitaminer ihvertfall, mens luserne ikke er det. Det er en fin tabell bakerst i brosjyren her for detaljer:) https://ipaper.ipapercms.dk/TidRom/felleskjopet/champion-brosjyre-2018/
 2. Eva

  Sal-snikksnakk

  Også god erfaring med borrelås-knepute
 3. Eva

  Finne utstyr hjelpen!

  Jeg har ullundertøy fra devold som jeg er veldig fornøyd med ihvertfall. Det er tjukt og tett vevd. Har også noe fra Helly Hansen som er tjukt og varmt. Også gode tjukke knestrømper i ull. Jeg fikk noen til å strikke lange raggsokker til meg som jeg har over vanlige tynne ullsokker/ullstrømper. Hvis du fryser mye på lår og rumpe kan du jo kanskje teste rideskjørt? Jeg frøs veldig lite i vinter,men red mye i ullpad - kanskje en rompevarmer i ull til saken er en god ide?
 4. Eva

  Finne utstyr hjelpen!

  Godt ullundertøy er viktig! Samt sko med god ullsåle, god tjukk ullgenser, ullvotter, hals og lue! Da er ikke hvilken bukse og jakke såå viktig. Men jeg anbefaler en jakke eller vest i dun.
 5. Eva

  Tøltende Nordlandshester

  Tenker hva man er ute etter er jo helt individuelt. Jeg ser etter islandshest nå først og fremst, men er åpen for døl, fjordhest og nl, eller andre hardføre mindre raser også, for ekstragir er ikke det viktigste for meg. Men tror når det kommer til den type ridefølelse og gemytt jeg er ute etter at det er størst sjanse for å finne en hest jeg liker hos islandshest.
 6. Eva

  Utstyrstråden

  På freehorse.no står det "Lengde: 65 cm/full, 60 cm ponny. Kappelengde: 48/43 cm Farger: natur/sort/natur, brun/brun/natur (bildet), antrasitt/sort/natur. Størrelser: Full, ponny - shettis(kun natur - 30 cm lang)"
 7. Eva

  Utstyrstråden

  Jeg bodde i den forrige vinter, så deilig å ri på tur i, spesielt i kaldt vær. Har skjønt at den ikke er noe tess hvis man vil ri på banen og terpe sits, men det var ikke det jeg var ute etter i en barbakpad heller, så for meg er den gull.
 8. Eva

  Snørekjøring?

  Ved snørekjøring er der rytter på hesten ja Uten rytter ville jeg heller ordnet til med en skikkelig slede og brukt en ordentlig sele på hesten Jeg har snørekjøringssela fra høøks og ja, jeg har prøvd å ake bak hest samtidig som jeg styrer tømmer på min snille gamleponni, men det føltes høyst uansvarlig og oppskrift på krøll 😇😆
 9. Eva

  Forsikring

  Jeg skrev type hest, men liv/brukssverdi har vel vært ca 30.000kr på alle tre hestene jeg har hatt.
 10. Eva

  Hest på helfôr da man går på vgs

  Jeg hadde hest på helfôr på vgs, men fikk hjelp av foreldre med det økonomiske. Brukte heller ikke penger på noe annet.
 11. Eva

  Våtservietter

  Jeg har lært av alt av helsepersonell nå i forbindelse med at man ikke skal bruke våtservietter på barnerumper jeg da Men jeg har hatt i stallen og brukt til å tørke skitt av gjorder ol som fort blir sølete. Ellers bruker jeg sånn salsåpespray og en klut, går fort det og.
 12. Eva

  Finne utstyr hjelpen!

  Her er en liste med ekstrautstyr til maratonvogn: https://www.skoies.no/kj-re-og-travutstyr-trav-finntack-wahlsten/kj-resport/vogner/maratonvogner/tilleggsutstyr-vogner
 13. Eva

  Den gamle hesten

  Jeg ga MSM, b-vitaminer, olje og seniorfôr (senior conditioning mix fra spillers) til min gamle ponni. Han var frisk og rask, men hadde som utgangspunkt litt stive ledd, litt mugg, brukte litt ekstra tid på pelsfelling og tapte seg fort.
 14. Eva

  Kjøpe fôrhesten sin

  Neivel, føler jeg har uttrykt hva jeg mener nok ganger
 15. Eva

  Kjøpe fôrhesten sin

  Tenker også at det er noe annet om noen fremmede ser hesten min på et stevne eller trening og spør om den er til salgs, da hadde jeg selvfølgelig bare vært stolt. Men det er litt mer rart om noen som man omgås og ikke har antydet at salg er aktuelt til spør om å kjøpe hesten sin. Ikke mer drama enn det.
×