Gå til innhold

Nina

Medlem
 • Antall innlegg

  7 452
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  8

Nina last won the day on February 22

Nina had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

5 182

Om Nina

 • Rang
  Gamp
 • Bursdag 29. mars 1984

Profile Information

 • Kjønn:
  f
 • Fra
  Kolbu
 • Gren:
  Gangartsridning

Nylige profilbesøk

5 827 profilvisninger
 1. Nina

  Nekter å ri på tur

  Den måtte jeg i starten hoppe av å leie da den ble farlig å sitte på. Den gikk nemlig om den kom av gården.🙄 Etter en stund fant den ut at det ikke hjalp å stoppe,så da var problemet borte.
 2. Nina

  Nekter å ri på tur

  Det er ikke alltid man kan tvinge en hest frem med makt. Red en ponni da jeg var yngre som stoppet på tur ut. Brukte man pisk,steilet den, type høyt. Da har man en potensielt farlig situasjon. Så det er viktig å se an hesten før man velger metode. 😉
 3. Selger et ubrukt HW Amigo Bug Buster i str 125 da det ble litt stort til hesten min. Dekkenet har: - Ekstra stor haleflapp- Leg arches- Magebeskytter- Classic frontlukking- Glatt stoff på skuldrene og over manen- Tre rette gjorder under magen- Avtagbar hals- UV beskyttelse/reflekterende stoff- Kompatibelt med Horseware sin fly rug liner- Pustende Dekkenet er litt stort i størrelsen, så vil nok passe hest som bruker 130-135,evt en bredere hest som bruker 125. Kun prøvd på hesten,aldri brukt. Koster 1299,- nytt, selges for 1000,- https://www.hooks.no/hest/hesteutstyr/hestedekken/fluedekken-amigo-bug-buster-horseware-1
 4. Nina

  Det siste kjøpte utstyret?

  Bestilte akkurat et ridefluedekken fra Bucas. Trodde Freyr skulle få fnatt da vi plutselig hadde med oss en hel sverm med klegg på tur i går. 😳 Har også kjøpt et brukt vanlig fluedekken fra Bucas.
 5. Nina

  Salmonellautbrudd, berørt? Ikke?

  Er landsstevne i dressur på Starum i helga og,og jeg skjønner ikke at de tør det nå. Veldig uheldig om smitten skulle komme dit.
 6. Nina

  Finne utstyr hjelpen!

  Bestilte Prof.Choice nå, var jo 15% og greier. Satser på de funker. 😊
 7. Nina

  Finne utstyr hjelpen!

  Er det disse? https://www.horze.no/kopper/horze-overtråkksbelegg/19712.html?color=B Kikka litt på dem. Var jo litt rimeligere.
 8. Nina

  Finne utstyr hjelpen!

  Sånne: https://www.horze.no/kopper/professionalschoice-hurtigfestende-kopper/322351.html?color=BL ? Eller sånne: https://www.horze.no/busser/professionalschoice-ballistiske-kopper/991867.html?color=BL ? Og hvilken str til islandshest?
 9. Nina

  Finne utstyr hjelpen!

  Gode, lette kopper som sitter godt på hoven også i litt terreng? Anyone?
 10. Nina

  Dekkentråden

  Ser ikke slik ut på bildene. 😕
 11. Nina

  Dekkentråden

  Noen som har prøvd Amigo Bug Buster All-in-One Vamoose? Er det noen måte å feste halsen på dette slik at den ikke sklir ned? Bucas har jo en stropp man kan tre over ørene.
 12. Nina

  Ødelegger halen

  Går det an å polstre bommen i tillegg?
 13. Nina

  Hva er dine rideuvaner?

  Lista er lang, men de største synderne er at jeg kikker ned, og dermed tipper frem og at jeg har hendene mine alt for lavt. Vet om det, men vanskelig å snu på slike uavener altså.
 14. Nina

  Det siste kjøpte utstyret?

  Handler noe småtteri hele tiden jeg. Bestilt et par nye voilocker, nye ridesko og ridetights fra Karlslund. Prøver å overbevise meg selv om at alt var nødvendig. 🙈
 15. Nina

  Utstyrstråden

  Hadde ponni til min islandshest. ☺
×