Gå til innhold

Legaat

Teknisk vaktmester
 • Antall innlegg

  6 463
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  14

Legaat last won the day on January 10

Legaat had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

4 902

Om Legaat

 • Rang
  Gamp
 • Bursdag 09. feb. 1990

Profile Information

 • Kjønn:
  f
 • Hesterase:
  Islandshest

Nylige profilbesøk

1 075 profilvisninger
 1. Det siste kjøpte utstyret?

  Tusen takk! Jeg følte det var et røverkjøp, altså! 😁 600 kr kontra 3000. Også passet den perfekt. Meant to be 😂 Dette er faktisk min aller første stevnejakke. Drev ikke med stevnetull når jeg red stor-brun. Haha.
 2. Det siste kjøpte utstyret?

  Har endelig fått Kingsland-stevnejakka mi! Og den passet perfekt! 😁 Må bare ha stevneskjorte under. En anelse romslig uten. Helt innafor med splitter ny KL-jakke til 599 kr! Litt dårlig lys, men den er mørk marineblå i grunnfargen med turkise og sølvfargede detaljer. Myk og fleksibel softshell.
 3. Det siste kjøpte utstyret?

  Får ta han med på kurs, Malin Så lærer du hvordan du skal ri han for å få han til å bruke seg mer riktig. Da blir han mer fokusert også. Han er nok litt sånn som min Prøver alle triksa i boka. Haha.
 4. Det siste kjøpte utstyret?

  Da har du litt å teste ja 😅 Gaping kan komme av så mangt. Mye har med ridingen å gjøre også. Min er mer styrete i munnen når hun ikke er over ryggen. Kanskje @Elisabeth E har tips til bitt osv til han? Siden hun red han inn.
 5. Det siste kjøpte utstyret?

  Hørtes dyrt ut Hva endte du opp med?
 6. Div utstyr selges

  Den er grei Send meg PM med adresse, så tar vi det videre der. Har ikke kurslista foran meg her, men mener hun skal være med på aprilkurset, så da kan jeg gi det til henne der. Bare minn meg på det Haha, men så fint da! Jeg tror dessverre den blir for tykk som brevpost
 7. Div utstyr selges

  Sprenger Bow Balance stigbøyler str dame (12 cm). Selges da jeg har 2 par, og jeg kan ikke ta meg råd til å sitte på begge når jeg kun bruker 1 par Verdens beste stigbøyler! Bred fotplate, fleksible og støtdempende. Hjelper meg mye, da jeg sliter med både knær og ankler. Pent brukt. Nypris er 1700 kr. Selges for 1000 kr. Claridge House stigbøylereimer med T-krok str 80. Ubrukte. Ble for lange for meg. Nypris 400 kr. Selges for halv pris, 200 kr. Weatherbeeta Comfort halv pad i memory foam str S. Sort farge. Passer sal som er max 16,5" (liten 17" kan gå). Nypris 400 kr. Selges for halv pris, 200 kr. Ubrukt, ble for liten til salen den var tiltenkt. Bucas Freedom Combo Vinterdekken 300g, str 130. 300g fyll i dekkenet og 150g fyll i halsen. Fast hals. Samme farge som på bildet. Helt nytt! Nypris 1400 kr, selges for 1000 kr. Heimer regndekken str 125. Brukt, men helt. Ufôret. Bør muligens impregneres, men det er nyvasket. Selges for 200 kr. Har også et ufôret regndekken med avtagbar hals av ukjent merke. Også str 125. Nettingfôr inni. Gis bort sammen med Heimerdekkenet hvis ønskelig. Horse Guard transportbeskyttere str ponni (2 fram, 2 bak). Nyvasket, men følger med litt hår i borrelåsene Marineblå med beige kant. 150 kr samlet. Horse Guard neoprenkopper str S. 1 par i sort farge, men med hvit logo. Ubrukte. 50 kr. Eksemdekken str 135. Brunt. Lett og pustende stoff. Ubrukt, ble for stort til min. 500 kr. Horze fleecedekken str 125. Turkist med glatt innerfôr i bringa for å unngå gnag. Ubrukt. 100 kr. Hööks fleecedekken med glatt utside, str 145. Ubrukt. 100 kr. Horseware Amigo Jersey Cooler, str 115. Stort i str! Passer 125-hest. Brukt 2-3 ganger. Nyvasket, ingen skader. 200 kr. Fákur hodelag med bling, str cob. Godt lær. All bling intakt. Lite brukt. Nypris er 600 kr pr del. Selges for 500 samlet! Kombinert nesereim str cob. Veldig mykt lær. Lite brukt. 50 kr. Snuggy Hoods hette str M. Marineblå. Brukt 1 gang, nyvasket. 150 kr. MH SCS3 stigbøyleinnlegg. Helt nye. 50 kr. Smale lærtøyler med stoppere og hurtigkroker, str cob. Sort lær. Myke og veldig gode. Brukt 2-3 ganger. Nypusset. 300 kr. Vinterdekken fra Börjes med 200g fyll og halvhals, str 125. Ubrukt. 400 kr. Div bitt: - Novabitt str 10,5 (lite i str, mer som 10). Ubrukt. 100 kr. - Tredelt gummi/metall str 10,5. Ubrukt. 50 kr. - Kimblewick med tungeport str 10,5. Ubrukt. 100 kr. - Tredelt NS D-ring str 9,5. Ubrukt. 150 kr. - Rett gummibitt str 10,5. Ubrukt. 50 kr. Det rette med løse ringer og tungefrihet er solgt. 3 taugrimer Den røde er str ponni, de to andre er str cob. Selges for 50 kr samlet. Den røde er brukt et par ganger, de andre er ubrukte. Innspenningstøyler str full. Lite brukt. Justerbare. 200 kr. Frakt kommer i tillegg hvis det skal sendes! Mangler egne bilder på noe av det. Send PM, så kan jeg ta bilde og sende.
 8. Sal-snikksnakk

