Gå til innhold

MiniT

Medlem
 • Antall innlegg

  42
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

20

Om MiniT

 • Rang
  Føll

Profile Information

 • Kjønn:
  Female

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. MiniT

  Fjordhesten

  Oi, nå husket jeg på hvorfor jeg egentlig bare tør å lese på dette forumet. 😛 Håper ikke det var mitt innlegg som utløste alt dette? En hingst som ikke oppfører seg er ikke greit uansett årstid, men vi har tydeligvis ulike preferanser og definisjoner av oppdragelse. Jeg kan ikke fordra ropehingster, så når hingsten min brummer til nabohoppene på våren kaller jeg det "å miste litt oppdragelse". Og så synes jeg det er helt forståelig at unghester generelt, og unghingster spesielt, blir urolige i en ukjent utstillingssituasjon.
 2. MiniT

  Fjordhesten

  Hingsten min er 14 år, og han kan fremdeles "glemme" litt oppdragelse nå på vårparten 😛
 3. Ambulansepersonalet brukte telefonen min og ringte mamma da jeg tryna på snowboard for noen år siden. Hun var lagret som ICE (in case of emergency) .
 4. Har med mobilen, og er selvfølgelig dekket fra topp til tå i reflekser og hodelykt. Skriver alltid på tavla i stallen hvilken løype vi trener i (men med bare meg i stallen er det kanskje ikke så mye vits haah!), og så har jeg alltid gitt mannen et tidsestimat på når jeg skal være tilbake!
 5. MiniT

  Unghestsnikksnakk

  Jeg har aldri korrigert for feil galopp i longen, men har heller aldri lagt merke til at det har vært feil galopp. Timian har tydeligvis skjønt det selv! 😆
 6. MiniT

  Strømgjerder, hva, hvordan og hvor..

  Vi tenkte å bygge tregjerde i 2 høyder med strømtråd i 3 høyder. Føler at det er tryggere enn bare strømtråd (selv om begge hestene står på bare strøm nå, hehe). Kanskje en ide om det er veldig viktig at de ikke kommer seg ut mtp forfangenhet?
 7. MiniT

  Hester hjemme, praktiske løsninger

  Vi har fått avtale med et lokalt pukkverk om at vi kan tømme møkka der (der de er ferdige selvfølgelig)
 8. MiniT

  Hester hjemme, praktiske løsninger

  Vil ikke asfalt bli fryktelig glatt for hester med sko? Tenker særlig i overgangsperiodene høst-vinter, vinter-vår, hvor de kanskje har sommersko men det kan komme en og annen frostnatt allikevel. Kanskje bare mine hester som går med sko, hehe
 9. MiniT

  Hester hjemme, praktiske løsninger

  Jeg har forøvrig tenkt å ikke ha ett fast foringssted, men variere det litt så det ikke blir belastning på samme område i luftegården hele tiden. Kommer også til å ha vann på 2 steder slik at jeg eventuelt kan dele av luftegården ved behov (la jorda hvile). Og så gruser vi opp ved inngangspartiene.
 10. MiniT

  Hester hjemme, praktiske løsninger

  Oi, her skal jeg følge med! Vi er i gang med det samme (bortsett fra at det ikke blir utegang, men mye utetid), så plukker gjerne opp tips
 11. MiniT

  Kondisjonstrening

  Jo flere meter/min, jo fortere vil det jo gå? Jeg har tro på at langkjøring er riktig vei å gå for en hobbyhest. Intervaller, da tenker jeg mer travere.
 12. MiniT

  Slow feeder

  Oi, ok - da får jeg lære meg søkefunksjonen her!
 13. MiniT

  Slow feeder

  Nei, jeg husker ikke hvor jeg har lest det dessverre... Kanskje det kommer an på hva slags tau høynettet er laget av også? Tenker som sagt at det vil være best med variasjon, som i det meste annet med hestehold. Og så synes jeg det er skummelt med høynett i luftegård med sko osv... Dessuten (sikkert teit) innbilder jeg meg at det er greit for hestene å ikke måtte spise med hodet på skrå hele tiden. Mest naturlig å spise fra bakken vel?
 14. MiniT

  Slow feeder

  Hva finnes av slow feeder-alternativer på markedet? Jeg vil gjerne ha noen alternativer å bytte på, siden jeg har lest at det kan være ugunstig for tannkjøttet til hestene å bare bruke høynett. Men med to støvsuger-hester ser jeg for meg at maten vil forsvinne rimelig fort om jeg bare forer rett på bakken! De står på fri tilgang nå, men er i tykkeste laget begge to, så jeg vil gjerne kontrollere inntaket litt bedre.
 15. MiniT

  Hingst i flokk?

  Jeg vet han har stått i flokk / med annen hingst frem til han var 3 år (hos første eier), men vet ikke hvordan han sto oppstallet mellom der og da jeg fikk ham (4 år siden). Han har stått alene siden da, siden ingen på stallen tør å ha hest sammen med hingst . Ponnien går i rideskolen når dattra ikke bruker den, så den må stå i flokken med de andre så lenge den er der.
×