Gå til innhold

Lopke

Medlem
 • Antall innlegg

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

16

Om Lopke

 • Rang
  Føll

Profile Information

 • Kjønn:
  K
 • Fra
  Vikedal
 • Hesterase:
  Frieser
 • Gren:
  Turhest

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Lopke

  Database/forum selges (FH)

  Julnil, du mener at informasjonen ikke er mulig å dra ut fra et vBulletin forum og over på et annet? Å ha den liggende på en HD tror jeg ikke er aktuelt for noen Jeg er enig i at 30.000 er helt latterlig, men å si det er helt verdiløst er jeg ikke enig i.
 2. Lopke

  Database/forum selges (FH)

  Jeg synes også det er synd at all informasjonen forsvinner. Tanken fra min side var egentlig ikke at det skulle driftes videre, men rett og slett flytte databasen til noe annet?. Om det er mulig? som et arkiv? Jeg er ikke så bevandret i dette så tenkte at noen kloke hoder her kanskje hadde en ide, om hvordan man ville kunne bevare informasjonen. Ang pris så fikk jeg beskjed om 30.000 for hele FH, så da bare lo jeg og sa at det ville aldri skje.:D Så fikk jeg plutselig nytt svar og man var villig til å ta imot tilbud jeg tror de er villige til å forhandle uansett løsning. Diskusjonsforum er mye mer enn hestene.no så hva som skjer for alle andre vet ikke jeg. Jeg tenkte bare jeg ville informere folk her om at dette er på gang nå, så ikke man risikerte at alt plutselig ble sletta, og så satt det noen få og visste det uten å si i fra. Jeg tror ikke FH forsvinner om folk vil bevare det. Ellers kan jeg være enig med Legaat.
 3. Lopke

  Database/forum selges (FH)

  Hei dere Tenkte jeg ville informere om at FH er for salg eller sletting. Kanskje dere har sett det allerede. Uansett, jeg har forståelse for at aktiviteten der er lav og dette virker som et veldrevet og kjekt forum!! Likevel er det trist om tusenvis av gode tråder og en enorm database av informasjon og bilder nå slettes. Jeg vet fra eieren at de er interessert i flere løsninger, så hvis det er aktuelt å dra ut deler av databasen med tråder (de man ønsker f.eks) så er det mulig. Just for info.
×