Gå til innhold

LillianK

Medlem
 • Antall innlegg

  1 727
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

368

Om LillianK

 • Rang
  Innridd
 • Bursdag 18. des. 1985

Profile Information

 • Kjønn:
  Kvinne
 • Fra
  Næs i ringsaker
 • Hesterase:
  Døl
 • Gren:
  Allrounder

Nylige profilbesøk

1 070 profilvisninger
 1. LillianK

  Overgangsdekken 135

  Har du dette fortsatt? Hvilken pris tenkte du? Møkette?
 2. LillianK

  Anemi på unghest

  Veterinær kommer i beg av OKT å sagt infra om funn så skal høre med hebbe om ny kur. Hun kan ha gått med dette en stund da hun ikke har fått markkur som tar blodorm tror jeg men skulle uansett gi unghesta på stallen imovec comp lell nå. Skal tas nye bp i oktober.
 3. LillianK

  Anemi på unghest

  Jeg fant egg og tre ormer i ene bæsjen disse var små ene hvit og de andre hjennomsiktige rosa så er nok blodorm. Hun virker mindre oppblåst også. Vet ikke om det er kun meg men ja greit å få ut. Nye bp i OKT så får vi se👍🏻
 4. LillianK

  Anemi på unghest

  Fikk ormekur på torsdag å fikk da tak i jerntilskudd som etter dyrlegens smbefaling skal gis i en mnd for å så ta nye prøver. Fikk imovec comp men hvor lang tid vil event ormer komme ut? Jeg ser på avf å saumfart alt så skal sjekke opp nøye i dag v spaing av boksen ogaå.
 5. LillianK

  Anemi på unghest

  Hun står ute i flokk men dog inne på natt, fikk ormkur før beitet å fikk ormkur før jeg henter henne( hun ble hentet hjem 2 januar ) ikke fått panacur men fikk før beitet en ny ormkur som jeg ikke husker navnet på. Har nå fått resept på ivomec comp. Blir tatt nye bp etter behandling for å se status i gjen. Hesten er åring ( født 1juli)
 6. LillianK

  Anemi på unghest

  Hun står nå på utegangen der det knapt kommer opp noe ellers var set ikke mye mat i gjen på beitet heller på slutten.
 7. LillianK

  Anemi på unghest

  Hun skal få markkur nå imovec comp å jerntilskudd. Er ikke ingjen mange rundballer av foret vi har nå så blir analyse på neste levering da dog fra Nederland
 8. LillianK

  Anemi på unghest

  Snakket med min faste vet å sen virusinfeksjonen var for lenge siden.
 9. LillianK

  Anemi på unghest

  Aldri fått hvitløk her nei, var dårlig med virusinfeksjon med hoste og snørring i våres( ble ikke tatt bp da) ble forsøkt å gitt pencillin men uten effekt så konkluderte med virus. Har ellers vært normal. Ned i vekt etter beitet( ikke kraftig beite med den sommeren på Østlandet nå) så står inne for å fetes opp nå. Hatt elveblest forie uke så derfor tatt bo... kan det henge i gjen etter våren?
 10. LillianK

  Anemi på unghest

  I dag fikk jeg svarene på bp som ble tatt pga klumpene. Hvite og røde blodlegemer var lave å blodfattig . Starte opp med støtte av jern og b vitaminer å gir ormkur ( er en infeksjon i kroppen men hvor, kunne også være mark) noen som har vært borti slike ting? Godt prøvene er tatt i alle fall .
 11. LillianK

  Forreaksjon??

  Min faste vet ringte meg før i dag å hadde da tatt bp. Kulene var såsi borte men tok prøver lell for å finne ut.
 12. LillianK

  Forreaksjon??

  Hum ja fikk jo 1 l oppdrett per dag samt lusernehakk men får event ta analyse av de 8 buntene som er att. Er jo proteiner i det meste av for
 13. LillianK

  Forreaksjon??

  Skulle bært flytta til hest og helse sikkert?? Admin?❤️
 14. LillianK

  Forreaksjon??

  Kan jo liksom stemme med tiden for tirsdag kveld var hun fin men dette kan hun ha fått ila natta onsdag .
 15. LillianK

  Forreaksjon??

  I siste tiden har Julie fått små klumper i huden, disse har kommet og gått like fort, ingen mengder men en to tre kuler. I går var hun mer plaget, kuler på begge sider av nakken( lang og tykk man på begge sider) fire mellomstore på magen med en hevelse som var større enn en stekepanne og noen mellom albuer forran og bak på rumpa. Vi har grovfor fra dk men uten analyse. Ellers har hun fått oppdrett( oppe på 2 kg dagen ) lusernehakk(5dl-1l) yeasacc( magen er halvveis rennende så kansje foret er litt kraftig) å multivitamin. Hun fikk vaksine mandag( stivkrampe) ellers god matlyst men disse vablenne klør... Gubben kom i går med Humilac som vinhar brukt som kløestillende på hunden som min faste vet sa jeg skulle bruke da jeg ringte i går . Hun kommer indag for blodprøve da hun ikke har vært så ille Som i går. Hva tenker dere? X fingra for at det ikke er foret( vi gresset på dagen tirsdag så kan bære hun får i seg noe hun reagerte på samme i luftegård) for nå er alle penger brukt opp på for å vanskelig å fikse eget i gjen da hun står i stor flokk ( inne på stall til ut sept)
×