Gå til innhold

Nina

Medlem
 • Antall innlegg

  4 454
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  9

Nina last won the day on June 30 2018

Nina had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

5 243

Om Nina

 • Rang
  Innridd
 • Bursdag 29. mars 1984

Profile Information

 • Kjønn:
  f
 • Fra
  Kolbu
 • Gren:
  Gangartsridning

Nylige profilbesøk

6 030 profilvisninger
 1. Selger en ubrukt hvit Mountain Horse Chantelle ridebukse med fullsilikon i str 40. Den har medium høyt liv og strikk i beina. Den er kun prøvd på,og selges da den ikke passet. Selges for 400 kr.
 2. Selger et pent brukt Back on track fleecedekken i str 125. Det er kun brukt noen ganger på transport og til å tørke hest etter trening. Ny pris: 2299 kr Selges for: 1500 kr Kan ordne bilder i morgen. Informasjon om dekkenet her: https://www.horze.no/terapi-dekken/back-on-track-fleecedekken/24742.html?gclid=Cj0KCQiAtP_iBRDGARIsAEWJA8g3KZ01PZEQ4OPlXl3AlKpX-ivoFCOhW8k_XVJQW2lcc5H2Tc3b-G8aApmYEALw_wcB
 3. Nina

  Ridebukse-tråden

  Jeg har en slik,og den er ikke stiv og kjip. 🙂
 4. Er også over på det grønne nå. Behagelig utseende. 😊
 5. Nina

  Stallplass/utegang Gjøvik

  Ledig på Ulstein nå tror jeg.🙂 Edit: Olsby ved Starum også.
 6. Nina

  Det siste kjøpte utstyret?

  Kjøpt et W-healing magnetdekken til bortskjemten. 😊
 7. Nina

  Stallplass/utegang Gjøvik

  Braastad på Gjøvik har muligens noe ledig, ellers så jeg denne på finn.no: https://www.finn.no/86507188. Men mulig den blir litt langt unna.
 8. På denne tiden i fjor var jeg i gang med hestesalg, så hadde vel ikke noe annet mål enn å få solgt Blævar og finne ny hest. Mål for hesten 2019: - Ri fast på treninger. - Starte de stevnene vi kan for å få trening, og forhåpentligvis ligge rundt 6 i de fleste gangarter i løpet av året. Hesten kan jo, så jeg må bare få han til å yte bedre. - Få han mer stabil i formen, uansett omstendigheter. Nå girer han seg litt fort opp,og mister da rygg og bakbein i farta. For meg selv: - Spise sunnere og begynne å gå turer slik at min form blir bedre.
 9. Nina

  Romjuls/ januarsalg

  Her har de dratt på enda mer!
 10. Nina

  Romjuls/ januarsalg

  Stall KH har salg ut året i hvert fall.🙂
 11. Nina

  Forsikring

  Du kan få igjen på bruksforsikring om hesten avlives. Jeg fikk igjen på den da Svalur ble avlivet. Fikk ikke på livsforsikring siden hesten kunne ha levd videre, men den kunne ikke brukes aktivt mer.
 12. Nina

  Forsikring

  Fikk tilbake på bruksverdi fra Agria uten problemer. Dyrlegen trodde kanskje han ville måtte skrive forklaring til dem,men det gikk uproblematisk for seg.
 13. Nina

  Ridebukse-tråden

  Jeg har kneskinn,så mulig det er problemet da.
 14. Nina

  Ridebukse-tråden

  Er alle hvite ridebukser så veldig gjennomsiktige,eller er det noen som har tips om god,hvit ridebukse med litt høyere liv,som ikke er det? Kjøpte Desiree-buksa i hvit,men den etterlater lite til fantasien gitt. 😉
×