Gå til innhold

ChristinB

Medlem
 • Antall innlegg

  1 844
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 675

Om ChristinB

 • Rang
  Innridd
 • Bursdag 10. feb. 1985

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.vargskogens.com

Profile Information

 • Kjønn:
  f
 • Fra
  Solør

Nylige profilbesøk

358 profilvisninger
 1. ChristinB

  Fargegenetikk

  Den er da "bare" brun? Tenkte du på de stripene på magen? Det ser ut som om den har vært bløt der, evt slike striper mi fikk på halsen når hun reagerte på noe på sommeren. Det ble litt hovne, rufsete striper som forsvant etter en dag, for så å plutselig komme tilbake en annen dag.
 2. ChristinB

  Et tegnet portrett av hesten din?

  Opp, kan ta noen få nye bestillinger nå
 3. Julestresset har lagt seg, og etter å ha gjort unna noen bestillinger den siste tiden, ser jeg at jeg har tid til å ta noen til nå på nyåret. Jeg tegner portrett av hesten din, eller hunden, katta, annet, enten hodeportrett eller helfigur. Jeg jobber med blyant eller fargeblyanter. Pris er fra kr 400 for A4-bilde. Porto kommer i tillegg. Noen eksempler kan ses her og her. Flere bilder legges snart ut på sistnevnte
 4. ChristinB

  Fargegenetikk

  Dette var mi i henholdsvis mai og juni et år, uten og etter mye eksponering av sol:
 5. ChristinB

  Fargegenetikk

  Synes også den ser veldig solbleika svart ut mi svarte var helt mahognybrun på sommeren, og jeg måtte flere ganger diskutere med folk som meinte jeg kalte henne svart "bare for at det er finere"..
 6. ChristinB

  Avl-snikksnakk!

  Spennende! Jeg driver med grunnskolelærerutdanning nå, med kommende fokus mot naturfag. Er zoologi- , dinosaur- og evolusjonsnerd naturlig av, og elsket jobben som leirskoleassistent med guiding av unger og naturstiansvar Men kommer aldri til å bo i Oslo.. Ble litt rar denne, fikk ikke redigert som jeg ville på mob
 7. ChristinB

  Avl-snikksnakk!

  Å, så kult! Hva jobber du med der? (unnskyld OT - jeg har bare lenge tenkt at drømmejobben min måtte ha vært elevguide der 0:) )
 8. ChristinB

  Avl-snikksnakk!

  En hest som blir omtalt som homozygot svart ville jeg gått ut fra at var EE, og altså ikke kunne gi røde avkom. Homozygot svart fordi han ikke er agouti høres jo bare teit ut.. da ville jeg heller poengtert at en brun hest er heterozygot og faktisk kan gi svarte avkom.
 9. ChristinB

  Avl-snikksnakk!

  Geitemelk er ganske allsidig, tydeligvis. Anbefalt til kattunger også, det, om de ikke får det de trenger fra mor
 10. ChristinB

  Fargegenetikk

  0, om både hoppa og hingsten er brune. Om lysebrun hoppe faktisk er buckskin selv, har du 50% sjans. Buckskin, eller bork på norsk, er en dominant farge, og en av foreldrene må være cremedilutert selv for at følket skal kunne bli det.
 11. ChristinB

  Fargegenetikk

  D dun d ikke dun
 12. ChristinB

  Fargegenetikk

  Hun kan vel være både bork og blakk også, såkalt dunskin? Det er jo ingen bokstavkode der som avviser at hun også er blakk
 13. ChristinB

  Bedekningstall for NV 2016

  Nettopp. Har hørt flere si hestene er superkoselige og trivelige å ha med å gjøre, men ikke akkurat noe å hoppe i taket over. Nå er det jo iofs trivelige, stabile hester hvermannsen trenger, men det er jo alltid ålreit med litt potensiale også
 14. ChristinB

  Bedekningstall for NV 2016

  Interessant at Akribori fortsatt får en stor andel av hoppene
 15. ChristinB

  Forskjell på Appaloosa og Knabstrupper?

  Appaloosa er en stockhorse, og er både mindre av størrelse og stuttere i steget. Den er bygget og avlet for ranch-arbeid. Knabstruper kan være så mangt, også ponnier kan registreres inn i stamboken, men ser man på den klassiske knabstruperen er det en hest som kan minne om både klassiske iberere og lipizzanere i bygningen, og bruksområde. Den moderne knabstruperen er en sportshest, og brukes som en varmblods ridehest.
×