Gå til innhold

Elisabeth E

Medlem
 • Antall innlegg

  2 551
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  49

Elisabeth E last won the day on February 27

Elisabeth E had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

4 110

2 følgere

Om Elisabeth E

 • Rang
  Innridd

Nylige profilbesøk

951 profilvisninger
 1. Kommer jo helt ann på graden bakvekt og hvor for trang den er, om det er "krise" å gjøre det.
 2. "Mens dere venter", så er en nødløsning å legge noen under salen i bakkant, f.eks bandasjeunderlag .
 3. Høøks fører Thorowgood, ellers er jeg stor fan av finn.no
 4. Tror de er L? Kan sjekke. Hvite . Åpen for bud B-)
 5. Jeg har to par av disse til overs; handler uten å tenke meg om, har ørtifjørti fra før.... 🙄 https://www.horze.no/trenings--og-dressurbelegg/horze-impact-beinbeskyttere-dressur/19245.html#color=WH
 6. Thorowgood er gode saler til OK pris ja Holdt på å kjøpe en T8 her i fjor, tror den kosta... 5500...? Siriol bør ha en grei rygg å finne sal til, hun er lang og har dermed "god plass", ikke spesielt markert manke og ganske rett i profilen om jeg husker rett.
 7. Synes heller ikke det var mye firtakt å spore her. Lurer på hvorfor du synes det?
 8. Litt varierende intensitet på treningen om dagen, pga treningsforhold, vær etc. etc. Så det har blitt en del fritid på frøkna, men vi har da fått ridd litt innimellom. Siden banen har vært ganske æsj en stund, har vi konvertert til "islandshest-dressur" 😁, og bruker grusveien utenfor stallen som en lang langside. Fungerer overraskende bra! Har begynt å lenge steget sitt fint, og i går red vi 4 rene bytter som kom som perler på en snor! Det er med vilje at jeg legger inn byttene så tidlig i utdanningen, for hun er så voldsomt godt balansert. Hvis jeg skulle fortsatt i kontragalopp voldsomt mye lenger, så tror jeg hun hadde "blitt sittende fast" der. Så får vi se om hun blir stødig nok til å skille på det slik at vi kommer oss ut i noen LA'er i år, eller om vi bare sitter litt på gjerdet. Denne herpes-situasjonen har jo lagt drepen på det meste av motivasjon og treningsambisjoner....
 9. De blir supermyke etter litt bruk, og synker godt sammen.👍
 10. Fint med tips og triks, men til info er denne tråden er gammel - og siden sist har trådstarter blitt hesteløs . Og ja, islandshest og storhest har en helt annen mekanikk i kroppen ift. øvelser og treningsstrategi, ref det Issa skriver.
 11. Har kutta ut å trene styrke, for jeg har ikke tid eller overskudd i hverdagen. Gjør yoga daglig pga ryggvondt, og merker at det er med på å gjøre meg mer likesidig og sterk i kjernemuskulaturen Skulle gjerne trent styrke også, men prioriterer andre ting. Når snøen er borte skal jeg ta opp igjen kondisjonstrening i skogen (Y)
 12. Med herpesvirus og norsk vinter er motivasjonen litt "tjæ" om dagen. Så da "tulletrener" vi. Prøvde vel halsring så vidt en gang i fjor. Flink ponni! (Tenkte på deg @AstridN, for Jazz kan av og til være litt heliumballong, og barbak med halsring er jo ikke akkurat Alcatraz når det kommer til kontroll.. Og da relaterte jeg meg veldig til dere som er litt usikre på hesteryggen "til vanlig" - og tenkte at fy søren så modige dere er!!! Det krever masse guts å utfordre redselen sin altså)
 13. Drone koster 10 k, og BRÅKER, jeg gav opp prosjektet med min. Styrer ikke kameraet på noen måte, og har heller ikke kræsjesensor. Så en del utfordringer. Tripod og gjennomtenkt ridning er mitt beste tips når man ikke har kameramann.
 14. Pga dårlige baneforhold har jeg konvertert grusveien utenfor stallen til ridebane. Vi gar en ca 200 m lang slette, den bruker jeg som "langside", og snur i endene. Rir alt untatt volter 😎 Lager meg en innvendig/utvendig side i hesten alt ettersom. Rir versader, traverser, sjenkelvikninger etc, og trener mye på direkte overganger mellom øvelsene siden jeg har så lang langside😁
×
×
 • Opprett ny...