Gå til innhold

Elisabeth E

Medlem
 • Antall innlegg

  2 685
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  47

Elisabeth E last won the day on January 17

Elisabeth E had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

3 985

2 følgere

Om Elisabeth E

 • Rang
  Innridd

Nylige profilbesøk

907 profilvisninger
 1. Elisabeth E

  Det siste kjøpte utstyret?

  Fuck. 30% på salget på Høøks. Veit det snart kommer 50%, men orka ikke vente... Ny ridebukse + to nye tynne "trenings"-gensere. Også kjøpte jeg nettopp noen nye sko. Og vurderer å handle litt på Horze. Just because... O:-)
 2. Elisabeth E

  Unghest født 2014

  Den genseren har gjort nytta, for å si det sånn 😂 Halv pris av halv pris på Høøks-salget, og ett elsket klesplagg hver vinter B-)
 3. Elisabeth E

  Unghest født 2014

  Kjære vakre, som tida flyr...! Ett godt år mellom disse bildene, heldigvis er det mer forskjell på hesten enn på outfiten min 😂
 4. Elisabeth E

  RIDEHALL- snikksnakk

  Uisolert hall, ingen vinduer, tror den er 25 x 70 m, og "platå" for publikum i en ende. Men ikke noe kafeteria, sanitær etc. nei.
 5. Elisabeth E

  RIDEHALL- snikksnakk

  Grus er IKKE grus. Det meste av grus må bearbeides på ett eller annet vis for å bli brukbar. Man må gjerne også ha flere lag/ulike typer grus/pukk, avhengig av hva slags grunnarbeider man gjør. Stålhall er helt klart et "bedre" alternativ en plasthall, men det er jo mange ting som spiller inn. En stålhall er et permanent bygg, en plasthall et midlertidig bygg. Slikt spiller inn på f.eks søknadsprosessen. Stålhall er dyrere enn plasthall, og byggeprosessene er ofte noget ulike. Det finnes mange velfungerende plasthaller, men stålhall er nok både de peneste og "beste" hallene. Vi har stålhall i min klubb, den kostet vel ca 5 mill å sette opp, da ble alt som kunne gjøres på dugnad gjort på dugnad. Hallen kom vel opp for snart 10 år siden.
 6. Elisabeth E

  RIDEHALL- snikksnakk

  Det første man må gjøre er å søke kommunen om lov til å sette opp hall. Tror ikke man kommer under 1 mill i kostnader. Hva man kan ta i pris avhenger av lokalitet. Sentralt på østlandet koster det gjerne 1000-1500 pr mnd.. Hjemme i Bø er det halvårsleie på 3000 mener jeg.
 7. Elisabeth E

  Grovfôr 2018

  Jeg blander fordi jeg er lat. Men gresspellets går ned på høykant her, både alene og med betfiber.
 8. Elisabeth E

  Målsettinger for 2019 - både hesterelatert og annet

  2018 målene ble oppnådd (Y) Ridbare, fine hester godt i tråd med tenkt utdanningsnivå. Godkjent innsats på stevner, og prosentmål oppnådd Mål for 2019 er å fortsette i samme gode trend. Vurderer 5 års-klasser, og skal debutere i LA i løpet av året. 60% bør være ett oppnåelig mål, derfor hadde det vært kult med over 65% B-) Tøltepelsen skal bare fortsette å tølte - mulig den også skal stevnedebutere. Alle gangarter er adskilte og rene, så sånn sett er det ingenting som hindrer oss i å starte.
 9. Elisabeth E

  Unghest født 2014

  ..... eventuelt tølter ❤️ Åh, fine, fine lille tøltmopeden!
 10. Elisabeth E

  Unghest født 2014

  Vi jogger inn i 2019
 11. Elisabeth E

  Forsikring

  Enig med @Nimbus. Hvordan skal man ellers dra streken?
 12. Elisabeth E

  Forsikring

  For å ta ut bruksverdi må de vel såkalt trekantmerkes - dvs de ekskluderes fra konkurranser.
 13. Elisabeth E

  Slanke/trene opp overvektig/utrent hest

  Det er jo ikke noe du rår over - men akkurat som med folk så er hjørnesteinen i slanking matinntaket... Dersom hesten får alt for mye mat, så er det ikke store utslaget 3 ganger i uka vil gi.... Ellers er "kropp kropp", og kondisjonstrening som brenner fett. Dersom dere kan ri i litt krevende terreng for å få opp pulsen er det fin-fint. Jeg ville trent kondis (Y) God framdrift i skritt (powerwalk), jogging og tempovekslinger i trav, overganger og etterhvert kanskje intervaller?
 14. Elisabeth E

  Grovfôr 2018

  1 kg pellets tilsvarer vel 1 kg høy om jeg ikke husker feil. Det skal ha næringsinnhold tilsvarende H2. Det er lettvint både å få tak, og oppbevare og fóre med, så hadde jeg hatt litt lite høy tror jeg heller jeg ville gått for pellets enn å drive å bæle med å få tak i litt mer høy, som antageligvis ender opp på samme kilopris, pluss mye styr med transportering, lagring etc.
 15. Elisabeth E

  Sal til denne ryggen?

  Handla dusinvis av saler på eBay, null stress
×