  Hehe, jeg strammer også for lite, som regel Har blitt litt flinkere etter jeg havna helt på halv tolv sist hun skvatt på tur Tenker jeg bør legge meg på 50 cm da. Vil jo ha den lenger opp på sidene enn den jeg har nå, men siden den er så elastisk så blir nok 55 litt væl.
 9. Sal-snikksnakk

  Hvilken str har du på den? Står jo at man ikke skal velge for lang, siden den er ganske elastisk. Jeg har 45 i Equisoften, men det er igrunn for lite. Burde nok hatt 55 i den. Så lurer på 50 i ELT, hvis jeg ender opp med å kjøpe en 🤔
 10. Bitt-tråden

  Skoies har todelt i str 9,5 som er 12 mm tykt og har lite midtledd. Jeg har det til min. https://www.skoies.no/hesteutstyr-rideutstyr/bitt/sm-bitt-id-643/harmony-todelt-anatomisk-trensebitt-mini Det er dessverre dårlig utvalg på bitt i str 9,5 med 10-12 mm tykkelse Har samma problem selv.. Bombers er nok løsninga, men de er jo svindyre og har leveringstid ja. Surk. Jeg har også Vals-bittet, men min syns 10 mm er hakket for skarpt - hun finner ikke heeeelt roen med det. Mer fornøyd med det vanlige todelte i 12 mm (det fra Skoies).
 11. Hw dekken!

  Så lenge det ikke er så langt at det er i veien eller hun tråkker på det, eller noe, så hadde jeg bare latt henne gå med det. Så lenge det passer ellers. Det beskytter bare ekstra godt mot vær og vind.
 12. Sal-snikksnakk

  Veldig forskjellig erfaring fra Matilde som skrev før deg, med andre ord Men det lover jo godt. Hvor kjøpte du din?
 13. Stigbøyler til dressur

  Jeg har Sprenger Bow Balance. Mest fordi jeg sliter med knærne og anklene. Ellers hadde jeg nok bare ridd med de vanlige S-bøylene mine.. Er ikke Freejump lovlige i dressur? Hvis de er det, så hadde jeg nå bare ridd med de. De er jo gode
 14. Sal-snikksnakk

  Enda godt! Sikkert litt individuelt hvordan den fungerer fra hest til hest, sånn er det jo med det meste. Litt for dyr til å gidde og teste, bare.. Min har litt vanskelig gjordleie som i tillegg ligger langt framme, så sliter med at alt sklir fram og drar med seg salen i tillegg, gah. Hun har i tillegg null manke og er brei som en tønne, så salen sklir også uansett hvor godt den ligger. Derfor jeg lurte litt på om ELT kunne vært noe.. Mjææ, syns igrunn de er like gode Solgte min kun fordi den ble for lang til den nye salen min (som jeg nå ikke lenger har, haha), så jeg fikk ikke strammet gjorden nok. Syns kanten der gjorden sluttet (på siden av magen liksom) var litt hard, det var vel det eneste. Og jeg hadde slim-modellen, og den kunne jeg ikke ta av saueskinnet på. Det var litt dritt.. Sånn ift vasking. Pluss for at den hadde ekte saueskinn da. Det har jo ikke Stübben. Har lær i Stübben, og er veldig fornøyd med det
 15. Sal-snikksnakk

  Takk for svar Det var jo dumt, da. Ser den er veeeeldig populær i Sveige, nemlig. Den virker jo god, men vet jo at det ikke alltid stemmer, haha. Jeg hadde Marjoman før, og har Stübben Equisoft nå.
×