Gå til innhold

Elisabeth E

Medlem
 • Antall innlegg

  1 963
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  20

Elisabeth E last won the day on March 8

Elisabeth E had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

2 887

1 følger

Om Elisabeth E

 • Rang
  Innridd

Nylige profilbesøk

660 profilvisninger
 1. Unghest født 2014

  Hesten må være førstegangsregistrert i NRYF, trenger ikke hestelisens før LB på Dstevne Du må vel ha lisens tror jeg, eller faller det bort på UK..?
 2. Det siste kjøpte utstyret?

  Når jeg red han inn måtte jeg konsekvent bruke en pisk i hver hånd, for ellers bare la han seg ut til den siden pisken ikke var i, når han fikk beskjed om å gå framover B-) En liten smarting!
 3. Det siste kjøpte utstyret?

  Da jeg hadde han var han i alle fall en hest som krevde en rytter som red for å fungere skikkelig, særlig i tølt og trav. Han var jo ung når jeg hadde han, og man burde jo kunne forvente at han har blitt mer rutinert med årene. Men han var alltid en liten luring, som heller ville lukte på blomstene enn å jobbe skikkelig - så jeg blir ikke overrasket om det henger igjen enda
 4. Det siste kjøpte utstyret?

  Aldri hatt problemer med kjeften på den der. Han ble ridd inn på 3-delt i ulike varianter: fullsjekk, d-ring og løs ring, samt rett muffe og løsringet rett trinse. Fungerte fint på alt. Dog er han jo en lang hest både i rygg og hals, så om han ikke er satt skikkelig sammen, kan jeg se for meg at han kanskje blir litt vinglete i nepa.
 5. Å vaske ned stall/boks

  FK har mye fin vask. Vi pleier å bruke P3 "Husdyrrom kraftig"
 6. Ulike behandlere for hest

  Et annet aspekt er at hestene har veldig ulik toleransegrense. Noen protesterer for "ingenting", mens andre er omtrent daue før man fant ut at det feilte dem noe. Jeg tenker også at man må huske på det psykiske aspektet i det hele, ikke bare det fysiske. En hest som over lenger tid har vært vant til at noe er vondt, vil jo få et psykisk mønster der den forventer smerte, og derfor kan reagere med protester og uvilje, selv om den fysiske smerten da på ett punkt har blitt ryddet opp i .
 7. Stigbøyler til dressur

  Bow Balance her også. Knær og ankler synes det er ganske supert.
 8. Separasjoner

  Nei, dette var grus.
 9. Separasjoner

  Man lærer så lenge man lever, aldri sett dem komme få fort og så omfattende. Ikkr sett mye sånt i "snilt" vær som nå heller, med kulde og snøføre. Bildet er snill med den, Den går nesten fra hæl til tå, og minst 2/3 opp langs hovveggen
 10. Separasjoner

  Selvfølgelig. Men siden jeg fant ganske mye sand og grus lurer jeg jo på om denne separasjonen har eksistert tidligere uten å vært rensa godt nok opp i. Den grusen har jo ikke kommet de siste 5 ukene..
 11. Separasjoner

  Nå har det jo vært snøføre i månedsvis, så grus i separasjonen er ikke siden sist trim. Dette er en unghest på løsdrift som jeg ikke ser så ofte.
 12. Separasjoner

  Hesten går barfot ja. Har vært borti mye separasjoner, men ikke så kraftig som dette på hest som er jevnlig fulgt opp.
 13. Unghest født 2016

  Sånn apropos trening så står jo disse to helst bare og gror, men i dag har de vært en liten tur på hengeren, gredd håret og rusla en liten runde på tunet. 👍
 14. Unghest født 2016

  Sjekka forholda hos 2016 barna Fredrik og Frode i helga 😊 Gleder meg til 2019/2020 og innridning! 😃😃
 15. Separasjoner

  Det er jo det jeg spør om? En hest som er under jevnlig oppfølging (6-8 ukers intervaller) av kompetent (og samme) hovslager bør normalt sett ikke få slike problemer?
×