Gå til innhold

Sunniva

Medlem
 • Antall innlegg

  859
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  3

Sunniva last won the day on January 11 2018

Sunniva had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

642

Om Sunniva

 • Rang
  Innridd

Profile Information

 • Fra
  Trøndelag, nåværende bosted 13
 • Hesterase:
  Islandshest

Nylige profilbesøk

503 profilvisninger
 1. Jeg må ha ny sal, selger derfor Draupnir Embla med ullstopp, 17,5" XLXL fast bomjern og doble kapper. Salen var ny i mai. https://draupnir.no/index.php/saler-og-tilbehor/saler/draupnir-embla-fast-bom.html https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=142793343 I tillegg selger jeg en bomløs gelsal fra Tølthester. Den er 17", med korte kneputer. https://toelthester.dk/butik/bomloes/ https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=142553417
 2. Jeg savner dato på innlegg og tittel på tråd under "Neste uleste emne".
 3. Jeg selger denne dressurgjordten i str. 50 for 400 kr + evt. frakt: https://www.horze.no/gjorder/horze-harleigh-dressurgjord-med-saueskinn/14664.html#color=BL Den er brukt 2 ganger, fremstår som ny.
 4. Jeg er også veldig fornøyd med Casco mistrall, null problem med hodelykt.
 5. Jeg synes visst det er kalt ute, så jeg kjøpte nytt 220 g vinterdekken til hesten min. Tror ikke han trenger, og egentlig er jeg superblakk, så føler jeg var kjempelur som kjøpte nytt dekken. Var 30% på det i det minste.
 6. Jeg har tenkt på det, og valgte sal ut ifra at jeg føler standard sal til islandshest ikke passer mitt bekken. Du må jo ikke handle fra henne for å få sal tilpasset en kvinnes bekken, andre leverandører kan også hjelpe deg.
 7. Helsport har slutta å produsere klær, så de tømmer varelageret sitt. Det går an å se om du finner noe varmt og godt der! https://www.helsport.no/outlet/klaer Jeg har to jakker derfra som er helt prima. Blant annet Trysil-jakka. Har den i str. M, den er veldig romslig.
 8. Jeg foretrekker Devold og Aclima. De har gode produkter som kanskje ikke ser like pene ut som Kari Traa, men de er laget for langt tøffere forhold enn ulla til Kari. Aclima har ullfrotté som blir veldig godt og varmt! Og helt prima å ha under en bukse som Polar Breeches. https://www.aclima.no/aclima/101682/hotwool-400-gr-longs-unisex Jeg fryser veldig på beina og hendene når det er kaldt, men klarer faktisk å overleve vinteren med disse på beina: https://www.skoies.no/rimfrost-paddock-fra-mountain-horse Det eneste som er dumt med dem er at de kan bli litt glatte, men da er det bare å ta på brodder. De går fint inn i brodder, heldigvis. På de kaldeste dagene har jeg varmesåler i dem. Jeg har et par muckboots også, men foretrekker disse skoene. Når det gjelder det som er innerst bruker jeg oftest hotwool fra Devold eller Aclima, og Ulvang Rav over. Ulvang Rav er veldig varm samtidig som den ikke blir alt for tykk. Alle hestejenter bør ha minst to sånne. 😛
 9. Jeg er veldig glad i Mountain Horse sine klær. Jeg har en eldre versjon av denne jakken som jeg elsker: https://www.skoies.no/mountain-horse-amber-jakke-dame Og denne buksa holder meg varm, når det er for kaldt for softshellbukse med fleece fra TR: https://www.skoies.no/mountain-horse-polar-breeches Når det gjelder håndtøy, så foretrekker jeg hjemmestrikka ullvotter, evt. med en vindtett vott over.
 10. Er det noen her som har Tryg? Tror NITO avslutter samarbeidet sitt med Gjensidige og går inn i nytt med Tryg, så da vurderer jeg å flytte alle forsikringene mine til Tryg.
 11. Jeg har kjempelyst på pocket, men tror ikke buksene er laget for min kroppsfasong. Så dumt, de er så fine! Jeg sjansa på å kjøpe en ny zipp softshell som er et nr. større enn den jeg har. Krysser fingra for at den passer.
 12. Jeg vet ikke hvordan Geysir er, så det kan jeg ikke svare på. Jeg har et par bilder der jeg har stilt opp salen sammen med en Tøltrider Djupur som jeg kan legge til her.
 13. Jeg hadde denne, men den passet dessverre ikke hesten min. Jeg synes den var helt fantastisk å sitte i! Var skikkelig lei meg for at den ikke passet hesten. Min var 17", jeg synes ikke den var trang i setet. Jeg er (var? ) str. 38, har sikkert normale lengde på beina. 😛
 14. Har kjøpt dekken, bitt og salsåpe/balsam. Skal spandere på vask og impregnering på et par dekken før vinteren slår til. 🤗
 15. Jeg har piggfrie vinterdekk. Kjører mest i vinterhalvåret.
×
×
 • Opprett ny...