Gå til innhold

All aktivitet

This stream auto-updates     

 1. Siste time
 2. Da ville jeg nesten vurdert å bedekke om du har mulighet til det og hun tar seg. Så slipper du jo unna hele sulamitten forhåpentligvis.
 3. Today
 4. Hoven kastanje på ene framfot

  Fikk beskjed om å ikke pille hehe men ser det er litt som faller av men vil vite hvorfor den er slik... er ikke noe større enn den på andre siden men denne dog normal
 5. Ja hun avler bra, så muligheten skal være der en stund til. Dessuten er det ingen i området her som kan sterilisere så det blir jeg ikke å gjøre.
 6. Er det godt avlsmateriale, når den er så vanskelig under brunst?
 7. Hoven kastanje på ene framfot

  Grave grave graaaave og pille 🤪🤗
 8. Sprang-prat

  Jeg skal begynne å hoppe min igjen nå, fått klarsignal fra behandler (jeg var jo redd jeg ikke kunne) og hvis han tar det ok blir det noen lave klasser på stevnet 1.april. Hesten er i gang og vi hopper uansett ikke høyt.
 9. Sprang-prat

  I går hadde vi vår 3. sprangtrening for vår nye faste instruktør, og vi fikk såååå masse skryt Risk tar det kjemperaskt og vi har masse fremgang fra 1. treningen 31. mars skal vi ut på stevne igjen (hvis utenbanen tiner) og starte 70 og 80cm
 10. Hoven kastanje på ene framfot

  Kan være den bare er slik også eller det kan være byll men reagerer ikke mye når jeg tar på den. Har jo beg å flase av på den Tykke delen også
 11. Jøss så rart, aldri sett lignende! Håper du oppdaterer når vet gir tilbakemelding
 12. Hoven kastanje på ene framfot

  Bedre bilder fra i dag. Skamklipt hest:( klumpen er myk som en muskel men det inni å den fliken øverst er hard
 13. Sal-snikksnakk

  Har ikke prøvd k&m, så det er en god ide’. Ramla over en gammel lærsal som ligger perfekt på hr Bjørn i går, hvertfall denne uka🙄 Lånt den av ei venninne, så får vi se hvor lenge den funker. Ikke noe varig sal, men funker en stund mens jeg jakter vidre 😊
 14. Unghest født 2014

  PÅ UK-stevne holder det med grønt kort. Fra D-stevne må man ha grunnlisens (hovedlisens fra LA). Hesten må være grunnregistrert i NRYF uansett, mens årlig hestelisens betales fra LB (på D-stevner og oppover).
 15. Hoven kastanje på ene framfot

  Nei , ettersom hun aldri hadde sett før ville Hu vi skulle se Ann. Hun skulle snakke med fler.
 16. Unghest født 2014

  Hesten må være førstegangsregistrert i NRYF, trenger ikke hestelisens før LB på Dstevne Du må vel ha lisens tror jeg, eller faller det bort på UK..?
 17. I går
 18. Hoven kastanje på ene framfot

  Prøvde ikke veterinær å grave inni der?
 19. Unghest født 2014

  Er mange år siden jeg startet med 4 åring nå. Men om man skal starte, må man da ha grunnlisen selv om man bare kan starte LC? Eller kan man utsette denne til året etter når man er 5 og kan begynne å starte litt mer skikkelig. At man da betaler både grunnlisens og vanlig lisens ???? Tenkte å starte lillefrøkna på et lite UK stevne neste mnd 🙂
 20. Det siste kjøpte utstyret?

  Tusen takk! Jeg følte det var et røverkjøp, altså! 😁 600 kr kontra 3000. Også passet den perfekt. Meant to be 😂 Dette er faktisk min aller første stevnejakke. Drev ikke med stevnetull når jeg red stor-brun. Haha.
 21. Men her er det jo Anonym selv som har sagt opp. Da mener jeg at saken stiller seg litt annerledes. Tror også stalleier har loven på sin side i forhold til innkreving av pengene dersom han velger å kjøre en evt uteblitt stalleie videre(betalingsinnkreving/inkasso etc).
 22. Det siste kjøpte utstyret?

  Jeg laika dette, ja. Fin jakke!
 23. Det siste kjøpte utstyret?

  Så fin! 😍
 24. Det siste kjøpte utstyret?

  Den var fin!😊
 25. Hoven kastanje på ene framfot

  Vet hadde aldri sett noe slik men skulle snakke med vetrinær som er spesialist på bein. Skulle følge med hver dag. Selve kastanjen er hud i(den runde delen)ikke slik hard å det i midten er da hardt. Kunne kjennes veskefyllt sa vet. Bekymra mamma nå ja. Dårlig bilde men med føll som gjerne skal kose masse hår ble det slik
 26. Det siste kjøpte utstyret?

  Har endelig fått Kingsland-stevnejakka mi! Og den passet perfekt! 😁 Må bare ha stevneskjorte under. En anelse romslig uten. Helt innafor med splitter ny KL-jakke til 599 kr! Litt dårlig lys, men den er mørk marineblå i grunnfargen med turkise og sølvfargede detaljer. Myk og fleksibel softshell.
 27. Separasjoner

  Jeg kjøpte også Farriers Formula med god virkning. Min gikk på det fra August til november ca og da begynte endelig høvene til min hest å vokse etter at de ikke hadde vokst noe på over et år.
 28. Det kan jeg gledelig gjøre
 1. Last inn mer aktivitet
×