Gå til innhold

Stelpa

Medlem
 • Antall innlegg

  5 455
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  88

Stelpa last won the day on January 22

Stelpa had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

10 869

Om Stelpa

 • Rang
  Gamp
 • Bursdag 25. des. 1990

Profile Information

 • Kjønn:
  u
 • Fra
  Oslo

Nylige profilbesøk

1 103 profilvisninger
 1. Stelpa

  Hest jages gjennom gjerdet

  Sette opp en strømtråd 2-3 meter fra gjerdet til flokken så Kareen holder seg på trygg avstand? Evt får du begynne å spa. 😬
 2. Stelpa

  Hesteinfluensa og revakinering.

  Jeg vaksinerer mine.
 3. Kan vi få inn en sånn «hjerte»-like når man trykker liker? Samme som thanks, confused, haha osv?
 4. Vippset 100 jeg og 😊
 5. Stelpa

  Det siste kjøpte utstyret?

  Jeg har shoppa på Skoies i dag! -Ble et reflekdekken som var på tilbud -3 nye bitt, et todelt og 2 tredelte -En fleece - også på tilbud -Grått ulldekken -G-boots Forrige uke var jeg på Hooks og handla litt og. Da ble det: -Nytt greip -Bøtter - 2-delt bitt -Vest Shopper sjeldent så siste uka har jeg virkelig slått til. 😅
 6. Stelpa

  Unghest født 2013

  Veeeeldig greit å bare skylde på femgjenger. 😛 Men tror hesten kan med litt trening altså, hun er jo gummiball. Bare veldig greit å ha noe å skylde på. 😅
 7. Stelpa

  Unghest født 2013

  Håper også vi fikser galopp på banen ila året! Ikke nødvendigvis sååå enkelt med en femgjenger, men den damen min er tidenes gummiball så satser på det skal gå fin-fint. Veldig fin på tur hun min også synes jeg!
 8. Stelpa

  Unghest født 2013

  Noen som har satt seg mål for sine 2013- hester? Vårt mål er først og fremst visning til våren, vil sende henne vekk i trening da. Ellers må vi bare ha fokus på mer ridbar hest og bli kvitt bil-skrekken for den synes jeg begrenser oss veldig i forhold til å komme oss ut på tur både med andre og alene. Ellers håper jeg det finnes noen småstevner i nærheten til høsten så vi kan begynne å prøve oss litt. Vurderte egentlig å ta henne med på stevne og starte en lett tøltklasse nå i januar, men vi har tatt en del steg tilbake føler jeg så da utgår det.
 9. Stelpa

  RIDEHALL- snikksnakk

  Uansett underlag - variasjon er cluet. Alle underlag skaper halthet om du BARE rir på det dag ut og dag inn. Uansett hvor korrekt man rir. Å trave og galoppere på asfalt er ikke skadelig bare man gjør det lite og «gradvis». Kjempeflott for å styrke sener feks, men ikke legg ut på langtur på asfalt dag 1 liksom. Men dette blir jo veldig OT.
 10. Stelpa

  RIDEHALL- snikksnakk

  Jeg har ridd på mye forskjellig rart. I Polen fikk vi filt mens jeg var der, den var faktisk skikkelig god. Blanda ut med noe hvit sand. Men beste bunnen jeg har ridd på er den vi har der jeg står nå. Er visst flis og grus. Helt super! Og koster jo ikke en million heller. 😅
 11. Stelpa

  Finne utstyr hjelpen!

  Jeg har jo bodd i Polen i seks år og der er vinteren ganske mye varmere enn her, ergo har jeg helt glemt hvor kald man kan bli. 😅 Red på tur forrige vinter på hytta, i 16 minus, da ble jeg også kald, men en dag i ny og ne går greit - hver dag, not so much. Takk, skal sjekke ut de!
 12. Stelpa

  Finne utstyr hjelpen!

  Her var det sinnsykt mange gode tips, takk alle sammen! Skal sette meg ned med en bestilling ila helgen tror jeg, drittlei av å fryse nå!
 13. Stelpa

  Finne utstyr hjelpen!

  Har massevis av ull og forsøkte å ri med det i går, men det ble likevel innmari kaldt. 😅 Men underdelen i går var Pierre Robert - det er vel gjerne ikke det beste. Fryser ikke såå ofte på "toppen", men lår og rumpe er iskalde etter en dag på jobb og i stallen. Tips til bra ull? Devold? Har en overdel i Devold som er innmari varm i alle fall. Har også en del Kari Traa, men det er kanskje ikke såå varmt, men veldig fint. Satt faktisk akkurat og så på den buksa. 😛 Mulig det må bli den da. Jeg hater jo å ri med hansker i det hele tatt, men har måttet svelge den kamelen nå når jeg har flytta til Trøndelag kjenner jeg.. Noen tips til ordentlige sko også?
 14. Stelpa

  Finne utstyr hjelpen!

  Nå er jeg så innmari lei av å være kald! Noen som har anbefalinger til vinterjakke, ridebukse og hansker som er gode og varme?
×