Gå til innhold

Hrimbakur

Medlem
 • Antall innlegg

  11 715
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  93

Hrimbakur last won the day on October 23

Hrimbakur had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

11 408

Om Hrimbakur

 • Rang
  Den Hvite Rytter
 • Bursdag 13. jan. 1985

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.hrimbakur.com

Profile Information

 • Kjønn:
  f
 • Fra
  Starholtet
 • Hesterase:
  Islandshest PRE

Nylige profilbesøk

2 568 profilvisninger
 1. Hrimbakur

  Finne utstyr hjelpen!

  Her har de flere typer https://www.stromsbergsgard.se/en/stigbyglar/mountain-horse-grip-stirrup-tread Ikke testet de med utskjæring så aner ikke om de passer. Husker ikke hvilken str det er på mine dessverre.
 2. Hrimbakur

  Finne utstyr hjelpen!

  Nesten, de jeg har er blå, sånne som det her. Jeg må hvertfall ha de som er avrundet på siden for at de skal passe skikkelig.
 3. Hrimbakur

  Finne utstyr hjelpen!

  Har noen fra Mountain Horse i mine fra TR hvertfall.
 4. Hrimbakur

  EF-føll 2018

  Fryktelig søt inni all føllfluffen sin 😍😍
 5. Hrimbakur

  Clinic med Arne Koets

  Ja, jeg tenkte mest på den denne gangen, er litt risky å planlegge april så tidlig bare. Venter på datoer for et par kurs som kommer over nyttår også. Meeeen, om det plutselig skulle dukke opp flere kurs der Daaa snakker vi. hehe. Burde hatt en litt mindre brukbar henger av og til også kjenner jeg 😂.....eeeller håpe på at det ikke kommer snø i vinter..
 6. Hrimbakur

  Clinic med Arne Koets

  Tror ikke nervene mine vil opp til Steinseth med den digre hengeren min på vinterstid igjen 😂😂 Faderrullan det var eh... interessant 😛 Viiiil være med igjen men det kolliderer jo alltid 😥
 7. Hrimbakur

  Løs avf og hale

  Det som har funka best på spansken her er en kombinasjon av yea-sacc og Equishure. Han var stort sett "alltid" litt løs i magen før jeg begynte på det. Trenger ikke en gang bruke like mye som det står på boksen, kun en liten dæsj er nok til å holde han i sjakk.
 8. Hrimbakur

  Livstidsgaranti prestige bom uten kvittering?

  Det vil jeg da tro? Står produksjonsnummer på salen.
 9. Hrimbakur

  Det siste kjøpte utstyret?

  Hmm... Billig KL dunvest, den gamle har nesten ikke dun igjen og jeg fryyyser! Kjøpte et greip og to par såler til hesten på Høøks 😛 Kom over to flasker med supershampoen min ❤️ ooog en eske himalayasteiner og to pakker Equipak til ponni. Nå blir det såler. ehe 😛
 10. Hrimbakur

  Gode produkter til ledd

  Synes også det var litt rart men. Var nå svaret man fikk den gangen hvertfall. Skader jo uansett ikke å hoppe over noen dager om man skal ut på tur.
 11. Hrimbakur

  Gode produkter til ledd

  NIHF følger vel FEI sitt regelverk og evnt DNT sine lister- vi har i hvertfall fått beskjed om å bruke de om vi lurer på noe.. Husker jeg spurte pga at jeg fant det på listene, fikk til svar at det hadde vært karens en stund men det var opphevet og godkjent igjen. Husker ikke helt, er så lenge siden jeg spurte. Fikk i hvertfall beskjed om at den var good to go i forhold til konkurranse. På den tiden var den typen den «eneste» som var godkjent.
 12. Hrimbakur

  Gode produkter til ledd

  Ikke på den fra Equine America hvertfall. Sjekket opp med Per på kingsco i sin tid da jeg begynte å bruke den på hviten.
 13. Hrimbakur

  Sal-snikksnakk

  Hadde en en liten stund. Var alt for glatt å sitte i synes jeg. Lå fint på de jeg testa den på men likte ikke læret i den så godt. Ble som sagt veldig glatt. Kan hende det er endret på siden den gang, dette var da den var temmelig ny
 14. Hrimbakur

  Tøltende Nordlandshester

  Akkurat når det gjelder det klippet er ikke det bevis på noe som helst annet enn at de kan trave i firtakt med nesa i været Ikke engang på en god solskinnsdag kan man kalle det den hesten gjør for tølt.
 15. Hrimbakur

  Tøltende Nordlandshester

  Nemlig hehe
×