Gå til innhold

MiniT

Medlem
 • Antall innlegg

  60
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

32

Om MiniT

 • Rang
  Føll

Profile Information

 • Kjønn:
  Female

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. MiniT

  Ponnivogn

  Min elskede roadcart har kjørt sin siste tur, og vi trenger nå en ny vogn til datterens ponni. Han er 110 cm høy, ca like bred (vi jobber med det...), og kjøres i travsele med kvikkert. Har dere tips til en ny vogn som ikke koster all verden? Gjerne med brems, men det går kanskje bra uten også - har ikke hatt det frem til nå.
 2. MiniT

  Hvor ofte treningsfri?

  Restitusjon er minst like viktig som trening i mine øyne. Vi trener hardt når vi først er ute, og tar gjerne 1-2 fridager mellom hver treningsøkt. Kan longere eller lignende på fridagene da!
 3. MiniT

  Grovfôr 2018

  Jeg er i grunnen på utkikk etter ny ponni til jentungen, så følger med på markedet - men synes slett ikke det ser ut som at prisene har gått noe ned? Mulig det er lenge siden jeg har vært i markedet da, men jeg hadde i grunnen forventet å kunne finne en ok turponni til 15-20000.
 4. MiniT

  Grovfôr 2018

  Her kjørte de andreslått i går, så da er det i alle fall ganske sikkert at det blir (minst) 3 slåtter! Så ikke ut som om det var store greiene de fikk dessverre. Er meldt regn til mandag da, hurra!
 5. MiniT

  Grovfôr 2018

  Jeg vurderer å flytte hestene tilbake til gamle stallen i vinter, for der er de selvberget med grovfôr (rundball) - og det blir billigere med 2 hester på stall enn å ha dem hjemme og kjøpe tørrhøy i småballer. Fikk tilbud om å kjøpe til 9 kr kg +mva her om dagen 😶 Helt forferdelig! Og staten skal ha både mva og toll om man vil importere, pluss at det ser ut til å være bortimot umulig å få kjøpt noe mindre enn 24 tonn i slengen ved import, så... Glad vi fremdeles har godt forhold til gamle stallen!
 6. MiniT

  Fjordhesten

  Oi, nå husket jeg på hvorfor jeg egentlig bare tør å lese på dette forumet. 😛 Håper ikke det var mitt innlegg som utløste alt dette? En hingst som ikke oppfører seg er ikke greit uansett årstid, men vi har tydeligvis ulike preferanser og definisjoner av oppdragelse. Jeg kan ikke fordra ropehingster, så når hingsten min brummer til nabohoppene på våren kaller jeg det "å miste litt oppdragelse". Og så synes jeg det er helt forståelig at unghester generelt, og unghingster spesielt, blir urolige i en ukjent utstillingssituasjon.
 7. MiniT

  Fjordhesten

  Hingsten min er 14 år, og han kan fremdeles "glemme" litt oppdragelse nå på vårparten 😛
 8. Ambulansepersonalet brukte telefonen min og ringte mamma da jeg tryna på snowboard for noen år siden. Hun var lagret som ICE (in case of emergency) .
 9. Har med mobilen, og er selvfølgelig dekket fra topp til tå i reflekser og hodelykt. Skriver alltid på tavla i stallen hvilken løype vi trener i (men med bare meg i stallen er det kanskje ikke så mye vits haah!), og så har jeg alltid gitt mannen et tidsestimat på når jeg skal være tilbake!
 10. MiniT

  Unghestsnikksnakk

  Jeg har aldri korrigert for feil galopp i longen, men har heller aldri lagt merke til at det har vært feil galopp. Timian har tydeligvis skjønt det selv! 😆
 11. MiniT

  Strømgjerder, hva, hvordan og hvor..

  Vi tenkte å bygge tregjerde i 2 høyder med strømtråd i 3 høyder. Føler at det er tryggere enn bare strømtråd (selv om begge hestene står på bare strøm nå, hehe). Kanskje en ide om det er veldig viktig at de ikke kommer seg ut mtp forfangenhet?
 12. MiniT

  Hester hjemme, praktiske løsninger

  Vi har fått avtale med et lokalt pukkverk om at vi kan tømme møkka der (der de er ferdige selvfølgelig)
 13. MiniT

  Hester hjemme, praktiske løsninger

  Vil ikke asfalt bli fryktelig glatt for hester med sko? Tenker særlig i overgangsperiodene høst-vinter, vinter-vår, hvor de kanskje har sommersko men det kan komme en og annen frostnatt allikevel. Kanskje bare mine hester som går med sko, hehe
 14. MiniT

  Hester hjemme, praktiske løsninger

  Jeg har forøvrig tenkt å ikke ha ett fast foringssted, men variere det litt så det ikke blir belastning på samme område i luftegården hele tiden. Kommer også til å ha vann på 2 steder slik at jeg eventuelt kan dele av luftegården ved behov (la jorda hvile). Og så gruser vi opp ved inngangspartiene.
 15. MiniT

  Hester hjemme, praktiske løsninger

  Oi, her skal jeg følge med! Vi er i gang med det samme (bortsett fra at det ikke blir utegang, men mye utetid), så plukker gjerne opp tips
×