Gå til innhold

Hrimbakur

Medlem
 • Antall innlegg

  11 033
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  79

Hrimbakur last won the day on January 9

Hrimbakur had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

10 572

Om Hrimbakur

 • Rang
  Den Hvite Rytter
 • Bursdag 13. jan. 1985

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.hrimbakur.com

Profile Information

 • Kjønn:
  f
 • Fra
  Starholtet
 • Hesterase:
  Islandshest PRE

Nylige profilbesøk

2 163 profilvisninger
 1. Deres drektige hoppe(r)

  275 dager på denne her nå 💕
 2. Bedekninger 2017

  Denne kanskje? http://www.marestare.com/foalingchart.php
 3. Eksemdekken

  Veldig fornøyd med mitt og. Blir flere slike mot sommeren. Det har overlevd myyye lenger enn Boett i gutteklubben her hvertfall 😅 litt vannavvisende er det også 👍
 4. EF-føll 2017

  Eneste jeg har hørt fra MT om endringer var da de innførte ny type pass, men det er da et par år siden omtrent. Husker jeg venta lenge på pass til Sjarmi pga dette.
 5. EF-føll 2017

  Fikk pass i oktober på min. Og da hadde jeg vel fått ID papirene i sommer, en ukes tid etter hun ble registrert.. Tok chipping og slikt sammen med vaksiner på høsten.
 6. Dekkentråden

  Hadde ikke hjerte til å dra av spansken pysjen i dag i -30 så han fikk en 400g Amigo oppå bare Tror ikke han klager akkurat. Har stått med 450g Rambo Supreme pluss 100g liner de siste dagene og ikke vært varmere enn han "må". Nå har jo ikke den gnomen der evnen til å sette pels over hodet da så han er jo temmelig tynnpelsa. Fatter ikke at han ikke kobler det at "oi, nå er det vinter, kanskje jeg skulle skaffa meg litt mer pels... neida, sommerpels er fiiiiint det"
 7. Dekkentråden

  Høres rart ut. Har du link? Har ikke dette problemet med mine dekken hvertfall.
 8. Dekkentråden

  En 3-400g liner fra HW veier ikke stort så hadde nok gått for en slik. De er jo også tilpasset for å være under et Amigodekken..
 9. Barbering

  Klipte i august og han har lekker neestensommerpels Røyter litt fortsatt men ikke mye. De jeg tok i september er helt fine, litt lang pels på den ene men røyter veldig fint nå. Den siste er ganske kortpelsa men på vei til å få fin pels han også
 10. Hestehenger, snikk-snakk!

  Veldig sjelden de får høy på hengeren, da skal det være fordi man skal kjøre mange timer/ut over vanlige foringstider. Gir de helst før man drar og evnt med en gang man kommer fram. Liker ikke at de står med høy uten tilgang på drikke. Er det lange pauser/båtturer etc på turen får de høy da hvis man blir stående stille sammen med vann.
 11. Dekkentråden

  Tror ikke jeg ville tatt av halereima. Ville vært litt redd for at dekkenet ville blåse opp når de stiller seg med baken til vinden og slikt. Du kan jo kanskje prøve å sette på en sånn forlenger foran?
 12. Forsikring

  Hadde en på klinikk fra fredag til mandag pga kolikk, totalen der ble rett over 30 000kr. Går alltid for max på veterinær.
 13. Det siste kjøpte utstyret?

  Storhandling på AEG... 4 poser ponnigodis
 14. Hestehenger, snikk-snakk!

  Ikke Böckmann nei, men en stor romslig tysk modell. Nå er jo denne en del år så mye mulig nyere hengere har bedre løsninger, men generelt synes jeg det er mest i veien. Klart enklere uten saler vil jeg tro ja
 15. Hestehenger, snikk-snakk!

  Har salrom på den gamle dobbelhengeren og synes det er noe skikkelig herk. Trangt og knølete å få ting inn og ut av det og det tar mye plass inni hengeren. Når den skal byttes ut blir det definitivt uten salrom. Har vurdert å prøve å fjerne det men har aldri kommet så langt. Store hengeren har jo kjempestort salrom og det er helt genialt, men der snakker vi jo plass til 3 stevneskap pluss pluss og det tar jo ikke noe av "hesteplassen" i hengeren uansett.
×