Gå til innhold

Kah

Medlem
 • Antall innlegg

  913
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  2

Kah last won the day on October 7

Kah had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

500

Om Kah

 • Rang
  Tidligere: Peanøttsmør

Profile Information

 • Hesterase:
  Oldenburger
 • Gren:
  Dressur

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Kah

  Hjelp meg

  Her også, min forrytter betaler en symbolsk sum i måneden. Vi har ingen kontrakt, og jeg har ikke vært bekymret i det hele tatt. Jeg vet at hun tar godt vare på den.
 2. Kah

  Hjelp meg

  Har hørt om et annet tilfelle der forrytter ikke ville signere kontrakt pga det samme. Jeg hadde styrt langt unna. Ikke fordi forrytter nødvendigvis ville gjort noe dumt, men konflikten som kan oppstå hvis noe skulle skje. Hva med å bare velge den andre forrytteren?
 3. Kah

  Lære hesten å gå på tur

  Jeg er veldig glad i Silvertip grimene de har på bla Rodeo: http://rodeo.no/contents/no/d25_taugrimer-leadropes.html Litt mer kontroll en vanlig grime eller hodelag. Bruker også båttau fra Jula som er noen meter langt. God plass, og tyngden gir gode signaler.
 4. Kah

  Lære hesten å gå på tur

  Og derfor må du ha han ved siden av deg ikke bak. Ha gjerne god avstand mellom dere også, så den kan dingle på siden. Mye tryggere om det skjer noe.
 5. Kah

  Lære hesten å gå på tur

  Kan du ikke få en annen hest til å gå foran de første gangene til han blir trygg? Gå korte strekker i begynnelsen, og øk heller etter som han blir tryggere. Vi red hundre tusen runder rundt jordet ved stallen, med nesa oppe i rumpa på en annen hest før vi begynte å utvide, og prøve oss helt alene. Før det leide vi en strekke på kanskje 100 meter, og så la vi på litt til, og litt til. Før det var det fire turer rundt stallen, kanskje inn på ridebanen, og ned i stallen igjen. Eller bar henge rundt utenfor stallen.
 6. Kah

  Passier Grand Gilbert Extra

  I utgangspunktet har jeg ny sal. Men om det ikke hjelper med saltilpassing, er det mulig vi er interessert.
 7. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=131713512 Sort Passier Grand Gilbert Extra. 17.5 i sete og med vidbom. Salen er pent brukt, har normal slitasje. Ny ullstopp, og stoppet om i våres. Fin og god sal, som ligger godt på hesten og gir god plass til manke og skuldre. Har ligget på rett rygg med høy manke, bred ridehest.
 8. Kah

  Det siste kjøpte utstyret?

  Fairfield 100 grams utedekken. Er så rart vær nå, så måtte ha noe annet
 9. Jeg har hatt noen like fra Heimer(eller har liggende et sted i cob), og var veldig fornøyd med de. Liker de bedre enn harde belegg da de oppleves som mer støttende.
 10. Kah

  Unghest født 2014

  @Elisabeth E Åh var det deg! Så gøy 😃 Takk i like måte, den var jo så flott den hesten din! Vi satt og så på oppe i kafeen når du red. i dag stemte det meste for oss. Vi hadde noen momenter jeg visste vi kunne gjort bedre, og litt små plukk her og der. Men alt i alt veldig fornøyd med dagen
 11. Kah

  Dekkentråden

  Noen som har tips om vanntett dekken i 100 og 200 gram med hals? Til bredt dyr.
 12. Kah

  Utstyrstråden

  Virker som hun skal starte butikk på Alna Ridesenter, med saltilpassing etc. Jeg synes jeg hadde hørt navnet før, men da styrer vi unna.
 13. Kah

  Utstyrstråden

  Bente J ohansen er det ok saltilpasser?
 14. Kah

  Det siste kjøpte utstyret?

  Brune ridestøvler, da de ikke hadde sort i min størrelse. Så da måtte jeg bestille brun stevnejakke også. Hvilken tragedie! 😁
 15. Kah

  Loppefrøskall?

  Vi gir loppefrø fra felleskjøpet etter anvisning på boksen. Legger det i bløtt med bla betfiber til kvelds
×