Gå til innhold

All aktivitet

This stream auto-updates     

 1. Siste time
 2. Hrimbakur

  Det siste kjøpte utstyret?

  Skal vi see... fikk ny voilock fra Denni Design før jul, kjøpt en brukt Akton pad, Rambo VL stable 450g og Amigo VL stable 450 g til Fabio på kjempesalg oooog Rhino VL stable medium til jøken 😍 jooo, og et brukt Amigo Bravo heavy til Váli -han trenger ikke herpe helt nye klær 😂 Oooog så har vi fylt opp med ponnimat fra svenskelandet i dag 😀
 3. Hrimbakur

  Deres drektige hoppe(r)

  Her kommer det en i jøkunge i slutten av april, en alv i slutten av mai og en jøkunge til i slutten av juli 😍
 4. Today
 5. TonjeS

  Astma

  Åh, det visste jeg ikke! Hva brukte du av preparater med maska da? Ja, T var jo bra i fjor!
 6. Stall GK

  Deres drektige hoppe(r)

  Begge mine drektige er fremdeles drektige. Terminer 5. mai og 16 juni
 7. Bitten&Betty

  Deres drektige hoppe(r)

  D var drektig i november, men jeg begynner å tvile litt på om hun fremdeles er det.. Hun er mye mindre enn hva hun var i fjor vinter. Skal se om vi kan få sjekket henne på nytt i slutten av mnd. Er hun fremdeles drektig så venter vi føll i slutten av juni.
 8. CecilieA

  Astma

  Lykke til! T har også IAD. Jeg har utebokser, ganske grov flis som ikke støver, vanner høyet (i vinter bruker jeg ensilasje, veldig deilig!), spiser høy fra bakken. Jeg har hatt en runde med maske for et år siden, og synes det funka fint! Ny rekord i 2018 på gammer’n og tegn til gammel form 😊👍 Har ellers blitt anbefalt Tellerup for IRAP-behandling (var i kontakt, men skulle se ann effekt på maske først, ettersom jeg hadde begynt) og å bruke en vaksine som heter Zylexis.
 9. LillianK

  Tannfelling

  👍🏻
 10. I går
 11. Torhild

  Deres drektige hoppe(r)

  Ingen drektige hopper her dette året? Satira skal ihvertfall følle i slutten av april - mot 1 mai. Venter i spenning 😊
 12. Torhild

  Fjordingslepp

  Noen fjordingfolk som vet hvilken hingst som skal bedekke hvor sommeren 2019? Helst Telemark/Østlandet. Ønskelig med stor og høyreist type 😊
 13. ME&FB

  BE og B96

  Fått svar fra Umeslep og hengeren kan klasses ned på tillatt totalvekt, så går nok for det 😊
 14. Marita

  Tannfelling

  Jeg hadde en liten tass som endte med å bo hos veterinæren, og bli stamkunde hos Ellen S pga dårlige tenner. Hans hovedsymptom var sikling, at han alltid var våt rundt munnen! Der var det rotbetennelser og diverse som måtte repareres. Han ble nøye overvåket i 2 år, og hver gang jeg merket nooe som helst var det å tusle opp til Ellen S for ny kontroll!
 15. Ninahei

  Tannfelling

  Jeg sjekker også hver 6 mnd, og min blir 6 i år. Kommer til å fortsette med det helt til veterinæren anbefaler noe annet -heldigvis- har det vært helt ukomplisert med tannfelling her i gården!
 16. Stjorm10

  Tannfelling

  Eg prøver fremdeles å sjekke min kvar 6mnd. Han er no 5år. Tenner er veldig individuelt og på unghest er det lurt å vere litt obs på dette. Hadde ei 3åra som svelgte ei tann og fikk kolikksymptomer for dette. Så unghest og tannsjekk ofte er lurt 😊
 17. smaaen

  Tannfelling

  Det er lurt å sjekke unghester ca hver 6 mnd for å fange opp om det skjer noe inni der. En venninne endte opp med tannbehandling hver-annenhver uke i lang tid for å fikse opp i forinnpakninger mellom ALLE tennene som kom i mellom 6 månederssjekkene. Så det er greit å få vet til å ta en kikk så man vet hva som skjer, kan bare være ubehag ved tannfelling og det går over, eller det må ha behandling. Heldigvis skjer det veldig sjeldent det som skjedde hos min venninnes hest.
 18. LillianK

  Tannfelling

  Hun har ikke fått behandling siden sept å sikling avtok da men mye som skjedde i munnen, har brukt vetrinær med kompetanse på tenner, observerte bare i går at hun da siklet litt og spyttet ut noe for da hun spiste.
 19. smaaen

  Tannfelling

  Sikling kan være et tegn på smerter, sett hester stå å sikle i flere timer etter "behandling" og da jeg spurte vet med kompetanse på tenner om dette sa hun de gjør dette på grunn av smerter. Spytting av for kan være mye rart, anbefaler også en med kompetanse på tenner til å ta en titt inni der, kan være forinnpakninger, tannfelling eller andre ting. Det skjer utrolig mye inne i munnen til hester når de er unge.
 20. SiljeB

  Tannfelling

  Det kan være fôrinnpakninger når hun spytter ut mat. Jeg ville fått en veterinær med kompetanse på tenner til å se på det.
 21. Elisabeth E

  Det siste kjøpte utstyret?

  Fuck. 30% på salget på Høøks. Veit det snart kommer 50%, men orka ikke vente... Ny ridebukse + to nye tynne "trenings"-gensere. Også kjøpte jeg nettopp noen nye sko. Og vurderer å handle litt på Horze. Just because... O:-)
 22. Elisabeth E

  Unghest født 2014

  Den genseren har gjort nytta, for å si det sånn 😂 Halv pris av halv pris på Høøks-salget, og ett elsket klesplagg hver vinter B-)
 23. Siste uke
 24. LillianK

  Tannfelling

  Feil
 25. LillianK

  Tannfelling

  Julie fikk sjekket tenner i sept, trakk da ulvetenner da disse var synlige, ellers sikla Hunen periode før Og etter tannsjekk, hun ga seg mes sikling etter noen dager , men I dag ved innslipp observerer jeg sikling og hun spytter ut noe av maten,men virker som det kommer fra tenner lengre bak( får i mat altså men noe blir spyttet ut) . Hun blir 2 år 1 juli mener sikkert noe tannfelling nå også sikkert? Ikke kjent lukt men sta jente så fikk ikke sett mye i munnen.
 26. Legaat

  Unghest født 2014

  Hahah, ser ut som du har planlagt outfiten godt 😂😂
 27. xxAne

  Nakkestykke str cob

  Har sikkert et liggende etter Gris, skal sjekke ila helga! Evt mandag.
 28. Albina

  Nakkestykke str cob

  Emmi.se? De hadde veldig billige nakkereimer str cob før.
 29. Elisabeth E

  Unghest født 2014

  Kjære vakre, som tida flyr...! Ett godt år mellom disse bildene, heldigvis er det mer forskjell på hesten enn på outfiten min 😂
 1. Last inn mer aktivitet
×