Gå til innhold

Nina

Medlem
 • Antall innlegg

  7 286
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  8

Nina last won the day on February 22

Nina had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

5 101

Om Nina

 • Rang
  Gamp
 • Bursdag 29. mars 1984

Profile Information

 • Kjønn:
  f
 • Fra
  Kolbu
 • Gren:
  Gangartsridning

Nylige profilbesøk

5 682 profilvisninger
 1. Det siste kjøpte utstyret?

  Den var fin!😊
 2. Det siste kjøpte utstyret?

  @Baldur94: Kan han være litt sånn som min som må ris veldig med setet for å ikke bli urolig fremme? Jeg har lett for å bruke tøylen litt for mye innimellom, og da begynner min å bli urolig i hodet veldig fort. Om jeg er flink og rir skikkelig med setet, så er han rolig. Bare en tanke altså.
 3. Det siste kjøpte utstyret?

  Fremdeles syk er nok mer riktig. Men dro til Oddvar ved første tegn til symptomer nå,og forstoppelsen ble oppdaget. Så nå må den bare ut. Med masse væske!
 4. Det siste kjøpte utstyret?

  8 poser intravenøs væske..
 5. Selger et pent brukt Bucas Shamrock Power i str 125 da det er litt lite til Freyr. Pris: 600,- Glemte å ta bilde i dag,men det kommer. Er av denne typen:
 6. Det siste kjøpte utstyret?

  Tja, blitt litt til da..😳 Et 50g regndekken, et tredelt Bomber-bitt med lock-up, et tredelt Hrimnir-bitt og et Bucas Shamrock Power.
 7. Bitt-tråden

  Det var 20% på emmi.se nå,så bestilte et Hrimnir-bitt derfra. Noen bitt i 9,5 blir litt trange,så da er det bedre å ta 10 cm. ☺ Så om noen trenger bitt i 10,5 cm har jeg relativt mange til salgs. 😄
 8. Bitt-tråden

  Det er vel 12 mm tror jeg.
 9. Bitt-tråden

  Så at Hrimnirbittet har kommet i 10 cm nå,så vurderer det ja. Dumt Skoies ikke har det under 10,5 cm,for de er kjappe på levering.
 10. Bitt-tråden

  Det blir litt tykt. Han foretrekker 10 mm, så 12 mm er det tykkeste jeg vil ha på han.
 11. Bitt-tråden

  Er det noen butikker som har ålreit utvalg av bitt i str 9,5-10 cm, og som ikke er tykkere enn 12 mm? Har endelig fått hest med kurant dekkenstørrelse, men da har han litt ukurant bittstørrelse selvsagt. Freyr har liten munn, og foretrekker tynne bitt. Har Vals-bittet og et Bomber-bitt som fulgte med, og har bestit et Bomber-bitt nå, men det er det jo 4-8 ukers leveringstid på. Kunne tenkte meg å prøve muffebitt på han nemlig.
 12. Reell lønn som hovslager?

  Kjenner en hovslager som tar 1300,- inkl moms for sommerskoing og 1500,- inkl moms for vinterskoing. Tror det er relativt vanlige priser herover. Da sitter man igjen med noe mer.
 13. Barbering

  Barberte Blævar i mars i fjor,og det gikk helt fint. Ingen svinebust. 😉
 14. Hest og kvaliteter

  For meg er det kun islandshest som er aktuelt. Gangartene er jo en selvsagt årsak,men jeg liker også veldig godt lynnet til islandshesten. De er energiske, men likevel fornuftige. Så jeg har rasemessig et enkelt valg når jeg ser etter hest.
 15. Hestehenger, snikk-snakk!

  Skal vel også litt til for at de skal få magesår etter en hengertur uten høy i ny og ne. Kjører ikke så ofte over 1 time akkurat.
×