Gå til innhold

MiniT

Medlem
 • Antall innlegg

  82
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

35

Om MiniT

 • Rang
  Føll

Profile Information

 • Kjønn:
  Female

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. MiniT

  Grovfôr 2018

  Min liker ikke grøten om det er salt i den, så han må få saltet utenom.
 2. MiniT

  Hesteeier og jobbe turnus

  Jobber turnus og har hestene hjemme. Vil aldri ha det annerledes De er vant til å komme ut/inn til ukurante tider, og vi har ingen faste foringstider. Har også hatt hest borte i mange år mens jeg jobbet skift (jobber døgnet rundt), og så lenge stalleier tok inn gikk det fint.
 3. MiniT

  Grovfôr 2018

  Gir soyapellets i grøten sammen med betfiberet. Er generelt ikke glad i å gi pellets tørt. Ble nesten litt glad for å se at vi er flere som sliter med proteinfattig høy i år - her er det 52 g/TS. Selv ponnien må få tilskudd i år, han som vanligvis lever på luft!
 4. MiniT

  Ta med føll ut på tur

  - og så er det veldig viktig at neste gang du korrigerer så starter du med volumknappen på 1 igjen, selv om du kanskje måtte opp i 8 for å få reaksjon forrige gang. Kanskje kommer du ikke lenger enn til 6 denne gangen, og etterhvert vil du da få en hest som slett ikke trenger å snakkes til i store ord og bevegelser Med en så ung hest regner jeg med den akkurat er skilt fra mor også? Ville definitivt gitt det et par uker på å lande før jeg krevde noe særlig mer enn vanlig oppførsel inn/ut av luftegård og annen dagligdags håndtering. Tenk så mye omveltninger den lille må ha hatt på kort tid!
 5. MiniT

  Grovfôr 2018

  Jeg tar gjerne kontaktinfo på pm
 6. MiniT

  Grovfôr 2018

  Vi fikk tak i H4 med veldig lavt proteininnhold, så her er det mye soyapellets og betfiber for å fylle på. Første gangen jeg har opplevd at Timian ikke har spist opp maten sin 😂 Kjører bortimot fri tilgang på høy, det er skikkelig uvant!
 7. MiniT

  Grovforanalyse 2017

  Eurofins forresten.
 8. MiniT

  Grovforanalyse 2017

  Jeg sendte inn på torsdag, fikk svar på mandag 😊
 9. MiniT

  Ponnivogn

  Blir vel nesten like mye i frakt nedover som det vogna koster
 10. MiniT

  Ponnivogn

  Oi, det høres jo ikke noe særlig ut! Jeg håper helt ærlig å finne noe brukt på Østlandet, men det ser ut til at det er lite i vår kategori. Han er uansett for stor (?) for den Skoies-vogna, så den utgår. Vi kjører bare tur, men ofte i skogen, så vil ikke la jentungen kjøre i travvogn heller liksom.
 11. MiniT

  Ponnivogn

  Min elskede roadcart har kjørt sin siste tur, og vi trenger nå en ny vogn til datterens ponni. Han er 110 cm høy, ca like bred (vi jobber med det...), og kjøres i travsele med kvikkert. Har dere tips til en ny vogn som ikke koster all verden? Gjerne med brems, men det går kanskje bra uten også - har ikke hatt det frem til nå.
 12. MiniT

  Hvor ofte treningsfri?

  Restitusjon er minst like viktig som trening i mine øyne. Vi trener hardt når vi først er ute, og tar gjerne 1-2 fridager mellom hver treningsøkt. Kan longere eller lignende på fridagene da!
 13. MiniT

  Grovfôr 2018

  Jeg er i grunnen på utkikk etter ny ponni til jentungen, så følger med på markedet - men synes slett ikke det ser ut som at prisene har gått noe ned? Mulig det er lenge siden jeg har vært i markedet da, men jeg hadde i grunnen forventet å kunne finne en ok turponni til 15-20000.
 14. MiniT

  Grovfôr 2018

  Her kjørte de andreslått i går, så da er det i alle fall ganske sikkert at det blir (minst) 3 slåtter! Så ikke ut som om det var store greiene de fikk dessverre. Er meldt regn til mandag da, hurra!
 15. MiniT

  Grovfôr 2018

  Jeg vurderer å flytte hestene tilbake til gamle stallen i vinter, for der er de selvberget med grovfôr (rundball) - og det blir billigere med 2 hester på stall enn å ha dem hjemme og kjøpe tørrhøy i småballer. Fikk tilbud om å kjøpe til 9 kr kg +mva her om dagen 😶 Helt forferdelig! Og staten skal ha både mva og toll om man vil importere, pluss at det ser ut til å være bortimot umulig å få kjøpt noe mindre enn 24 tonn i slengen ved import, så... Glad vi fremdeles har godt forhold til gamle stallen!
×