Gå til innhold

xxAne

Medlem
 • Antall innlegg

  2 103
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  3

xxAne last won the day on September 23 2018

xxAne had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

2 516

Om xxAne

 • Rang
  Traverpower!

Profile Information

 • Kjønn:
  u
 • Fra
  Bærum
 • Hesterase:
  Kaldblods
 • Gren:
  Trav

Nylige profilbesøk

985 profilvisninger
 1. xxAne

  Hesteinfluensa og revakinering.

  Tilla fikk i slutten av november så jeg stresser ikke, men hadde det eks vært juli hadde jeg vurdert å revaksinere nå. Men så skal vi en del ut og farte framover
 2. xxAne

  Det siste kjøpte utstyret?

  Nyeste her er en ny trinityhals, og et mio 350g vinterdekken, siste kjøpt brukt. Elsker dekkendreper!
 3. Tilla tapte seg noe fryktelig i høst, hjelper ikke å stå på fri tilgang når høyet er ca like næringsrikt som halm 🙄 Begynner å se OK ut igjen nå, men har dessverre mista mye musklatur osv..
 4. @LisaFi Videoen funka! Uvant å se B såppas rund
 5. xxAne

  Doping

  Etter å ha stått og jobbet på travstall er jeg nøye. Alt sjekkes, skrives evt inn i helsekort og merkes med "OBS Doping" så ikke en intetanende hestepasser tar feil. Nå bruker jeg generelt lite tilskudd og sånn, er mere div behandlinger og kremer osv. Hun står på utegang og alle har sin egen kraftforbøtte, i tillegg har vi så få hester at jeg vet om en av de andre hestene går på eks smertestillende(har jo hørt om hester som har "smittet" andre fordi de har hatt rester i "barten" etter å ha spist).
 6. xxAne

  Dekkentråden

  Min har begynt å ødelegge dekken igjen, etter en lang stund uten. Tok først halsen på trinity dekkenet mitt, så samme dag venninna mi kjøpte ny hals til meg ødela hun resten av dekkenet også. Fine trinity dekkenet mitt 😥
 7. xxAne

  BE og B96

  Jeg har en rav4 og en vanlig gaupen og det går akkurat innenfor 96. Nå kunne jeg sikkert tatt oppkjøringa og fått BE også, men siden jeg bare kjører min egen henger gidder jeg ikke 😛
 8. xxAne

  Grovfôr 2018

  Halm her og, men får 10 kg tørrhøy i løpet av dagen så spiser nok mest høy kontra halm.
 9. xxAne

  Unghest født 2015

  Hva er folks mål for 2015 årgangen da? Tenk at babyene våre er 4 år 😮 Her skal vi ved siden av trav prøve oss på de lave klassene i distanse, tror det kan bli morro
 10. xxAne

  Grovfôr 2018

  Her venter vi fortsatt på analyse 🙄 men ser ut som vi ha fått skikkelig næringsfattig høy. Samtlige hester har gått ned i vekt på fri tilgang i høst, fint for hobbyhestene som hadde mye ekstra men ikke så fint for min. Nå har vi i tillegg begrensning på 10 kg/døgnet, og min er allerede på den slanke siden. Hamstret en del kg goldengrass på gjesti nå, så hun får et par kg av det hver dag i tillegg til mye kraft. Vurderer å spe på med lucerne også.
 11. xxAne

  Grovfôr 2018

  Glad jeg har hest det er lett å lure i vann. Tilla får stor bøtte med suppe av betfor, komplett og linomega hver dag og sluker alt.
 12. xxAne

  Grovfôr 2018

  Håper din er mindre sær enn jeg har opplevd, for begge mine nekta tvert betfiber etter å ha fått smaken av betfor Ellers har jeg god erfaring med spenst for å få i de grøt/suppe, Tilla må ha enten det eller betfor.
 13. xxAne

  Golden grass - analyse?

  Jeg sendte dem nemlig mail 30 min før du la ut innlegget, om å kjøpe GG 😛
 14. xxAne

  Golden grass - analyse?

  Sjekk Gjesti sin side, de la ut info om GG for 2 timer siden Edit: Mente side på facebook
 15. xxAne

  Grovfôr 2018

  Vi har heldigvis nok mat her, men lite næring i det. Analysen lar vist vente på seg, men ser jo på hesta hvordan høyet er. Alle de andre hestene er fine, ikke for runde som de pleier å være, mens Tilla begynner å bli i slankeste laget. Har økt på kraftforet nå og det ser ut til å funke greit.
×